Had mijn twijfels erg over dit product (vooral vanwege de prijs) maar het is het echt waard! Mijn wimpers zijn een stuk langer geworden (ook iets voller) enigste nadeel is wanneer je het niet gebrui... Voir plus
L'entreprise a répondu
De Blackheadkiller besteld en had deze binnen enkele dagen in huis. Dezelfde dag direct een verpakking geprobeerd. Ondanks dat ik dagelijks mijn gezicht goed (dacht ik) reinig, was het ongelooflijk wa... Voir plus
L'entreprise a répondu
De BlackKiller heeft goed geholpen. Het maakte me gezicht rustiger alleen door de acne komen de puistjes terug. Met een goeie behandeling van de schoonheidsspecialiste ben je van je puistjes af.
L'entreprise a répondu
Quickmax is super en werkt perfect na 2á3 weken zie je het verschil!

Réponse : Luxstyle Benelux
Heerlijk masker voor een superzachte frisse huid

Réponse : Luxstyle Benelux
Ik heb vele behandelingen ondergaan tegen mijn puisten, al hielp niks. Behandelingen waarmee de bovenste lagen van mijn huid eraf schroeiden hielpen ook niet. Ik had er nog steeds last van. Toen ik die reclame zag over blackhead killer dacht ik dat het wel weer hetzelfde zou zijn, al heb ik het op goed geluk toch gehaald. En gelukkig maar, het heeft namelijk extreem goed gewerkt! Van een intense lading acne naar nog maar 2 in 5 weken. Ik had de hoop al bijna opgegeven..

Réponse : Luxstyle Benelux
Ik gebruik het nu vier weken en mijn wimpers zijn voller en langer dan ooit. Zeker het geld waard en ik zal het blijven kopen om dit resultaat vast te houden.

Réponse : Luxstyle Benelux
In het begin heb geen haar maar nu heb ik wel. Dit was de best product en ik ben tevreden. Bedankt

Réponse : Luxstyle Benelux
Bedankt voor jullie .ik heb een keer jullie producten gebruikt.dus ben ik tevreden.

Réponse : Luxstyle Benelux
Mijn wimpers zijn een stuk langer geworden (ook iets voller) enigste nadeel is wanneer je het niet gebruikt de wimpers wel sneller uitvallen.. Ja je moet het product natuurlijk wel blijven aanschaffen!

Réponse : Luxstyle Benelux
Het werkt perfect krijg er een mooi egaal huidje van en is zeker een aanrader

Réponse : Luxstyle Benelux
Ik heb merkbaar minder last van zwarte puntjes maw mee-eters en mijn gezicht is veel zachter geworden dus zeker en vast tevreden over het resultaat! 👍

Réponse : Luxstyle Benelux
snelle levering, omdat ik ervoor een amerikaans product gebruikte dat meer geconcentreerd was duurde het erg lang voor mijn wimpers groeiden. Maar door de wortel onder en boven en 'smorgends en 'savonds te behandelen kwam er wel schot in de zaak. Na 3 maand was ik tevreden over mijn langere wimpers en ik blijf het gebruiken op de hoop dat ze nog langer zullen worden

Réponse : Luxstyle Benelux
Ik ben er super blij mee! Het kost wat maar je hebt dan ook wat! Ik ga zeker nog een keer bestellen bij jullie. En ook fijn dat je achteraf kan betalen.

Réponse : Luxstyle Benelux
Good product.. not that bad. I could see most of my black spots gone after it use and also my pores looks clearer than before

Réponse : Luxstyle Benelux
Geweldig resultaat, enkel wat pijnlijk om het masker van je gezicht te halen.

Réponse : Luxstyle Benelux
En savoir plus sur les différents types d'avis.