Nadat ik jarenlang gebruik maakte van - achteraf gezien - verzorgingsproducten die vol zaten met troep, bestelde ik medio december 2017 voor het eerst een lipbalm en een deo bij Loveli. Licht sceptisc... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na bijna een jaar was het tijd voor een refill van de XL deo. Zeer tevreden hierover. Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap weet deze deo mijn oksels fris te houden. Dit keer ook een klein verpakk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik snap werkelijk niet waarom dit product "Loveli deodorant" nog op de markt gebracht en verkocht wordt. Er zit natriumbicarbonaat in het middel. Natriumbicarbonaat leidt tot huidirritatie. Daarnaas... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na een tip van een collega begonnen met de deodorant, vanwege menopauze last van zweetgeur. De deodorant werkt echt fantastisch, totaal geen zweetgeur meer. Inmiddels zijn mijn twee pubers ook overges... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alle verzorgingsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. www.loveli.care ♥.
Hendrik Figeeweg 3 G3, 2031 BJ, Haarlem, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Ik heb lang geleden die kleine deo's gekocht en geprobeerd maar was helemaal vergeten weer te kopen .
Mijn nicht had het erover en heb nu eindelijk een grote gekocht zo blij mee . Door mijn hormonen zweet ruik ik nu niets meer . Zo blij mee bedankt Loveli .

Réponse de loveli.care
Ik ben misschien te voorbarig met deze recensie, maar ik gebruik dit product nu 3 weken en ik heb opeens 1 natte oksel. Niet eerder gehad. Mijn geur is momenteel niet erg “prettig” en ik vind het lastig om door te zetten.
Ik kijk het nog een week aan. Hopelijk is het echt even die beginperiode van ontwenning en gewenning?

Réponse de loveli.care
De geleverde deo kwam kapot bij mij thuis. Geen probleem ik kreeg een meteen een tegoedbon voor een nieuwe deo en gratis verzending. Prima opgelost dus!!

Réponse de loveli.care
Fijne deo, refill makkelijk te plaatsen in originele houder. Je hebt maar een klein beetje nodig dus doet lang met 1 stuk.
Geen vervelende geurtjes meer. Enige nadeel: natte oksels / merkbaar zweten. Dit had ik voor het gebruik niet. hier heb ik zelf een oplossing voor bedacht.
Zeer tevreden over het product.

Réponse de loveli.care
Na mijn bevalling door hormoonwisselingen erg last van zware zweet lucht gehad. Wat ik ook deed, ik bleef zware lucht houden. Mijn zus heeft als cadeau voor mij loveli deo besteld. Sindsdien kan ik niet meer zonder. Ik weet niet eens meer hoe mijn zweet lucht ruikt. Ik heb dit mijn hele vriendengroep geadviseerd. Zeer tevreden mee. Ik ben sindskort ook begonnen met gezichtproducten. Is wel aan de dure kant, maar ik wil troepvrije producten gebruiken.

Réponse de loveli.care
Helaas behoor ik ook tot het kleine percentage mensen die een allergische reactie kregen. Pijnlijk! Ik heb na het lezen van de informatie en (helaas slechte) reviews contact gezocht via de app. Hier werd ik snel geholpen en is er samen gezocht naar een oplossing. Een mooie geste vanuit het team van Loveli en met de belofte van mij om ze op hoogte te houden. Allergische reacties op een product zijn erg vervelend en in dit geval pijnlijk. Maar de manier van contact, gehoord worden en zoeken naar oplossing is zeer professioneel. Het product werkt. Ik hoop dat met de nieuwe informatie die ik heb gekregen ook ik zonder pijnlijke reactie Loveli kan blijven gebruiken.

Réponse de loveli.care
Ik had steeds meer last van stinkend zweet en niks hielp. Totdat ik Loveli tegenkwam op Instagram. Gebruik het nu 2 dagen en ben super tevreden! Bijna geen zweet meer en helemaal geen geur meer.

Réponse de loveli.care
Ik ben super enthousiast over de producten van Loveli.Ik gebruik nu de facewash daarna de mist en dan gebruik ik de face crème vermeng met een paar druppels face olie day.Voor de nacht gebruik ik de face olie nicht.Ook gebruik ik een maal per week de scrub die ik heel erg fijn vind en daarna de face masker.En nu heb ik de body olie ook gekocht Ik ben 76 jaar en wou dat ik deze producten eerder ontdekt had

Réponse de loveli.care
Geweldige deodorant, ik wil nooit meer iets anders. Ook de exfoliant besteld, maar nog niet geprobeerd. Ik ben benieuwd!

Réponse de loveli.care
Product voelt fijn op de huid. Ik koop het voor de tweede keer

Réponse de loveli.care
Via een vriendin dit bedrijf leren kennen meer dan een jaar geleden. Na het omwisselen van de deodorant naar de deodorant van Loveli hoef ik eigenlijk nooit extra deo op te doen. Heerlijke geuren en fijn dat je navullingen kan kopen.

Réponse de loveli.care
Ik krijg een gigantische reactie op de deo. Vreselijke jeuk en bultjes, mijn vriend het zelfde …
De make-up remover is ook niks, daar gaan m’n ogen van branden.
En van de rest niet te spreken, mijn hele huid stond in de fik. En als ik eens ga lezen zijn er heel veel mensen die van de deo bultjes en jeuk krijgen. Troep is het!

Réponse de loveli.care
Ik gebruik al enige jaren verschillende producten van Loveli. Vooral de dagcrème en huidolie zijn mijn favoriet.

Réponse de loveli.care
Ik ben echt blij verrast!!! Ik zit in de overgang en krijg hormoontherapie en daardoor rook mijn zweet niet prettig. Ik ging opzoek naar een deodorant die dit tegen kon gaan maar waar ook geen aluminium in zat en toen kwam ik uit bij Loveli Power of Zen deodorant, ik was wat sceptisch maar het werkt echt top! Zelfs mijn man gebruikt hem nu😁 Dus op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag staan de andere producten van Loveli en we bestellen de deo van de mannenlijn! Ik ben om!

Réponse de loveli.care
Ik gebruik al harten Loveli producten. Vooral de deo is mijn favoriet! Maar ook de facecare is super. Ik heb een moeilijke huid, en dit kan ik goed verdragen. Aanrader

Réponse de loveli.care
Groot fan van de loveli producten, we gebruiken het al een tijd en raden het nog steeds mensen aan, het mooie vind ik ook dat het producten zonder troep zijn.

Réponse de loveli.care
Door een collega van Lovely gehoord, de deo zou geweldig zijn ivm overgang transpiratie,
Deze beviel direct super goed, ik kon niet geloven dat zo weinig deo zo goed kon werken!
Zo werd ik ook nieuwsgierig naar de andere producten en nu gebruik ik alle face care producten, super fijn, rimpels zijn echt zachter/minder diep geworden en mijn huid voelt fantastisch!

Réponse de loveli.care
Snelle levering, goed verpakt. En ben heel tevreden over de producten. Met name de deo vind ik fijn (moest wel even doorzetten om door de periode heen te komen waarbij je lichaam moet ontwennen van langdurig gebruik van andere deo’s). Nachtolie vind ik ook erg fijn. Nu voor het eerst de voetdeo besteld. De eerste ervaring daarvan is positief.

Réponse de loveli.care
Hele fijne producten die ik al vele jaren met plezier gebruik. De loveli deo is mijn favoriet. Ik woon zelf in Azië en elk jaar bestel ik weer genoeg voor een heel jaar. De deodorant werkt zelfs in de hitte perfect!