Gebyrer og inkasso-trusler
Gebyrer og inkasso-trusler
Min første og desværre også sidste oplevelse hos Lush var yderst skuffende og kostbar. Jeg havde booket en aftale, men blev afvist grundet forsinkelse og opkrævet det fulde gebyr på 450 kr., ledsaget af en umiddelbar trussel om inkasso hvis ikke beløbet betales hurtigt, selvom jeg mødte op.
Min forsinkelse skyldtes en uheldig kombination af faktorer uden for min kontrol: Deres nye lokation var ekstremt svær at finde på grund af manglende tydelig skiltning (og det gamle firmas logo hang stadig på døren), samt voldsom trafik forårsaget af vejarbejde og lukkede vejbaner ved Toftegårds Plads.
Da jeg endelig fandt frem og trådte ind i salonen, var der ingen medarbejdere til stede, hvilket gjorde det umuligt for mig at kommunikere min situation eller spørge om muligheder. Til trods for at jeg var til stede, og der stadig var betydelig tid tilbage af den bookede periode – tid der potentielt kunne være brugt på en afkortet behandling eller en anden ydelse – fastholdt Lush uden tøven deres krav om fuld betaling og den efterfølgende inkasso-trussel.
Jeg oplevede dette som en meget hård, forhastet og utilgivelig reaktion over for en ny kunde, der mødte op trods uforudsete omstændigheder. Der var ingen vilje til dialog eller fleksibilitet. Hvis du søger en salon med forståelse og god kundeservice, især hvis du er ny kunde eller oplever uforudsete forsinkelser, vil jeg kraftigt anbefale dig at overveje andre steder. Min oplevelse efterlader mig med et klart indtryk af en virksomhed, der prioriterer strenge gebyrpolitikker og hurtige inkasso-trusler over kundetilfredshed og rimelighed.
26 juin 2025
Avis spontané