Lundia kasten Avis

1. Cuisiniste
  2. Ébéniste
  3. Magasin de meubles

Lundia.com is de #1 webshop als u op zoek bent naar Lundia kasten of Lundia kast onderdelen. Ons team staat daarnaast voor je klaar met persoonlijk advies. Dit kan online of in onze showroom in Nijmegen.

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Mooie aanvulling in mijn interieur.

Ik ben in het Lundia filiaal te Nijmegen goed geholpen bij het samenstellen van de kast.Er werd goed meegedacht en er was alle tijd.
Inmiddels is de kast netjes gemonteerd in mijn woning.

12 juin 2026

Dit is minachting van de klant

Ik sluit me volledig aan bij de commentaren uit 2024 bij het niet geverifieerde ‘Lundia’. Had in de jaren ‘90 een Lundia-kast mét goede (papieren) handleiding, kast was van goede kwaliteit en appeltje eitje qua montage. Daarom nu, jaren later, weer een Lundia-boekenkast besteld, voor veel geld. Je moet de instructies via verschillende online handleidingen bij elkaar zoeken (tekeningen en filmpjes) maar nergens staat de specifieke handleiding voor MIJN kast, waardoor een stappenplan met alles in de juiste volgorde ontbreekt. De Nederlands geschreven uitleg is daarbij zwaar ondermaats. Vaag gebrabbel. Vrienden komen nu helpen, maar voor mij geen Lundia-spullen meer en ik zal deze leverancier / dit merk ook aan niemand aanbevelen. Waardeloos, leve IKEA en duimen dat het volgende week alsnog goed komt door de vriendenhulp.

28 septembre 2025

Lundia weet je wat je krijgt qua…

Bij Lundia weet je wat je krijgt qua kwaliteit, we hebben het al 40 jaar. Extra service was dat Lundia de boekenkast terplekke in elkaar zette. Omdat het bij ons maatwerk was, was dat heel fijn.
Een mannelijke en een vrouwelijke monteur kwamen hiervoor op verschillende momenten langs, die beide zeer bekwaam en attent waren.

21 août 2025

Maatwerkkast past!

Het resultaat van de maatwerkkast overtreft weer al onze verwachtingen, Jolanda hartelijk dank voor al je bemoeienis en praktijk adviezen in deze. Wij zagen al onze wensen exact gerealiseerd!

Robert is al net zo'n top kracht als je andere monteur, fijn om zulke kundige vaklui aan het werk te zien.

14 juillet 2025

Prachtige kast onder schuin dak

We waren al langere tijd op zoek naar een passende kast onder het schuine dak. Met Lundia is dat prachtig gelukt. Op basis van onze wensen kregen we goed advies en een mooi ontwerp, vervolgens werd enkele weken later de montage vakkundig gedaan. Complimenten!

25 juin 2025
Logo de Lundia kasten

Réponse de Lundia kasten

Fijn om te horen! Geniet van de kast.