Luxaliva Avis 507

TrustScore 1 sur 5

1,2

Man er nødt til at give en stjerne for at anmelde. Ikke fortjent. Bestilte min vare d 9 november, ser at den er i Malmø d 28 November, her i dag d 18 December er den stadig i Malmø. Skriver for a... Voir plus

Köpte en bordslampa som laddas via USB. Efter 14 dagar gick själva uttaget i lampan sönder. Har nu mejlat fram och tillbaka och skickat filmklipp mm men det är något nytt dom vill veta eller skyller p... Voir plus

Dårlig kvalitet låsen til seleforlængen til bil virker ofte ikke vil ikke låse .. Plus firmaet lægger pengene ud. så sender de en regning senere på varen som for mig virker som spam. efterfølge... Voir plus

Lurendrejare. Med tjusiga löften och annonser lockas du. Sen är det omöjligt att få rätt. Ett problem/styrka är att Klarna sköter betalningen vilket kan uppfattas som en garant för att företaget är se... Voir plus

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Man er nødt til at give en stjerne for…

Man er nødt til at give en stjerne for at anmelde. Ikke fortjent.
Skriver for at efterlyse min pakke, får beskeden at de kan se den er afleveret hos mig af DAO d 20 November, kontakter DAO med den pakkenummer jeg har fået udleveret, men det er en helt anden pakke og en hel anden person/adresse.
Skriver til dem at jeg vil have mine penge retur da jeg skal købe en ny julegave, får beskeden at det kan de ikke da pakken allerede er sendt.
De beklager og efterlyser den igen.
Løgn

18 décembre 2024

Jeg har bestil nogle sko der skulle…

Jeg har bestil nogle sko der skulle være super gode til fødder med knyster. Da jeg får dem er de for små og Beder om at sende tilbage og få penge retur . De skriver de aldrig har haft det problem . Sendte er billed af min fod og sko hvor man kan se at de ikke passer sammen . Ingen penge retur .

14 septembre 2024

Jeg forstår ikke at man kan drive…

Jeg forstår ikke at man kan drive forretning på denne måde. Jeg så annoncen på FB og tænkte at denne ting måtte jeg da eje. På deres hjemmeside står der Bestilt før 23:00 = Afsendt i dag - og nej det passer jo ikke. Min vare bestilt 10/8 blev først afsendt 17/8. Stadig ikke dukket op pr. d.d. Men de var da hurtige nok til at hæve penge for produktet. Det så op for mig at Marianne Petersen Luxaliva er samarbejds partner med TEMU. Jeg har bedt dem/hende om at sltte min ordre og føre penge retur til mig... Kommer nok ikke til at ske. Men skulle man ikke prøve at gå lidt mere tilbunds i det her - måske vi endda kan få et tv program ud af det

4 septembre 2024

Jogginbukser mærket forkert eller de meget små i størrelse passer ikke nomal voksen

Jeg har købt. Nogle joggerbukser Casual som skulle være størrelse XL men de er mærket forkert så de er størrelse S jeg har henvendt mig til luxaliva og ville have dem byttet til nogle større, men ak jeg fik det retursvar du fik den vare du har bestilt og derfor ikke ville bytte/tage dem retur så jeg må sige at jeg har en vare som jeg ikke kan bruge, de passer nok en på 12 år og ikke en voksen i nomal størrelse XL. Så jeg vil være betænkelig at handle med luxaliva i fremtiden

21 août 2024

Ualmindelig dårlig oplevelse

Det er første og sidste gang jeg handler med det firma , tog en måned inden jeg modtog min pakke trods gentagne rykkere hvor de skrev alt gik planlagt , varerne svarede overhovedet ikke til det lovede . Så har jeg lært af det , hold jer langt væk fra det firma .

26 juillet 2024

Luxaliva burde ingen stjerne få har…

Luxaliva burde ingen stjerne få har lige købt 2 par joggingbukser i str. Xl de har en livvidde på 25 cm og de mener det er den rette str de har solgt mig og kan ikke returner og få penge retur, rent tyveri

20 juillet 2024

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma, ( hvis der er noget)
det er det rene svindel og bedrag, det eneste de er hurtige med, er at tage pengene, så vil de der efter skide dig et stykke. en ting de er gode til er undskyldninger, tror der ikke findes nogen de ikke har brugt betalte 320,- kr den 25-9-23

18 juin 2024

Dårlig kvalitet låsen til seleforlængen…

Plus firmaet lægger pengene ud.
så sender de en regning senere på varen som for mig virker som spam.
efterfølgende kommer der en slags ryker på ikke betalt så lægger de 100 kr på i gebyr.
yderst uacceptabelt denne metode
så hold jer langt væk fra dette firma.

16 mai 2024

Stadig ikke fået min betalte varer

Stadig ikke fået min betalte varer
( 23.11.23)
Kundeservice skriver:
Da genforsendelsesperioden allerede er udløbet, kunne vi ikke længere anmode om genforsendelse uden betaling. Ligeledes i betragtning af, at det ikke er vores skyld eller kurerens skyld, at din pakke er blevet returneret til afsenderen, beklager vi, at vi ikke kan opfylde din anmodning om tilbagebetaling. Men til fordel for goodwell kan vi tilbyde dig en 50% rabatkode, som du kan bruge på din næste ordre. Fortæl os venligst, hvis du accepterer dette tilbud.

Med venlig hilsen,

Marianne Petersen
Kundeservice

23 novembre 2023

Værste oplevelse nogensinde

Værste oplevelse nogensinde.

Købte et produkt som er virkelig dårlig Kina kvalitet og firmaet nægter at hjælpe.

De ignorerer alle e-mails.

Det er Temu bare til overpris og en værre gang bras.

13 mai 2024

Det er ikke et firma man skal handle…

Har bestilt en vare, som ikke var som de skriver og fungerer ikke .
Jeg skriver til dem at jeg gerne vil returnere det, da de ikke lever op til min forventning.
De skriver i deres returpolitik at man kan returnere varen og få fuld refusion eller ombytning. Men de bliver ved med at sende mails og beder om foto og video af hvordan varen ikke fungere …..
Det er en snyd firma …. Køb aldrig noget fra dem.

15 mai 2024

uhyggeligt skodfirma..lyver og bedrager…

uhyggeligt skodfirma..lyver og bedrager og tager overbetaling af varer som du kan købe langt billigere hos TEMU..sørgeligt at de ikke overholder dansk lovgivning ang. returvarer og annullering af ordrer.jeg er dybt frustreret over mit møde med dette skodfirma.må dette firma gå konkurs inden de snyder flere

20 avril 2024

Har bestille en vare for 1 mdr siden.

Har bestille en vare for 1 mdr siden.
Varen er ikke kommet frem og kundeservice kommer med den ene dårlige undskyldning efter den anden.
Kan kun advare andre mod at bestille noget.
Varen er nu endelig kommet.
Fint produkt.
Men firmaet burde være mere ærlig omkring leveringstiden

15 avril 2024

Det er ikke et firma man skal handle…

Det er ikke et firma man skal handle hos hvis man vil modtage den vare man bestiller. Har bestilt nogle bukser og i reklamen er der masse af stræk i bukserne og lynlås i lommerne, de bukser jeg modtager er der ikke stræk i og ikke lynlås i lommen, og de er i børnestørrelse. Jeg skriver til dem at jeg gerne vil returnere bukserne da de ikke lever op til min forventning, efter mange mails skriver de at jeg ikke kan returnere dem fordi de var på tilbud, MEN jeg kan få 10% på min næste ordre, og at de altid sætter pris på en anmeldelse. Min anmeldelse af firmaet fortjener ikke 1 stjerne men jeg kan ikke give -stjerner. Køb aldrig noget fra dem.

8 mai 2024

Jeg bestilte mine varer d.5 april

Jeg bestilte mine varer d.5 april, i dag er det d.29 april, og jeg har stadig ikke modtaget andet end nogle mails, der forsikrer om, at varerne er på vej. Det fremgik, at der var 4-5 dages leveringstid. Jeg ville ønske, jeg havde husket at tjekke Trustpilot, inden jeg handlede.

29 avril 2024

Bestilte en vare

Bestilte en vare, levering inden 8 dage, flere uger gået, når man skriver til dem, får man autogenerede beskeder, virkelig dårlig service, hold jer langt væk, meldt til forbrugerombudsmanden, men måske ikke den store effekt 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡♥️♥️

14 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit