Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

These boots have defective soles

These boots have defective soles that fall apart. Company seems to say that is normal for polyurethane soles?. I have had has these for a long time but have not been used recently. They are still in great shape as far as the leather but fell apart on a trip. For a pricey product this is not acceptable.

18 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Niet tevreden over de service

Schoenen van Lowa gekocht in het buitenland, helaas na 3 maanden kapot. In eerste instantie een hele goede service met een nieuw paar vanuit Nederland. Helaas ook deze schoenen na 2 tot 3 maanden stuk. Dit keer een zeer slechte service van een andere medewerker van Lowa, er wordt niet meegedacht. Voor schoenen van 180 euro vind ik dit belachelijk, die horen een poos mee te gaan en ik verwacht van Lowa ook een goede en behulpzame klantenservice. Niet dus. Ik zal geen schoenen van Lowa meer kopen.

10 janvier 2026

Zie google review

Geen goede woorden voor helaas.
Ik heb mij laten adviseren welke schoenen horen bij mijn voeten. Op basis van dit advies dure Lowa Renegade schoenen gekocht, met het idee dat ik hier weer een tijdje mee vooruit kon. Ook bescherming voor de schoenen gekocht en de schoenen goed behandeld. Na 3 maanden minimaal gebruik lieten de naden in de schoenen los. Aangezien ik op reis was, kon ik niet terug met mijn schoenen. Bever wilde helemaal niets doen. Ze gaven aan dat het slijtage was, maar hoe kunnen zulke dure schoenen nou binnen 3 maanden slijten?! Ze gaven aan dat Lowa nieuwe technieken gebruikten, waardoor dit eerder de kans is. Heel raar!
Ik vind het ook heel raar dat ik geen gebruik kon maken op de garantie, Bever stelt toch de winkel te zijn voor buitenmensen?! Ik kom er al jaren en heb er honderden euro's achtergelaten. Maar dat doe ik nu niet meer. Ik kan iedereen Bergfreunde aanraden.

Ik heb de conversatie met Bever toegevoegd als bewijs. Zoals je kan zien zijn ze niet met een passende oplossing gekomen en zijn ze gewoon gestopt met reageren. Erg kwalijk

Schoenen op advies van Bever gekocht en behandeld. Na paar maanden zoom kapot, mooi niet dat ze mij met ook maar iets wilden helpen. Heel slecht

28 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Het bedrijf biedt totaal geen service

Het bedrijf biedt totaal geen klantenservice!! Ik had een mail gestuurd dat de zool ontzettend glad is en ik zelfs op asfalt uitglij… is daar misschien iemand die raad geeft? Een onaardige mail kreeg ik binnen dat ik Geen garantie en en dat ene René zich daar totaal niet in herkende van Lowa kortom : onaardig!! Terwijl de eerste klacht die ik onder ogen kreeg van iemand anders dezelfde klacht had!
Kortom andere anti-slip zolen erop zetten en een betere klantenservice!! Ik heb inmiddels een nieuwe zool €79,95 bij een goede schoenmaker laten zetten met een zgn. Hex profiel en probleem opgelost! Maar helaas nooit meer gehoord.
Geen lowa’smeer voor mij.

1 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Lowa loopschoenen gekocht bij de…

Lowa loopschoenen gekocht bij de fabrikant in Duitsland, na 1 dag gaat lusje los door slecht stiksel. gemeld bij fabrikant, geen enkel inhoudelijke reactie. nogmaals een reminder verzonden en wederom geen reactie. Dus zeer dure schoenen met matige kwaliteit en slechte service.

27 octobre 2025

Renegade Evo GTX Lo Walking shoes

I am writing this review as a repeat customer who has purchased three pairs of Lowa shoes over the years. Unfortunately, my experience of these shoes not lasting over 13 months has completely changed my mind this time round.

The shoes were, as always, extremely comfortable, but their quality is frankly unacceptable. After only 13 months, they have failed, which is ridiculous for a pair that costs over £190. When I contacted customer service, I was simply informed that they were out of warranty, and is fair wear and tear.

The product's lifespan does not reflect the price at all. It is incredibly frustrating to see a brand I trusted decline in quality so significantly. Based on this experience, I will unfortunately be taking my business elsewhere. They could have had a customer for life, if their sole could last longer than a year of use .

3 septembre 2025

Renegade/Evo schoenen inlegzolen

Renegade/Evo schoenen inlegzolen doorgesleten na ongeveer 200 km lopen.
Via internet gekocht en aankoop factuur niet bewaard omdat ik verder zeer goede ervaringen heb met Lowa.
Dus ik kan nergens aanspraak op maken. Jammer.

