lundbergsspisehus.dk Avis 44

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig ringe, og spild a penge! Maden var dårlig, servicen var ikke eksisterende, og man fik ingenting for sine penge. kan virkelig ikke anbefales!!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Utrolig hyggeligt spisested

Utrolig hyggeligt spisested. Meget sød betjening hele vejen igennem. De fandt to pladser til os, trods manglende reservation og et fyldt spisehus!
Maden smagte dejligt. De fortjener bestemt mange flere stjerner end dem de har fået. Kan varmt anbefales.

4 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Når børnemenuen er den ret, der smager bedst, står det dårligt til.

Når børnemenuen er den ret, der smager bedst, står det dårligt til. Ved ankomst fik vi hurtigt vores bord og et menukort pr mand. Da vi villle bestille vores drikkevare, viste det sig, at kun en ud af seks syv øl på kortet var en reel mulighed, det havde været udemærket at starte med den information. Da vi så får vores drikkevare, mangler en øl, hvilket vi gør opmærksom på to gange, men vi får først vores sidste øl, da vi selv går op i baren og bestiller. Adspurgt om kokkens menu, ved det unge menneske ikke lige, hvad den består af, men finder dog ud af det. Vi vælger ikke menuen. Vi vælger to gange Torskeballotine, en gang Grillet kylling og en gang Ribeye + to gange børnemenu til vores teenager. Maden kommer relativt hurtigt, måske skulle man have brugt lidt længere tid, den luftig bearnaisesauce var kold, og de knuste kartofler var en klumpet lunken masse i et koldt stegefad uden urter og citron. Vi gør opmærksom på de lunkne kartofler, og bliver lovet en ny portion, som kommer efter ca 15 min, denne portion er varm, og fadet er brændvarm, hvilket serveringen gør opmærksom på - det gør ikke vores undring over det iskolde stegefad fra første portion mindre - desværre har vi på dette tidspunkt allerede spist det meste af vores hovedret. Torsken var ubestemmelig og uden konsistens, kyllingen var velsmagende og bøffen dito (min medspiser giver dog udtryk for, det havde været rart, hvis han var blevet spurgt om, hvordan han ville have haft stegt sin ribeye). Så alt i alt et dårligt cafe-agtigt besøg med restaurantpriser. Vi havde haft planer om at bestille dessert men efter oplevelsen med hovedretten, valgte vi at gå et andet sted hen og få vores desserter. Så nej det bliver ikke her jeg kommer tilbage til!

27 septembre 2025

Brunch til 15 personer

Brunch til 15 personer - det havde de slet ikke styr på (var bestil i god tid ) det varme mad kom til sidst ( efter vi havde spist de kolde retter ) og vi kunne først efter 30 minutter få mulighed for at bestille drikkevarerne. Vi bad om vand adskillige gange - de havde ikke tid til at sikre sig, at vi fik en god betjening/oplevelse.
En rodet og ikke særlig god oplevelse

20 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Sad udenfor i over 1 time før maden kom…

Sad udenfor i over 1 time før maden kom “4clubsandwich og 1 børne menu med drikkevarer . Sandwich var kedelige og der manglede dressing i 2 af dem. Virkede til at de havde glemt vores bord, blev tilbudt nye drikkevarer på huset men Nej tak vi havde brugt rigelig med tid her. Ps der blev serveret ved nabobordene som ankom efter os😡

30 juillet 2025

Det kan kun gøres bedre

Det kan kun gøres bedre. Da vi kom fik, et bord og menukort. Da tjeneren kom for at tage imod vores bestilling efter 10 min, kom hun i tanke om at hun havde glemt at fortælle om dagens to retter. Vi bestilte vores mad og drikkevarer, samt noget brød til vores drikkevarer. Drikkevarerne da der var gået over 10min, brød sprunget vi efter, efter 30 min, hvor efter det kom, men det var en af endeskiverne over. Vi blev på intet tidspunkt tilbudt mere brød.
Vores mad kom 45 min efter bestilling, hvilket er ok, hvis det var godt, men det var det ikke. Desværre kom der ingen tjener og spurgte, over halvdelen af muslingerne kunne ikke åbnes, pomfritter og sovsen kom over 5 minutter efter at vi har fået vores kød. Og de 3 der fik pomfritter og sovs, fik en lille skål til deling, hvilket ville være okay hvis man bliver tilbudt mere undervejs, men det er det gjorde vi ikke. Der var ikke på noget tidspunkt at tjenerne runde vores bord for at spørge om vi kunne tænke os nogle flere drikkevarer eller hvordan maden smagte. Vi kommenteret vores mad da vi skulle betale, Men der blev bare sagt nå. En dårlig oplevelse og Service der ikke var pengene værd.

