Luxury wall arts Avis

4,5

Super blij met onze schilderij , na contact met luxury wall arts een mooi eigen ontwerp laten maken. De service is top super vriendelijk en meedenkend . De woonkamer komt tot leven . Zeker een aa... Voir plus

Super mooie schilderijen, bijna kunst ! Heb er 1 in de woonkamer hangen altijd complimenten over gehad. Heb deze al bijna anderhalf jaar heel blij mee nog steeds kwaliteit is ook hoog! Zijn super voo... Voir plus

Wat een fijn bedrijf! We zijn goed geholpen en hebben een heel mooi schilderij op aluminium ontvangen. Met vier dagen hadden wij het al in huis, dus dat is top! Kortom goeie en snelle service .

Wij zochten iets origineels voor in de woonkamer. Bij Luxury wall arts een schilderij op aluminium besteld. Staat prachtig! Echt een aanrader voor als je een eyecatcher in je huis wilt. Prima prijs/k... Voir plus

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Wat een fijn bedrijf!

27 septembre 2023

Wat een gave collectie!

Wat een gave collectie!

Ben ook super goed geholpen, leuke mensen. Dit was zeker niet de laatste keer bestellen hier.

9 janvier 2023

Is niet wat ik verwacht had…

Is niet wat ik verwacht had…
Het glas staat vol krassen en er is een hoek uit het canvasdoek
Heb gevraagd om te retourneren

24 novembre 2022
Logo de Luxury wall arts

Réponse de Luxury wall arts

Beste Sylvia,

Heeft u al contact opgenomen via de mail met onze klantenservice? Ik heb namelijk geen mailcontact kunnen vinden van u. Wij verkopen ook geen canvas. Heeft u misschien plexiglas bij ons gekocht en de folie er nog niet afgehaald?

Kunt u even een mail sturen naar luxurywallarts@gmail.com dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Team Luxury Wall Arts

Logo de Luxury wall arts

Réponse de Luxury wall arts

Goedemorgen,

De track en trace code heeft u eerder via de mail ontvangen. Het kan soms zijn dat het pakket wat vertraging oploopt bij het transportbedrijf waardoor het wat langer duurt. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Ik zie dat de bestelling vanmorgen bij u bezorgd is dus dat is fijn!

Met vriendelijke groet,

Team Luxury Wall Arts

Prachtig schilderij, goede service!

Laatst een super mooi schilderij gekocht. Krijg er nog altijd complimenten over als er mensen bij ons de woonkamer in lopen. Klantvriendelijk en super snel in huis. Ik raad het zeker aan!

23 août 2022

Wij zochten iets origineels voor in de…

Prima prijs/kwaliteit verhouding en een goede service.

23 août 2022

Super gewoon

Wat een super service bedankt! En wat een prachtige schilderij heel erg blij mee en wat een kwaliteit perfect nogmaals bedankt voor alles zeker een aanrader!!!

21 juillet 2022

Super blij met onze schilderij

De service is top super vriendelijk en meedenkend .
De woonkamer komt tot leven .
Zeker een aanraden om hier iets prachtigs te laten maken .

Fantastisch

Hangt bij ons een prachtige grote wall art in de tuin, geeft heel veel sfeer! Ziet er na 1 jaar nog steeds super uit, ik ben fan.