Lisez les avis des autres
MOTECH TRAX-koffersysteem Besteld. Bij ontvangst enkel de kale koffers. Direct gemeld en na een week onderzoek wordt mij gemaakt dat ze de rest niet hebben. Of ik de koffers retour kan sturen. D... Voir plus
Louis is al jaren de meest volledige en voordelige leverancier voor motoronderhouds- en gebruikspleziertjes. Ik ben groot fan. Ondertussen onderhoud ik motor nummer 3 jaarlijk met zowel A-merk als '... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Motorkleding, motorhelmen en motoraccessoires. 35.000 producten van 400 merken ✓ Meer dan 80 filialen ✓ Vanaf € 99,00 zonder verzendkosten ✓ Gratis retourzendingen ✓ » Nu kopen!
Coordonnées de contact
Hermann-Wüsthof-Ring 3, 21035, Hamburg, Allemagne
- louis.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
5 weken gewacht op de levering
5 weken gewacht op de levering, die niet goed was. Nu ben ik al 4 weken aan het wachten op terugbetaling. Nog steeds niets ontvangen.
Bestel hier NOOIT iets
Bestel hier NOOIT iets
Als je iets retour stuurt moet je zeuren om je geld te krijgen nu 5 weken verder nog geen geld!
Bestel niets bij Louis.nl voor dat je iemand persoonlijk heb gesproken hoe het met hun business gaat voor wat betreft leverings betrouwbaarheid.
Bestelling geplaatst2 weken geleden super aanbieding, direct betaald en tot heden geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling. Diverse keren getracht hun telefonisch te bereiken, maar ze nemen hun telefoon gewoon niet op.
Betreft mijn bestelling met volgende code bij afschrijving van mijn bankafschrift: NLecef274387140 0021476869017579 Name:Dx3-Sku:21778805-Quantity:1 Na louis.nl
Ik heb diverse e-mails naar hun klanten service gestuurd, maar heb tot heden nog geen reactie terug ontvangen.
Echt balen en misschien wel mijn geld kwijt.
Klaarblijkelijk ben ik niet de enige gedupeerde, dit moet stoppen!
Is Louis.NL failliet of wat is er aan de hand????
Ze verzenden mijn bestelling niet
Ze verzenden mijn bestelling niet. Ik krijg ook nooit antwoord op mijn mails. Handschoenen zijn 5 weken geleden betaald en nog steeds niets ontvangen.
Terugbetaling geretourneerde goederen
Terugbetaling geretourneerde goederen.
Retour bericht 25 maart 2026, dit is de bevestiging van terugbetaling, nu op 10 april nog geen betaling ontvangen. Telefonische toelichting gevraagd, men kwam niet verder dan dat het Pasen was geweest en dat het gewoon bij de boekhouding lag. Erg jammer dat men niet automatisch gelijk terugbetaalt. In het verleden wel goede ervaringen gehad.
Oplichters !!!
Artikel besteld en netjes betaald via Ideaal. Ik kreeg geen bevestiging, dus gaan bellen. Kunnen ze de hele order niet vinden, maar ik heb wel betaald. Screenshot betaling opgestuurd en vervolgens hoor je niks meer. Diverse malen gebeld en mails gestuurd, Louis Tilburg gebeld of hun me alsjeblieft verder kunnen helpen, maar nee hoor, er is niemand thuis.
Ing raadde me aan om aangifte te doen, want een Ideaal betaling is niet terug te halen
Super slecht nooit weer louis…
Meer als een maand geleden artikel geannuleerd. Wacht nog steeds op terug betaling. Klantenservice heeft dikke schijt aan je. Het boeit ze niks ze willen je niet helpen. Ze verbinden niks of niemand door. Enige wat ze zeggen is dat het druk is. Maar als je dan vraagt hoelang t nog duurt met de terug betaling hebben ze geen antwoord. Maar ze weten wel dat het druk is. Dikke onzin. Snap niet hoe zo’n groot bedrijf met zoveel vestigingen de boel niet voor elkaar heeft. Echt heel slecht. Denk dat de terug betaling nooit komt. Absoluut nooit meer bij jullie wat bestellen.
Mensen trap er niet in
Mensen trap er niet in, Louis staat op het punt van omvallen. Als je besteld en betaald krijg je niet geleverd en bij retour krijg je ook geen geld terug.
Nu al een maand aan het wachten op terugbetaling...
Ik heb telefonisch via de klantenservice mijn bestelling van een motorjas geannuleerd. Dit was tijdig, aangezien de jas nog niet was verzonden. Na het gesprek heb ik op 3 maart een bevestiging van de annulering ontvangen.
Anderhalve week later heb ik per e-mail geïnformeerd naar de status van de terugbetaling. Hierop kreeg ik snel reactie dat de betaling nog in behandeling was en zo spoedig mogelijk zou worden verwerkt. Even voor de duidelijkheid: het gaat hier niet om een paar tientjes.
Inmiddels zijn we een maand verder sinds de annulering en heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Telefonisch en via de mail kunnen ze me niet verder helpen, waardoor ik mij genoodzaakt voel deze review te schrijven.
Item retour gestuurd
Item retour gestuurd, krijg bericht dat het is ontvangen maar geen uitbetaling op me rekening. Ik bellen zeggen ze dat je zelf hun moet mailen met je iban nummer maar dat staat nergens vermeld. Wacht nu al heel lang op mijn terug betaling. Hoop dat ze dit gaan oplossen
Retour bedrag niet ontvangen
Spullen besteld, snel geleverd. Helaas toch niet passend bij mij dus terug gestuurd op 7 maart. Hebben ze verkeerde bedrag als retour bedrag genoteerd dus ik hierover mailen en bellen Inmiddels is het begin april en nog altijd mijn geld bedrag niet retour ontvangen
Geen grap ! levering 1 maand
Geen grap! bijna 1 maand om een artikel in voorraad te ontvangen. verstuurd binnen 1 tot 3 dagen volgens hun.
besteld 6/3/26 > ontvangen 1/4/26
voor de eerste keer en laatste keer besteld bij Louis
Bestelling na een week niet verstuurd
Bestelling na een week nog niet geleverd, of op zijn minst een update ontvangen. Wat een belachelijke eerste kennismaking met dit bedrijf.
Gaat Louis DE/NL Failliet ???
Op 9 maart j.l een bestelling geplaatst tot opheden nog niets ontvangen, regelmatig contact opgenomen zowel via de telefoon en mail..steeds het zelfde antwoordt :
is druk kunnen de bestellingen niet aan wegens nieuwe distributie magazijn verwerking, het mooie weer zorgt voor vele bestellingen... maar is dit niet een opmaat naar een faillissement? de kenmerken zijn er hier wel voor, google dit maar even wat zijn de kenmerken voor een faillissement
mijn advies is voorlopig niets te kopen via de webshop van Louis..
Een update na ruim drie weken toch de artikelen die ik had besteld toch nog gekregen...
Dramatische ervaring met online bestellen
Bestelling geplaatst terwijl alles “op voorraad” stond, dag later ineens vertraging zonder datum. Klantenservice totaal waardeloos: telefonisch kom je nergens, alleen terugbelverzoeken. Per mail alleen standaard antwoorden. Annuleren kan zogenaamd niet omdat de order “te ver” is, terwijl er na 2 weken nog niks verzonden is. Uiteindelijk elders moeten bestellen met extra kosten. Echt slecht geregeld.
Kleine update:
t pakket is gister avond elders bezorgd, mn naam is anders en handtekening komt niet overeen!!!
Klantenservice lijkt t niks te interesseren en geeft t door aan de collega's.
Oplichters en uiteraard dan ook slechte service!
3 maart een artikel besteld en betaald. Heb het artikel nog steeds niet ontvangen, terwijl het vlgs Louis wel verzonden is. Schijnt een probleem met DHL te zijn en het pakket is kwijtgeraakt of zoiets. Laatste contact met Louis was 16 maart (het is inmiddels bijna de 24e). Ik krijg m'n geld nog niet terug (dat dat wil ik graag) totdat het onderzoek is afgerond. En dat kan natuurlijk nog wel ff duren. Was echt de eerste en laatste keer dat ik was besteld heb bij Louis. Waardeloze service en communicatie!
Slechte service en communicatie
Een bestelling gedaan met meerdere items.
Krijg nu 1 item, geen bericht, geen communicatie. En als je belt krijg je te horen:"het komt eraan" en we weten niet waarom er alleen een filter is opgestuurd.
Best wel triest, als dit jullie fantastische service is, zoals jullie beweren. Hou ik mn hart vast. En de levertijd is absoluut een dealbreaker.
Dit doen we geen 2de keer meer.
dramatisch …
Twee bestellingen gedaan maar na twee weken nog niets ontvangen.
Geen reactie op mijn e-mail.
Wat is er aan de hand bij Louis?
Slechte ervaring bij klantenservice
Slechte ervaring bij de aanschaf van een Cardo-set. Er werd een bizar (en onjuist) verhaal opgehangen over een 'rechtszaak' om inbouw in mijn helm te weigeren. Een vreemde vorm van anti-verkoop waarmee ze zelf omzet de deur uit jagen. Inmiddels bij een andere motorzaak uitstekend geholpen. Jammer dat de klanttevredenheid hier ondergeschikt is aan flauwe smoesjes. Voor kleding prima, voor service loop ik voortaan voorbij.
Laang leveringstid og ingen svar fra…
Laang leveringstid og ingen svar fra kundeservice.
Jeg bestilte nogle småting d. 10, og fik hurtigt en mail med bekræftelse på at det blev behandlet hurtigst muligt, og så hørte jeg ikke mere.
Jeg rykkede for ordren d. 16, uden svar, men har nu d. 19 fået en mail om at ordren er afsendt.
Det er sidste gang jeg handler hos Louis, som ellers en gang var et seriøst firma, sådan ser jeg det ikke længere.
En savoir plus sur les différents types d'avis.