23 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde glædet os til en brunch

Vi havde glædet os til en brunch. Der var kun skuffelser: Betjening, råvarer, servering, timing og smag var dårlig med dårlig på.
Der gik 40 min ml en tør mysli/ youhurt, og næste ret, som var charcuteri, med tørt brød, bløde vindruer. Dertil lidt sødt?!
Næste ret var et par små tørre croissanter med rejer,- lang ventetid på sidste ret, der var vandede scrambled æg med fede pølser og dertil tørt rugbrød( som kun kom på forespørgsel).
Afslutningsvis var der et par pandekager, smattede og lignede noget fra gårdagens børnefødselsdag . Vi gik uden at smage på dem.
Den nette pris af 515kr, totalt spild af penge!!

19 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstrem lang ventetid og kold mad

Har netop besøgt Lundbergs spisehus og havde høje forventninger, men det var desværre en super dårlig oplevelse. Tjenerne virkede trætte og ugidelige og vi ventede over 60 min på vores frokost. Maden var kold og slatten og det var helt tydeligt at det havde stået længe.

14 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Med et frokost menu kort med få retter…

Med et frokost menu kort med få retter kan det undre, at der var udsolgt af sandwich - vi var 16 kunder ialt i restauranten. Maden levede ikke op til tidligere oplevelse og blev serveret ligegyldigt. Der blev spurgt til hvilken fladfisk der blev serveret; svaret var at det vidste man ikke og man orkede heller ikke at undersøge det. Vi var 6 om bordet men man kom kun med drikkevarer til 5. Havde ved bordbestilling bestilt bord et roligt sted- vi blev parkeret under højtalerne som dog ved anmodning blev skruet ned. Nej, skuffelsen var stor omend stedet er hyggeligt.

24 juin 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Vi plejer at komme på Lundbergs…

Vi plejer at komme på Lundbergs spisehus, når vi er i Ebeltoft. Det plejer at være en god oplevelse. Halvdyrt og travlt, men et fint sted at sidde og maden er lækker. Det er fint.
Denne påske fik vi en lidt lille portion håndpillede rejer, men ok, solen skinner. Indtil at vi kan se at parret ved siden af os, som kender kokken, får en betydeligt større portion. Vi fik en fornemmelse af at have betalt for andres mad.

17 avril 2025

Kvalmende kyllingeburger

Bestilte kyllingeburger med "briochebolle". Det var ikke godt! Kyllingekød i noget besynderligt knas dyppet i friture og dertil den mest fede og vamle ravigottemayo og halvstegte pommes med samme kvalme dressing til. Pris 195,00 kr! Det var godt nok dyrt og 3 gange, hvad det ville have kostet på en middelmådig grillbar. Men venlig betjening, det skal med. Derfor 1 stjerne.

1 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Uspiselig burger og fede Ponnes.

Min veninde og jeg kikkede forbi tirsdagen i vinterferien. Vi havde længe set frem til at hygge os i selskab med en burger. Det blev mildest talt noget af en skuffelse. Burgeren indeholdt en kyllingesubstands marineret i en indisk smagende masse. Det var næsten uspiseligt! En smattet udefinerbar omgang, rodet sammen i en alt for fed og ulækker konsistens. Det smagte fadt og vammel-klistret. Ponnes fritterne var næsten helt uspiselige, de drev af grumset olie, som gjorde fritterne tunge. Øv hvor en skuffelse! - Og så til den Bette pris af 195,- Det gør vi aldrig igen! Vi havde begge glædet os til en burger, og ærgerede os over vi ikke havde lagt vejen forbi Mc donnald istedet. Jeg må desværre sande at kvaliteten er dalet voldsomt. Det var rimeligt godt for nogle år tilbage. Jeg bor i lokal området og vil finde mig et andet Stamsted. Det er desværre ikke første gang vi er blevet skuffede. Priserne er i den høje ende for café-mad, så man forventer en god oplevelse. Hver gang!

