Lisez les avis des autres
Jeg bestilte noget babytøj hos Luxbaby. Tøjet blev hurtigt sendt, og ankom fint pakket ind. Det er ikke første gang, jeg handler her, og det bliver heller ikke sidste gang. Udvalget er altid vir... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte 4 par strømpebukser til min datter til black Friday (i går) og får en sms fra Maria (ejeren) i dag ang størrelserne jeg har bestilt. Jeg er kommet til at bestille 1 par i en anden størrelse og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik bestilt en masse lækkert nyt tøj til min datter. Hjemmesiden var ret overskuelig og bestillingen gik uden problemer, det blev hurtigt afsendt og allerede få dage efter kunne vi hente i pakk... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de puériculture
- Magasin de vêtements pour bébés
- Magasin de vêtements pour enfants
- Magasin de jouets
Écrit par l'entreprise
Historien bag LuxBaby.dk Følelsen af at blive forælder kan ikke beskrives med ord. Glæden kan ikke skjules, endorfinerne galoperer rundt i kroppen, glædestårer triller ned ad kinderne, hjernens belønningscenter lyser op - og en livslang kærlighedshistorie påbegyndes. Disse følelser; altså en mors kærlighed til hendes børn, har skabt grundlaget for LuxBaby.dk’s eksistensgrundlag. Ejeren bag LuxBaby.dk, har med udgangspunkt i kærligheden til hendes egne børn skabt LuxBaby.dk. LuxBaby.dk er skabt ud fra en vision om, at kun det allerbedste er godt nok, når det gælder vores børn. Derfor er indholdet af vores eksklusive gaveæsker til baby nøje udvalgt, og emballagen smuk og helt i top. Hos LuxBaby.dk er det ikke kun indholdet, men også emballagen, der gør det at modtage en gave fra LuxBaby.dk til en god oplevelse. At give en gave skal være en glæde for både modtager og giver. Samtidig lægger vi hos LuxBaby.dk stor vægt på økologi, bæredygtighed og miljø. LuxBaby.dk har derfor valgt at have mærker på shoppen, der vægter bæredygtighed, økologi og omtanke for de mennesker, der har produkterne i hånden, fra start til slut, højt. Vores smykker, håndlavede produkter og håndplukkede brands er derfor nøje udvalgt med omtanke for disse ting. Hos LuxBaby.dk vil vi gøre vores ypperste for at værne om den verden, vi lever i, og bidrage til, at vores børn får den bedst mulige fremtid. Derudover vil du her på shoppen finde flere mindre brands, der alle har det til fælles, at de er startet op af kvinder, der ønsker at være selvstændige. Med fokus på luksus, kvalitet og bæredygtighed er LuxBaby.dk’s vision at tilfredsstille, forkæle og overraske både nuværende og fremtidige kunder. Hos os er dit barns velvære - og dit barns fremtidige verden - i fokus. Vi håber, at du vil finde, hvad du søger, hos LuxBaby.dk. Mange hilsner LuxBaby.dk
Coordonnées de contact
Bakkekammen 54, 4300, Holbæk, Danemark
- Info@luxbaby.dk
- luxbaby.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Altid god betjening og altid fin tøj og…
Altid god betjening og altid fin tøj og sko.
Trods det havde været påske så kom et par dag efter påsken. Det synes jeg, var hurtigt
good service with fast delivery
10 ud af 10
Virkelig god service, hurtig levering og en masse skønne varer 😍 What’s not to like 🌟
Gode priser og hurtig levering
Ville give jer 1000 stjerner hvis jeg…
Ville give jer 1000 stjerner hvis jeg kunne.
Gode priser og så er i lynhurtige til at sende.
Verdensklasse 🌟
Meget hurtig behandling af ordre
Meget hurtig behandling af ordre. Hurtigt til levering . Og utroligt lækker baby tøj .
Gode produkter og rimelige priser
Gode produkter og rimelige priser. Hurtig levering.
Super god betjening og hurtig levering…
Super god betjening og hurtig levering 👍😊Luxbaby kan varmt anbefales 😍
Sikke en kundeservice
Sikke en kundeservice. Jeg får bestilt noget forkert tøj, prøver at skrive en mail fredag aften om det kan byttes til noget andet. Regner ikke med svar samme dag, har allerede fået svar og det kunne godt lade sig gøre. Virkelig god service må jeg sige derfor ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra
Hurtig levering og lækre produkter
Hurtig levering og lækre produkter, ikke sidste gang jeg køber noget herinde 🤩

Super tilfreds
Super tilfreds! Hurtig levering og pakket rigtig fint ind 🫶🏼♥️ Jeg køber gerne igen, men man skal være hurtig, for varerne er hurtigt udsolgte 🙈

Réponse : LuxBaby.dk
Super service. Hurtig tilbagemelding / svar på mail og ligeså hurtig levering

Réponse : LuxBaby.dk
God hjemmeside med bredt…
God hjemmeside med bredt varersortiment. Hurtig levering. Lækkert tøj.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.