Jeg har fått 3 pakker av samme bestilling Pga at siden deres ikke tok kortet mitt første gang .Jeg har fått beskjed av dere å sende de to andre i retur .Ettet avtale med posten skal jeg ikke hente dem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Veldig fornøyd Har brukt masken 5 ganger nå og jeg er kjempe fornøyd :) Lett å smøre på og tørket veldig fort. Syntes også den var veldig lett å "dra" av, uten noe søl! Jeg så faktisk umiddelbart a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har brukt den i noen uker, men merker ingen stor forskjell enda. Den bruker mer enn 10 min på å tørke, og man føler ikke alltid at den trekker ut nok. Men den forbedrer seg ved bruk. Har i det s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har brukt masken 5 ganger nå og jeg er kjempe fornøyd :) Lett å smøre på og tørket veldig fort. Syntes også den var veldig lett å "dra" av, uten noe søl! Jeg så faktisk umiddelbart at porene ble min... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ett troverdig og meget bra produkt som leverer etter forventningene. Brukte produktet i 3 uker og så tydelige forandringer.

Réponse de Luxstyle
Denne masken fungerer helt greit. Tar ikke tak i alle hudormer sånn som på film. Men noen kommer ut :)

Réponse de Luxstyle
Virker veldig bra, men trenger lenger tørketid enn anvist. Kunne kanskje ha vært i tube istedenfor i pakke. En pakke innholder nok til 2-3 behandlinger, men tørker ut om du ikke deler med en venn.

Réponse de Luxstyle
Masken virker som lovet, huden er blitt glattere og med mindre urenheter.

Réponse de Luxstyle
En bra bedrift som ordner opp med en gang hvis noe ble feil, kan anbefale og handle her i fra.

Réponse de Luxstyle
Jeg er førnoyd om denne produkt og skal bestille mer !
Mvh .Elena Jørgensen

Réponse de Luxstyle
flott produkt, lett i bruk :)
fungere akkurat som vist på reklame, jeg er veldig fornøyd med resultater.
rask levering

Réponse de Luxstyle
Dette er et produkt som virker slik det skal. Enkelt å påføre og lett å få av.

Réponse de Luxstyle
Jeg er veldig fornøyd med produktet og vil anbefale det til andre.

Réponse de Luxstyle
Produkter blackheadkiller fungerer supert! Generøse mengder i en pakke, Og du får en silkeglatt hud etterpå.

Réponse de Luxstyle
Jeg fullførte aldri ordren, men varen ble sendt fra dere allikevel. Jeg kontakter dere når jeg får ordrebekreftelse, og ber om at ordre blir stoppet men den var alt sendt. Jeg sendte pakken i retur samme dag jeg fikk den. Men nå kommer purring på faktura. Har hørt flere som har opplevd det samme.

Réponse de Luxstyle
Selv om jeg ikke fullførte bestillingen og trykket Avbryt. Har dere sendt blackhead masken. Håper jeg for svar snarest, fordi jeg ikke vil ha varen og kommer ikke til å betale noe som jeg ikke vill ha.

Réponse de Luxstyle
Jeg og min datter prøvde den sammen. Jeg var usikker på hvor tykt jeg skulle smøre, så noen plasser størknet det ikke. Men det var enkelt å ta den av der hvor det hadde størknet. Vil prøve det igjen.

Réponse de Luxstyle
Raskt å handle på nettet. Varene kom fort.
Sett i forhold til konkurrenter som har tilsvarende produkter, var prisen høy og innholdet lite :(
MVH
Anne Nygård

Hei,
Jeg opplever at det er en veldig bra produkt.
Jeg vil personlig sørge for at din GRATIS pakke Blackhead Killer™
Adresse min er: Liliana Ramsing, Hammermarka 8, 6906 Florø, Sogn og Fjordane
Hilsen,
Liliana Ramsing

Réponse de Luxstyle
Holder virkelig hva det lover.Jeg var veldig skeptisk, men etter ca to uker var mine vipper blitt betydelig lengere.Og de blir bare flottere og flottere.
Vil varmt anbefale det!