eerste x besteld snel geleverd moest wel zelf contact opnemen toen pas verzonden tweede x zelfde verhaal duurde een week voor ik het product had.

Ik heb hier onlangs prachtige schoenen besteld en eerder al een mooie tas gekocht. Beide producten zijn van uitstekende kwaliteit en precies zoals beschreven. De service is top en alles werd netjes en... Voir plus

4,7

N'a pas répondu aux avis négatifs

Super tevreden

Super tevreden! Reageren snel op mijn berichten en ik kreeg mijn tas al na 2 dagen binnen. Top kwaliteit ook! Nieuw vaste klant erbij!

9 juin 2025

Topkwaliteit en geweldige service!

Ik ben echt superblij met mijn bestelling! De kwaliteit is gewoon top en precies wat ik gehoopt had. Wat ik vooral fijn vond, is hoe vriendelijk en behulpzaam de service was. Alles werd heel snel geregeld en geleverd. Ik zal zeker vaker bestellen. Een aanrader!!

1 octobre 2025

Ik ben al zo lang klant bij deze…

Ik ben al zo lang klant bij deze mensen, mijn hele kast staat vol met hun items. Als je kwaliteit en service belangrijk vind dan ben je aan het juiste adres. Ik shop bij niemand anders meer. Ze verdienen 10 sterren. En je gaat geen betere kwaliteit elders tegen komen. ♥️

1 octobre 2025

Dit was mijn eerste bestelling bij…

Dit was mijn eerste bestelling bij Luxurybyse. Ik heb een Fendi tas besteld en die kwam de volgende dag gelijk binnen in super goede kwaliteit. De communicatie met dit bedrijf is uitstekend en had niks beters verwacht. Ik ben super blij met mijn bestelling en kan garanderen dat ik nog een keer iets ga kopen.

30 septembre 2025

Dit is mijn tweede bestelling bij…

Dit is mijn tweede bestelling bij Luxurybyse. Mijn eerste bestelling waren slippers en bril. Top kwaliteit😍 tweede bestelling heb ik een winterjas besteld ( op maat ) en n boots en weer 😍wauwww goeie maat, goeie kwaliteit, beide zijn prachtig en goeie service altijd 👌🏻ze beantwoorden altijd alle vragen. Dank je wel Luxurybyse en op naar de volgende bestelling 🥰🥰🥰

Mijn ervaring

Net pas binnen gekregen onder de 4 dagen. Zeer blij mee, goeie kwaliteit, geen schade op mijn product binnengekregen!!

Handtas

Handtas besteld, kwaliteit is uitstekend! Wordt geleverd met bijpassende doos en zak dit geeft een meerwaarde. Vlotte communicatie ik raad het 100% aan!

29 septembre 2025

Defecte Schoenen

Defecte Schoenen gekregen, na 1x dragen logo eraf gegaan. Aangegeven bij verkoper maar, jammer genoeg late reacties. Zouden met een oplossing komen met nieuwe opsturen.is ook niet gebeurt verder geen reacties meer ontvangen. weg is mijn €180 in een keer.

21 août 2025

Kerem K

First of all ladies and gentlemen this seller deserves a 5 star 🌟 The service and product he provides is indescribably AMAZING. Fabulous quality clothing and footwear that won't make you regret purchasing off these guys. Wide range of selections in men's & women's section, plus these gentlemen could find anything literally ANYTHING you would want. Keep up the good work lads, will be purchasing a lot of items from Luxuryby'seyyy again!

13 septembre 2025