1. Magasin de produits capillaires

Luminesse is uw ultieme bestemming voor hoogwaardige haarstylingproducten. Wij streven ernaar onze klanten een wow-ervaring te bieden door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Onze toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard, en we doen er alles aan om uw haarverzorgingsbehoeften te vervullen en je te laten stralen. For Professionals, For Perfection.

4,3

4,3

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Mooi apparaat en goede service

Mijn vrouw en dochter waren op zoek naar een nieuw apparaat voor hun haren. Tijdens onze zoektocht kwamen wij tijdens Black Friday Lunisse tegen met naar ons idee een compleet product voor een leuke prijs.

Bestelling geplaats en twee dagen later kwam de bestelling binnen. Aangezien het een cadeau betrof voor onder de kerstboom leek het ons verstandig het apparaat even te testen. Helaas bleek het ontvangen exemplaar defect te zijn, geen van de opzetstukken kon op het apparaat geplaatst worden.

Direct contact opgenomen met de klantenservice en zeer goed geholpen. Kregen direct een een retourlabel toegstuurd zodat we hem kosteloos konden retourneren en ondertussen werd direct een nieuwe gestuurd. De nieuwe was nog eerder binnen dan ik het defecte apparaat retour had gestuurd.

Het is nooit leuk iets te ontvangen wat defect blijkt te zijn maar kan zeker een keer gebeuren. Wat mij betreft gaat het erom hoe het opgelost wordt.

Super service. Mocht ik nog een keer iets nodig hebben wat deze winkel levert zal ik het zeker daar weer bestellen.

30 novembre 2024

Goed apparaat

Goed apparaat. Komt met tal van opzetstukken. De krullers werken heel goed. De bewaardoos kan echter beter. Scherpe randjes waar de mijne zelfs al gebroken was…

1 juillet 2024

Geweldige aanrader!

Geweldig!!! Zou Luminesse echt iedere vrouw aanraden! Nu een aantal weken in gebruik en kan niet meer zonder. De verschillende opzetstukken zijn erg fijn en zorgen ervoor dat je volume kan creëren in futloos en steil haar. Ook de levering was super snel!

23 avril 2024

Super goed product

Super goed product! Inmiddels al een aantal maanden in gebruik en mijn haren blijven 3 dagen mooi zitten. Goede prijs kwaliteit verhouding!

23 avril 2024

AANRADER!

Top product! Ik heb hem voor mijn vriendin gekocht voor haar verjaardag en ze wil niks anders meer. Voor mij een pluspunt anders wilde ze een Dyson föhn van 500 euro.

3 avril 2024

Mega tevreden met dit product!

Mega tevreden met dit product!! Wanneer je een goedkopere variant föhn wilt dan de Dyson is dit zeker de juiste föhn voor jou!! Mijn haar is binnen no time droog, en de opzetstukken doen het super goed. Ik heb de hele dag een krul in mijn haar. Deze föhn is echt een aanrader !!

16 avril 2024

Super fijne tool

Super fijne haar tool. De Fohn en de krul opzetstukken zijn mijn favoriet. Fohnen gaat super snel , terwijl mijn lange haren altijd echt een gedoe zijn. Echt heel fijn. Ook de krul opzetstukken gebruik ik erna vaak, krijg dan altijd veel complimenten over mijn haren.

Erg blij mee

16 mars 2024