1 septembre 2025

Halve zool! Haha

20 jaar trouwe klant van deze schoenen. Nieuw paar gekocht voor € 170,- na 2,5 maand profiel zool versleten, iets wat in het verleden pas na 1 jaar was/is. Tja ik wandel veel. Ja is wel snel zegt de klantenservice, we zullen de rekening voor nieuw profiel delen € 45,- ik wil gewoon goede schoenen die minimaal 1 jaar mee gaan. Dat jullie een slechte serie maken hoef ik toch niet te betalen. Ik verwacht een fatsoenlijk voorstel en anders ga ik naar een ander merk.

31 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

LOWA INNOX PRO GTX MID heren

Deze schoenen in middels 5 jaar gehad, comfort prima, loopt lekker licht en soepel. alleen met nat weer of natte ondergrond is deze schoen niet zo lekker. Zelfs op een natte asfaltweg , glijdt de schoen weg. diversen keren bijna onderuit gegaan zeker bij afdalingen alert blijven. .inmiddels 5 jaar verder, de zool is inmiddels versleten. dus op zoek naar nieuwe schoenen. maar dat wel met een echte antislipzool.

18 août 2025

Lowa 4 daagse laag model

Heb de lowa 4 daagse laag model, loop er gemiddeld 6 kilometer per dag nu ongeveer 3 maanden . De zool is op de voor en achterkant flink versleten ben terug gegaan naar de winkel Henk van Os ridderkerk daar aangekaart voor garantie. Wat blijkt Lowa wil niet echt in mee want wat wordt er gezegd ja wij weten niet wat je met je schoenen doet als garantie willen ze een slijtvastere zool eronder maken als ik maar de helft meebetaal en Mijnheer van Os zegt ook ik kan er weinig mee dan alleen de verzendkosten te dragen om ze op te sturen naar Lowa, ook weer een goede service van de beste man.......Je denkt een kwaliteit schoen van toch 169 euro aan te schaffen maar kom bedrogen uit. Dus kwaliteit en een stukje Service zit er tegenwoordig bij de maker en verkoper niet meer in...... Als advies zou ik graag mensen waarschuwen om niet deze producten of diensten af te nemen.

Een teleurgestelde Klant

21 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Lowa vs ...

Lowas gekocht op de wedren. Heel goed geholpen!
Mijn eerste keer Lowas dus erg benieuwd of ze mijn Meindl schoenen kunnen verslaan 😅.

18 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende adviezen en service van LOWA

Uitstekende adviezen van LOWA tijdens de 4Daagse op de Wedren voor schoenen, zooltjes en sokken. Inmiddels heb ik 3 paar LOWA's (Renegade GTX mid, Ferrox pro GTX mid en Innox evo GTX lo). Loop hiermee al jaren vrijwel blaarloos en comfortabel de vierdaagse uit. In al die tijd slechts een keer een haakje van een schoen dat losliet. Toen onder uitstekende service feilloos vervangen. Top!

17 juillet 2025

Vierdaagsestand

Leuke stand op de vierdaagse, heel leuk dat er speciale vierdaagse items van Lowa zijn. De sokken zijn een mooie herinnering voor na de vierdaagse! Wat betreft de schoenen: ik heb veel plezier gehad van mijn gekochte Lowa’s, zool is erg slijtvast en smalle pasvorm!

16 juillet 2025

Slechte service

Loop al jaren op Lowa Renegate
Laatste paar vertoont plotseling een scheur. Nog geen 2 jaar oud en goed onderhouden . Contact met klantenservice levert het volgende op.
Zal wel uitdroging van het leer zijn.
Dus klantenservice neemt klanten niet serieus en helpt niet mee om een oplossing te vinden
Zeer slecht en nooit meer Lowa

15 juillet 2025

Top!

Bij de vierdaagse stand erg goed geholpen. Kijken en denken goed mee! Fijne schoenen en zolen. Hopelijk brengt dit ook nog eens geluk om volgend jaar wel door de inschrijving te komen😜🍀

15 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar 2 dagen na de vierdaagse…

Vorig jaar 2 dagen na de vierdaagse nieuwe Lowa wandelschoenen gekocht!
Nu naar de training en voorbereiding voor 2025 lopen de schoenen
prima, goed advies gekregen wat voor mijn voeten en voorkeur handig is!
Ook sokken zitten prettig, zakken niet af waardoor geen kans op blaren.

14 juillet 2024

Nieuwe lowa schoenen

Ondanks de drukte bij de lowa stand in Nijmegen werd ik prima geholpen en kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.
De schoenen lopen perfect.

14 juillet 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus