Na een tip van een collega begonnen met de deodorant, vanwege menopauze last van zweetgeur. De deodorant werkt echt fantastisch, totaal geen zweetgeur meer. Inmiddels zijn mijn twee pubers ook overges... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ten eerste is het een fantastisch product! Ja het is anders dan alle reguliere deo sticks. Want deze werkt wel. Misschien moet je even wennen aan de structuur en aanbreng methode, maar ik hoef mij e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vanaf het moment dat ik Loveli ben gaan begonnen met gebruiken heb ik geen stinkende oksels meer! Ik heb zoveel verschillende deodorants gebruikt en niets hielp tegen de stank. Ik ben super tevre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik gebruik loveli al jaren, vooral de deodorant, ik ga nooit meer wat anders proberen. Toen mijn huid toch leek te reageren op een serum is dat netjes afgehandeld. Maar uiteindelijk bleek dat het daar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alle verzorgingsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. www.loveli.care ♥.
Hendrik Figeeweg 3 G3, 2031 BJ, Haarlem, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Sorry. Niet mijn ding. Als het buiten wat is is de deo boterzacht en dit maakt het aanbrengen moeilijker, ook een navulverpakking hanteren met warm weer lijkt onmogelijk dus hup kon zo in de prullenbak. Verder valt het mij ook een beetje tegen hoe beschermt tegen geurtjes. Fijn als het bij je past, maar duur als je het niks vind....

Réponse de loveli.care
Ik gebruik Loveli al bijna een jaar naar tevredenheid, maar sinds een paar maanden krijg ik pijnlijke onderhuidse bultjes onder mijn oksels. Het lijken wel verstopte talgkliertjes. In eerste instantie wilde ik het niet direct aan Loveli wijten, dus ben ik tijdelijk gestopt met gebruiken. De bultjes verdwenen na drie dagen. Daarna heb ik Loveli nog een kans gegeven, maar helaas kreeg ik opnieuw bultjes, ondanks dat ik het heel dun en slechts één keer per dag smeer. Daarom neem ik afscheid van Loveli.

Réponse de loveli.care
Hele fijne producten, ik gebruik van deo tot lippenbalsem en gezichtscreme. Allemaal goed verdraagbaar en zonder chemische troep. Ik bestel hier graag!

Réponse de loveli.care
Snel thuis bezorgd. En een goed product. Doet wat het moet doen zonder allemaal toegevoegde troepjes.

Réponse de loveli.care
Heb een klein jaar geleden kennis gemaakt met Loveli via de proefset deodorant. Dat beviel zó goed, dat ik nu langzaam ben aan het overstappen op alle verzorgingsproducten van Loveli. Gezichtsverzorging, shampoo, conditioner, het bevalt allemaal even goed en ik vind het een fijn idee dat het ‘troepvrij’ is.

Réponse de loveli.care
Ik gebruik deze deodorant inmiddels al een tijdje. Eerst heb ik de kleine variant uitgeprobeerd, maar toen vond ik het al jammer dat ik niet meteen voor de grote verpakking had gekozen. Inmiddels ben ik overgestapt op de grote variant en die bevalt echt geweldig.
Ik wil nooit meer anders! Ben er ontzettend blij mee en kan het echt aanraden.

Réponse de loveli.care
Gebruik al jaren de Zen XL. En dat is niet voor niks. Het is gewoon een super product! Wel even door de eerste weken heen ik kreeg er best wel last van. De deo heeft toch een ontgiftende werking maar eenmaal gewend wil je niet meer anders!
Het minpunt is als de deo op is er heel veel onderin blijft zitten. Ik heb dat van 2 lege XL bussen eruit geschraapt en in een leeg potje gestopt. Dat was tussen de 30 en 40 gram wat daar nog uit kwam!
Mijn advies is om de deo niet in een draaimechanisme te verkopen maar in een los potje. Als de deo wat warmer is wordt het zachter en kon je het toch al niet smeren zoals deo maar moet je het wel gewoon met je vinger/ nagel eraf halen. Het is dan leuker als het gewoon meteen in een potje gekocht kan worden. Maakt het product waarschijnlijk nog wat goedkoper ook.
Als laatste: de website is erg moeilijk leesbaar. Kleine grijzige letters en witte producten op een witte achtergrond. De combi is gewoon niet goed en iets kopen ( of nog even rondkijken) is daardoor een vermoeiende ervaring.
Vanwege deze punten 3 sterren en geen 5.

Réponse de loveli.care
Gebruik de deo al een tijdje.
Heb na wat verschillende proberen nu een grote genomen. Fijn product, fijne firma, vriendelijke mensen en snelle bezorging.

Réponse de loveli.care
Fijne producten! Ik gebruik ze inmiddels al een paar jaar en mijn hele skincare-routine bestaat nu uit producten van Loveli. Mijn huid is er echt blij mee. Daarnaast altijd goede service, vriendelijke medewerkers en snelle verzending. Heel blij dat ik Loveli heb ontdekt!

Réponse de loveli.care
Ik gebruik al langere tijd de ginger flower body olie. Hij ruikt écht heerlijk en mijn huid wordt er superzacht en soepel van. Ook de leave-in conditioner met collageen is super! Mijn haar voelt zacht, heeft meer volume en wil goed in model. Andere conditioners maken mijn haar slap, als ik ze vaker gebruik, maar deze van Loveli blijft het gewoon geweldig doen😍. Ook de klantenservice is top! Toen ik vorige week via de mail aangaf, dat ik de beloofde biologische bloemzaadjes niet had ontvangen, kreeg ik dezelfde dag nog antwoord en gisteren lag er een envelop met 6 setjes bloemzaadjes in mijn brievenbus 😃. Écht super 🥰. Echt fan van zowel de producten, als de service van Loveli 💕

Réponse de loveli.care
Sinds iets meer dan een jaar gebruiken mijn man en ik de deodorant van Loveli. Geen zweetlucht meer in onze kleding, heel fijn.
In de zomer bij hoge temperaturen vind ik de deodorant wel zachter worden, wat ik oplos door deze in de koelkast te bewaren.
Bestellingen worden altijd snel geleverd.

Réponse de loveli.care
Fijne website, duidelijke specificaties en heerlijke producten zonder troep.

Réponse de loveli.care
Prima bedrijf alleen heb al paar keer probleem gehad met de deodorant. Deze knapt stuk. Wat jammer is want nu is de deodorant niet meer te gebruiken zoals het hoort.

Réponse de loveli.care
Superfijne deodorant. Ook de body-oils zijn heerlijk. De klantenservice is ook perfect. Altijd netjes antwoord op vragen en goede service. Ik was vergeten een pompje mee te bestellen bij mijn body-oil. Deze zonden ze me gratis na!

Réponse de loveli.care
Ik gebruik nu verschillende producten van Lovli.Ik heb een gevoelige huid die snel reageert. Niet op de producten van Lovli. De deodorant werkt super. De hele dag door geen zweetgeur. Nu de zonnebrand aan het gebruiken. Hij smeerde lekker uit en werkt goed. Blij mee.

Réponse de loveli.care
Super producten. Ik gebruik dagelijks meerdere producten. Zo ook mijn man en kinderen. Wij zijn erg tevreden.

Réponse de loveli.care
Heerlijke deo vrij van onnodige rotzooi. snelle levering. Inmiddels al meerdere keren besteld.

Réponse de loveli.care
En savoir plus sur les différents types d'avis.