4 février 2025

Glimrende mad & supergod service - virkelig value-for-money

Lundbergs Spisehus i Ebeltoft er en hyggelig restaurant med glimrende mad - fra det enkle til det kulinariske. Vi fik en enkel tapas med div. kød og oste, hjemmelavede pesto og chilimajo samt friskbagt surdejsbrød. Glimrende og velsmagende samt i rigelige mængder.
Betjeningen er dejlig uformel og smilende, og selvom der var fuldt hus, så var der tid til god service. Man føler sig særdeles velkommen her.
Kan anbefales på det kraftigste.

20 février 2025

Den bedste børneanretning

Den bedste børneanretning, jeg har oplevet. Paneret sejfilet, lækre pommes og allerbedst en skål med æblebåde, melon, agurk. Og salatblade ved siden af. Skønt at opleve en børnetallerken, der ikke bare er nuggets og pommes.
Papir og farver er skønt i ventetiden.
Voksenmaden var også god.
Betjening i top.
Flot udsigt.

12 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse til mange penge, bliv væk!

Var med fruen 8/2 -2025 for 3. tredje gang på Lundbergs for at spise frokost og vi havde egentlig set frem til at indtage Moules Frites igen, som under de to første besøg for 1-2 år siden var upåklageligt serveret, ”caferestaurant niveauet” taget i betragtning.
Vi ventede utroligt længe på at blive betjent!
De var desværre ikke mere på menukortet, så vi besluttede os for:
Kyllingeburger
Briochebolle med yoghurtmarineret kyllingoverlår, bacon, cheddar, pickles, salat og Ravigotte mayo. Serveres med pommes frites.
195, DKK.
Lyder da ganske lækkert (hvis man er ynder af ganeklæbende briocheboller), men resten af indholdet i bollen var et udefinertbart konglomerat af ovennævnte ingredienser, samt en oplevelse af fedme, splattethed, vammelhed og jeg sagde til fruen, at vi i stedet skulle have besøgt den nærmeste McDonalds, de havde helt sikkert givet dem bagskærm hvad angår burgers!
Lundbergs pomfritter, som i fordums tid var ganske udmærkede til vores Moules Frites, var nu en opvisning i amatørisme.
Det vil sige: stegt i ikke tilstrækkelig varm olie, således at de opsuger olien og dermed bliver fede, tunge og vamle!
Dertil kom, at dem vi fik serveret lignede noget der var det sidste krømmel fra fritøsen!
Det eneste opløftende: Den unge kvinde som betjente os viste stor imødekommenhed.
Vi var høflige (under indflydelse af fruen) da vi gik og påtalte kun deres elendige pomfritter og fik så halv pris på drikkevarerne.
På en skala fra -5 til +5 lander vi på -1.

8 février 2025

Lækker julefrokost

10 tøser til julefrokost. Virkelig lækker menu.
Rigtig god service med opmærksomme tjenere. Restauranten var fuld af gæster og en dejlig stemning.

15 novembre 2024

Svindel

Spis ikke her. Det er et svindelforetagende
Vi havde fået et gavekort til at spise på Lundbergs spisehus
Da vi skulle afregne, ville man på stedet ikke acceptere vores gavekort, og vi kom derfor til at betale for middagen, som burde være gratis
Et svindelforetagende - ren bondefangeri

9 novembre 2024
Logo de lundbergsspisehus.dk

Réponse : lundbergsspisehus.dk

Hej Kjeld

Vi beklager selvfølgelig den dårlige oplevelse og misforståelsen. I skal selvfølgelig ikke betale to gange for den samme middag.

Vi kan se, at I også har skrevet en mail til os. Vi vender retur herpå, og skal nok sørge for at vi redder alle trådene ud her.

Mvh. Bo / Lundbergs Spisehus

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus