loveli.care Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat ik jarenlang gebruik maakte van - achteraf gezien - verzorgingsproducten die vol zaten met troep, bestelde ik medio december 2017 voor het eerst een lipbalm en een deo bij Loveli. Licht sceptisc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na bijna een jaar was het tijd voor een refill van de XL deo. Zeer tevreden hierover. Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap weet deze deo mijn oksels fris te houden. Dit keer ook een klein verpakk... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik snap werkelijk niet waarom dit product "Loveli deodorant" nog op de markt gebracht en verkocht wordt. Er zit natriumbicarbonaat in het middel. Natriumbicarbonaat leidt tot huidirritatie. Daarnaas... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een tip van een collega begonnen met de deodorant, vanwege menopauze last van zweetgeur. De deodorant werkt echt fantastisch, totaal geen zweetgeur meer. Inmiddels zijn mijn twee pubers ook overges... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

Alle verzorgingsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. www.loveli.care ♥.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

180 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Niet voor mij

Ik wou echt in deze deo geloven, maar ik krijg helaas vrijwel meteen jeukende oksels. Dat had ik niet verwacht aangezien er geadverteerd wordt met ‘natuurlijk product’. Blijkbaar ben ik toch ergens allergisch voor. Ik gebruik normaal altijd deo’s met aluminium en daar heb ik geen klachten van. Ook vind ik de deo totaal gebruiks onvriendelijk. Het is heel stug spul en smeert niet gemakkelijk op je huid. Ik moest het eerst opwarmen met mijn vingers om het vervolgens op mijn oksels te smeren. De verpakking wordt snel een smeerboel… helaas niets voor mij

4 décembre 2025

Réponse de loveli.care

Oh no, wat balen dat je jeukende oksels kreeg. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We komen graag met je in contact zodat we samen na kunnen denken over een fijne oplossing. We zullen een verzoekje naar je sturen via Trustpilot. Zou je hierop willen reageren ?”

Deo werkt perfect tegen (hormoon)zweetgeur

In het verleden had ik nauwelijks last van zweten/stank. Sinds een ruim jaar opeens wel, heel vervelend.. Steeds in de weer met deo en extra wassen overdag.
Fris gedoucht of niet, maakte weinig verschil. Toen las ik iets over hormoonzweet en deze deo. De gok maar gewaagd. De textuur is even wennen. Maar veel belangrijker: Geen stank meer!! Ik kan gewoon oprecht zeggen dat ik het sinds ik het gebruik (een paar maanden) niet meer geroken heb en mijn partner beaamt dit. Wat een verademing. Heel tevreden over.

Réponse de loveli.care

Superfijn dat de deo zo goed voor je werkt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Effectief, duurzaam verpakt en lief voor mijn huid

Ik heb lang gezocht naar een deo die goed werkt, duurzaam is verpakt en lief is voor mijn huid. De deo van Lovelli is mijn absolute favoriet. Ik gebruik de XL deo en de navullingen. De geuren zijn heerlijk maar niet te nadrukkelijk (zodat het niet om aandacht strijdt met je parfum). Heel blij mee!

Réponse de loveli.care

Woohoo! Wat fijn dat je zo blij bent met de deo!

Heel fijn!!!

De producten voor het gezicht weken voor mij heel erg goed. Eindelijk geen huidklachten meer en het is een goede basis voor onder mijn minerale make-up. Ook de zonbeschermingsproducten zijn heerlijk.

1 décembre 2025

Réponse de loveli.care

Wat fijn dat de face care spulletjes zo goed voor je werken! Lief dat je het ons wil laten weten :-)!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruikte eerst alleen de loveli deo…

Ik gebruikte eerst alleen de loveli deo maar sinds een jaar ook de gezichtverzorgingsproducten. Ik ben heel tevreden over de troepvrije producten van loveli. Goed voor je huid en het milieu!

Réponse de loveli.care

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de Loveli spulletjes :-)!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne betrouwbare producten die ik…

Fijne betrouwbare producten die ik zeker ook door mijn puberdochters laat gebruiken. Snelle levering met persoonlijk contact indien nodig!

2 décembre 2025

Réponse de loveli.care

Wauw, dat je de producten toevertrouwt aan de huid van je dochters is een heel mooi compliment! Geniet er samen van :-).

Noté 5 sur 5 étoiles

Geen troep en doet wat moet

Ik ben begonnen met het gebruik van de deo waar ik heel tevreden over ben. Heel aangename geur en 0,0 zweetlucht, hoeraaaa! Ondertussen gebruik ik ook de gezichtsprodukten en shampoo waar ik me stuk voor stuk heel goed bij voel. Loveli neemt meer en meer zijn plekje in, in mijn badkamer. Want het is echt loveli! Ook de service is top! Ik raad Loveli iedereen aan. Dikke pluim voor Linda Bot!

2 décembre 2025

Réponse de loveli.care

Woo-hoo, wat een mooie woorden. Super om te lezen dat je je zo goed voelt bij Loveli. Lief dat je het deelt, hier worden we heel blij van :-)!

Allerbeste deo’s

Allerbeste deo’s. Mijn man en ik ruiken nooit meer naar zweet. Zelfs niet na het sporten.
We doen heel lang met een deo. Dus is ook niet duur.

1 décembre 2025

Réponse de loveli.care

Wat fijn dat jullie zo happy zijn met de deo en zweetgeurtjes verleden tijd zijn :-). Daar doen we het voor! Super om te lezen dat de deo zo lang meegaat en ook fijn is voor je portemonnee. Dank je wel voor het delen en nog veel plezier ervan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne deo en goede levering

Snel geleverd en ik ben al aardige tijd fan van de deo's. Dit is echt de enige deo waar mijn kleding niet van gaat stinken. Komkommer is favoriet (van de kokos geur krijg ik snel jeuk, ik smeer altijd iets te dik).

22 novembre 2025

Réponse de loveli.care

Yay! Wat fijn dat je al een tijdje fan bent van de deo. Dankjewel voor je lieve review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten en snelle levering

De producten worden altijd snel geleverd en ik ben uiteraard ook heel blij met alle producten.
Ik gebruik o.a. deodorant, body oil en de collagen serum van loveli.

30 novembre 2025

Réponse de loveli.care

Wat leuk dat je meerdere producten gebruikt! En super dat je zo blij bent met de producten. Dat maakt ons ook blij :-).

Het serum is geweldig

Het serum is geweldig. Het trekt meteen goed in en je hebt maar heel weinig nodig. De gezichtsolie erover en je dag kan beginnen!

29 novembre 2025

Réponse de loveli.care

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het serum en de face oil!

Aanrader!!!!

Ik schrijf niet heel vaak reviews, maar ik ben ontzettend enthousiast! Ik gebruik het nu een week en gewoon GEEN zweetgeur meer. Ik was sceptisch maar dit werkt écht! Heel blij mee!!

28 novembre 2025

Réponse de loveli.care

Woo-hoooo! Wat leuk om te horen. En wat een eer dat je bij ons een review achter hebt gelaten ;-). Hier worden we natuurlijk heel erg blij van!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik al jaren de deo en ben er…

Ik gebruik al jaren de deo en ben er super tevreden over! Geen nare geurtjes meer en dat na 1x aan te brengen. Ik gebruik ook de zonnebrand en nu onlangs de zachte facewash gekocht.

26 novembre 2025

Réponse de loveli.care

Wat fijn dat je zo happy bent met de deo! Superleuk dat je ook de Sun cream en Face wash gebruikt. Geniet van je producten en dank je wel voor het delen :-).

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik gebruik Loveli al een lange tijd

Ik gebruik Loveli al een lange tijd. Maar wanneer mijn deo op is en ik een paar dagen wacht met een nieuwe bestellen begint mijn zweet ineens enorm erg te stinken, bijna dat het niet te houden is.

En ik weet 100% zeker dat dit niet van nature mijn zweetgeur is, gezien dit niet de geur was voordat ik Loveli gebruikte.

Is dit ook herkenbaar voor iemand? Iemand tips?

24 novembre 2025

Réponse de loveli.care

Wat leuk dat je de deo van Loveli al een tijdje gebruikt!

Maar oeps, wat balen dat je jezelf zo ruikt wanneer je de deo eventjes niet gebruikt. Ik kan me voorstellen dat dat vervelend is. Goed dat je het eventjes laat weten hoor! Ik denk graag met je mee.

Meestal als iemand ineens weer meer naar zweet gaat ruiken, is er iets in het lichaam of leven veranderd. Denk aan hormonen, stress, voeding of medicatie. Herken je misschien iets daarvan?

We komen graag met je in contact zodat we even verder met je mee kunnen denken. We zullen een verzoekje naar je sturen via Trustpilot. Zou je hierop willen reageren :-)?

CALOGEEN TROEP!!!

Heb onlangs de Calogeen van loveli gekocht
Heel mijn nek en decollete staan onder de brandvlekken.. KOOP DIT NIET!! IS GEWOON TROEP.
zit straks mijn leven lang met deze littekens.. DUS KIJK UIT MET DEZE TROEP..

10 novembre 2025

Réponse de loveli.care

Wat vervelend dat je zo’n reactie hebt gekregen van het Collagen serum. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze producten zijn helemaal natuurlijk en troepvrij, maar dat betekent helaas niet dat je er niet gevoelig op kan reageren. Goed om te weten dat we dit soort klachten heel serieus nemen. Kan het zijn dat we afgelopen week al contact hebben gehad? We hebben je toen geadviseerd om te stoppen met het product en de huid voorzichtig te koelen en het niet af te sluiten met een dikke crème of olie. Op die manier kan de huid blijven ademen en het natuurlijk herstelproces voorzetten. Zijn de plekken inmiddels verminderd? Als dat niet het geval is dan adviseren we je nogmaals om even langs de huisarts te gaan. Zoals afgesproken hebben we afgelopen donderdag het aankoopbedrag van het serum aan je vergoed. We begrijpen dat het je teleurstelling niet wegneemt. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust nogmaals contact met ons op.

Aanrader!

Ik heb eerst 1 Deo gekocht om te proberen. Ik had geen idee wat ik moest verwachten.
Het klopte bij mij dat ik eerst echt nog wel bleef stinken. Maar ze hadden het aangegeven, je moet echt even doorzetten. Je lijf moet er gewoon aan wennen.
Nu wil ik niks anders meer! Ik vind het heel fijn en het werkt echt goed!

27 octobre 2025

Réponse de loveli.care

Yay! Wat fijn dat je hebt doorgezet en dat de deo nu zo goed voor je werkt. Dankjewel voor je lieve review <3.

Een heel goed product

Een heel goed product, snel geleverd

11 novembre 2025

Réponse de loveli.care

Wat fijn dat je zo blij bent met je Loveli product! Veel plezier ervan :-).

(H) eerlijke lijn

Het is bij mij met de deo begonnen en ondertussen staan er al heel wat meer producten hier. Het doet wat ze beloven en ook nog eens troepvrij. Wanneer je een vraag hebt, denken ze ook graag met je mee voor een oplossing.

20 octobre 2025

Réponse de loveli.care

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en de Loveli producten. Daar worden wij heel blij van :-). En dankjewel dat je dit ons eventjes laat weten. Veel plezier ervan!

Annet

Via een google opdracht - deo voor hormoonzweet- kwam ik bij Loveli terecht. Ondanks alle goede reviews was ik wel sceptisch. De deo deed mij verbazen, weg nare zweetlucht. Heel blij mee! Vervolgens ook de face producten besteld. dagcrème, olie, collageen, vitamine C en oogserum. Ik kan maar één ding zeggen; allemaal fantastisch. Ik gebruik niets anders meer en ik krijg veel complimenten over mijn huid. Het ziet er stralend en verzorgd uit.
Helemaal Loveli!!

13 novembre 2025

Réponse de loveli.care

Wat een mooie woorden, dank je wel voor het delen! Super dat de producten je stuk voor stuk overtuigden en je huid er nu stralend en verzorgd uit ziet. Geniet ervan!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus