Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 43 dagen geleden een bestelling gedaan. Dit was een pre-order en zou binnen 7-10 dagen verzonden worden. Nou gewoon niet dus. Je krijgt totaal geen updates en als je contact opneemt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend snelle levering en leuke betaalbare items. Helaas is de model van de blouse niet helemaal mijn ding, maar de 2 broeken zitten perfect! Ik ga snel zeker een nieuwe order plaatsen. <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Laat in de avond een broek besteld, volgende ochtend al in huis!!! Broek zit ook fantastisch, precies zoals de beschrijving. Netjes verpakt, heel tevreden mee. Vaker besteld en ga zeker nog veel... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Jammer

Ik schrijf niet vaak reviews. Helaas, is het nu wel nodig. Deze review heeft betrekking op Liviafe maar ook Lunafe, aangezien zij de processen hebben overgenomen en de afhandeling van mijn pakket nu nog steeds niet rond is.

Ik heb 5-3-2026 een bestelling geplaatst met 2 items (1 pre-order, 1 normaal item). Bij deze bestelling stond vermeld dat de verzending bij een pre-order item mogelijk langer duurt (~4 weken).

Nu, is het echter 24 april. Ik heb mijn pre-order item binnen. Tot mijn spijt, heb ik het normale item nooit ontvangen. Ik heb meerdere mails verstuurd over deze bestelling: betreft de duur van de bestelling en het verzoek voor een track en trace code. Hierop is gereageerd, er is een technische storing geweest. De bestelling zou wel al verstuurd zijn (volgens mail contact op 15-4) en de track & trace kwam binnen als de storing voorbij zou zijn (mail contact 22-4).

Ookal heb ik geen track & trace zou een pakket toch wel binnen 9 dagen geleverd kunnen worden bij de klant. Het is bijzonder dat het pakket op 15-4 verstuurd is en deze nog niet binnengekomen is (zonder track-trace zou deze alsnog aan kunnen komen). Het pakket zou bijvoorbeeld bij het afhaalpunt kunnen liggen als ik niet thuis ben geweest tijdens de bezorging (kan ik niks aan doen want als de bezorging al heeft plaatsgevonden wist ik niet wanneer).

Ik heb nog geen track & trace en wacht inmiddels al ruim 7 weken op mijn “volledige” pakketje (dit is dus langer dan de pre-order tijd en dat voor een item wat geen pre-order is). Natuurlijk kan iemand vergeten zijn het normale item op te sturen in de eerste bestelling, we maken allemaal fouten.

Ik vind alleen dat dit wel iets sneller en transparanter gecorrigeerd kan worden. Een nadere uitleg waarom de bestelling zo lang duurt en waarom het pre-order item eerder binnen is dan het normale item had ik bijvoorbeeld heel erg op prijs gesteld. Ik geloof niet dat mijn pakket echt is opgestuurd (en vind dit dan ook helemaal niet transparant).

Ik vind het echt niet leuk om slechte reviews te schrijven en ben bereid deze te verwijderen mits ik mijn geld terug krijg. Gebeurd dit niet, vrees ik dat ik een klacht moet gaan indienen bij de ACM ConsuWijzer.

Ik heb eerder bij jullie besteld en was toen erg tevreden, helaas is de tweede bestelling helemaal niet goed verlopen. Voor nu vind ik het erg jammer, want jullie verkopen leuke kleding.

Groetjes,
Anneroos

24 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Pakket nooit ontvangen en geld kwijt

Nou gewoon niet dus. Je krijgt totaal geen updates en als je contact opneemt met de klantenservice duurt het oneindig voordat je een reactie krijgt.
Elke keer dat ik een reactie kreeg van de klantenservice kwam er een nieuwe belofte met dat het binnen zoveel dagen verzonden zou worden maar ook hier is helemaal niks van waar.
Ik heb inmiddels gevraagd of ik mijn geld terug mag maar ze zijn inmiddels veranderd van naam (van Livia Fé naar Luna Fé) en nu vertelde ze me dat ik in plaats van mijn geld terug een tegoedbon kon krijgen voor Luna Fé. Ik heb aangegeven dat ik dat niet wil en nu krijg ik gewoon geen reactie meer.
Ik ben dus mijn geld kwijt.

Ik vind het echt teleurstellend want ik heb jarenlang met veel plezier bij deze webshop besteld en meerdere sample sales fysiek bezocht en dat ze dan zo met mij als trouwe klant omgaan vind ik echt heel naar.

Niet bestellen hier dus!

24 avril 2026

Pas op!

Ik heb om 9 maart een bestelling geplaatst, maar tot op heden he-le-maal niets ontvangen!
Ik probeer al weken contact te krijgen om te vragen wat de verzenddatum wordt. Elke keer krijg ik te horen dat het volgende week wordt verzonden, zonder dat zij excuses aanbieden dat de bestelling zo lang op zich laat wachten. Onwijs klantonvriendelijk! Ik wacht al wéken en wil nu wel eens iets ontvangen- de bestelling of mijn geld terug. Dit is echt bi-zar slecht!

22 avril 2026

Mega tevreden! Altijd super ❤️

Ik bestel al een hele lange tijd regelmatig bij Livia Fé, altijd mega tevreden! Nu voor het eerst besteld bij Luna Fé. De volgende dag direct mijn pakketje ontvangen. Geweldig! Leuke items, goede klantenservice, snelle levering. Wat wil je nog meer? 🫶💖

15 avril 2026

Pantalon tall

Pantalon die ik besteld had zit perfect, de tall mooi lang genoeg en ik ben 1.81 met lange benen!

Verzending

Hele snelle verzending en goede tall broeken in de collectie!!

Blij mee!

Laat in de avond een broek besteld, volgende ochtend al in huis!!!
Broek zit ook fantastisch, precies zoals de beschrijving.
Netjes verpakt, heel tevreden mee.

Vaker besteld en ga zeker nog veel meer bestellen!😍

Noté 5 sur 5 étoiles

In de avond besteld, volgende dag bezorgd!!
Leuke producten en goed verpakt💖

16 avril 2026
Logo de Lunafe

Réponse : Lunafe

Hi Pleun!

Wat fijn en leuk om te horen! Veel plezier met jouw bestelling! 💖

Liefs,
Lúna Fé

Noté 5 sur 5 étoiles

De producten waren precies zoals omschreven

De producten waren precies zoals omschreven. En de kleding valt op goede maat, mooi ingepakt. En super snelle verzending!

16 avril 2026
Logo de Lunafe

Réponse : Lunafe

Hi Pip!

Wat mega fijn om te horen! Veel plezier met jouw prachtige items! <3

Liefs,
Lúna Fé

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus