Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt og hurtig levering. Bukserne levede op til mine forventninger, størrelse og kvalitet. Dansk firma, det er ikke sidste gang jeg køber hos Luxzuz.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvor er jeg glad for at få mulighed for at fortælle om jeres fantastiske produkter, jeres super service og hurtige og smertefrie leverance! Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt jeg "turde" bestille noge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god kundeservice, lækkert tøj og hurtig levering. Kundeservice var opmærksomme på at jeg var kommet til at bestille vare i forskellige størrelser (xs og xl) og kontaktede mig for at sikre,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

The online ordering process was simple and efficient. My order was carefully packed, and delivered fast. I was delighted to find a nice gift (a wool comb) included. Overall, I’m very satisfied with th... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de textile
  2. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

LUXZUZ // ONE TWO er et dansk modebrand, der bygger på nordiske traditioner med en dyb forbindelse til den klassiske skandinaviske æstetik og renhed. Vi appellerer til kvinder, der værdsætter tidløst design og ønsker at investere i tøj, der både er stilfuldt og bidrager til en garderobe, hvor tøjet ikke behøver at blive udskiftet hver sæson. Inspirationen hentes fra naturen, hvor mønstre og materialer til kjoler og bluser afspejler de farver og strukturer, der findes i det skandinaviske landskab. Kollektionerne udstråler enkel elegance, hvor rene linjer og minimalistisk design kombinerer rå og cool elementer med feminine detaljer. Vores mål er at skabe tidløs mode, der kan bruges igen og igen, hvilket udtrykkes i vores designfilosofien: En nederdel fra forrige kollektion skal kunne matches med en t-shirt fra den nyeste kollektion. Der lægges vægt på et stærkt og ukompliceret udtryk, der er både moderne og tidløst. Tøjet er designet til at være behageligt og funktionelt uden at gå på kompromis med stil. Dette gør det muligt for kvinder i alle aldre at sammensætte outfits, der matcher deres personlige stil, til både hverdag og festlige lejligheder.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fin bluse.

19 mars 2026

Kære Consumer,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har oplevet en hurtig levering, og at du er tilfreds med dit køb. Det betyder meget for os, at din oplevelse lever op til dine forventninger.

Vi glæder os til at se dig hos LUXZUZ // ONE TWO igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre varer til gode priser

Lækre varer til gode priser.
Hurtig levering og pænt pakket ind.

19 mars 2026

Kære Birgit,

Mange tak for din meget fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores varer, priser og levering. Det betyder meget for os, at din oplevelse også har været god hele vejen fra bestilling til modtagelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dansk firma, nem levering og god kvalitet.

12 mars 2026

Kære Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering, størrelse og kvalitet - det betyder meget for os. Og ekstra dejligt, at du vil handle hos os igen!

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage hos LUXZUZ // ONE TWO!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service,levering og varerne levede…

Fin service,levering og varerne levede op til forventningerne

12 février 2026

Kære Birgit

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at både vores service, levering og varer levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at hele oplevelsen har været god fra start til slut.

Vi ser frem til at pakke en ny ordre til dig snart 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt var fin en dejlig vare der levede…

Alt var fin en dejlig vare der levede op til min forventning

12 février 2026

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det betyder virkelig meget at høre, at varen levede op til dine forventninger, det betyder meget for os!

Jeg håber, du bliver rigtig glad for dit køb og får stor glæde af det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Fik bestilt en forkert størrelse- retur og fik hurtigt den rigtige vare tilbage. God oplevelse

28 janvier 2026

Kære Britta,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at både levering og ombytning gik hurtigt og nemt, og at du endte med den rigtige størrelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Vi glæder os til at pakke en ny ordre til dig!

Hurtig service

Hurtig service. Gode bukser.

27 janvier 2026

Kære Helle,

Mange tak for dine 5 stjerner ⭐️
Vi er utrolig glade for at høre, at du oplevede hurtig service og er tilfreds med dit køb. Det betyder meget for os!

Vi håber, du får stor glæde af dine bukser og du er meget velkommen til at shoppe på hos os igen snart.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. God info og hurtig leveringstid

15 janvier 2026

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både informationen og vores hurtige levering.
Jeg håber, du får stor glæde af dit køb, og at vi snart kan pakke en ny ordre til dig.

Fint

Fint - gode produkter og fin service

9 janvier 2026

Kære Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service.
Din feedback betyder meget for os, og vi håber at se dig igen snart.

6 janvier 2026

Kære Dorte,

Tusind tak din flotte anmeldelse ✨ og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever hurtig levering hos os, det er noget, vi stræber meget efter.

Vi glæder os til at pakke din næste ordre.

Det er meget fint tøj.

Det er meget fint tøj, hurtig levering god pakker.
Hurdig retur penge tilbage.

2 janvier 2026

Kære Sultan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både tøjet, den hurtige levering og vores indpakning. Dejligt også, at returprocessen og tilbagebetalinge levede op til dine forventninger.

Du er altid meget velkommen hos os igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig hurtig levering og da noget…

Dejlig hurtig levering og da noget skulle byttes hurtigt penge tilbage handler helt bestemt igen

12 décembre 2025

Kære Kate,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet både hurtig levering og en nem returproces. Vi gør vores bedste for at sikre en god oplevelse, også når noget skal byttes.

Vi glæder os til at se dig igen hos LUXZUZ // ONE TWO.

Hurtig levering. God kvalitet

16 décembre 2025

Kære Gitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores kvalitet og hurtig levering hos os. Det er også hvad vi stræber efter!

Vi håber vi snart kan pakke en ordre til dig igen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Retur

Blusen var for lille, og skal sendes tilbage.
På medfølgende seddel står at man kan købe fragt. Dvs. jeg skal selv betale for at sende retur.
Ved de andre websider får man en returlabel man bare skal lime på og smide pakken i post kassen.
Handler ikke hos jer mere.

7 décembre 2025

Hej Consumer,

Tak for din feedback. Hvor er det ærgerligt, at blusen du købte var for lille. Det beklager vi naturligvis rigtig meget.

Vi forstår fuldt ud, at det kan være frustrerende at skulle betale for returfragt. Men som en lille virksomhed har vi desværre ikke mulighed for at dække alle returneringer, da det ganske enkelt ville gøre det svært for os at holde priserne nede og fortsætte med at tilbyde de produkter og den service, vi gerne vil. Det håber vi rigtig meget, at vores kunder forstår!

Vi sørger dog altid for at lægge en returlabel i kassen, så man let kan påsætte den og aflevere pakken i nærmeste pakkeshop uden besvær. Prisen for en retur hos os er 39 kr., hvilket også er det samme som hos langt de fleste andre webshops i Danmark.

Du må meget gerne henvende dig til os på mail: customer.services@luxzuz.com, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Jeg beklager endnu engang, men håber du alligevel har lyst til at handle hos os igen en anden gang.

Hurtig og god service

28 octobre 2025

Kære Marlene,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse og har oplevet en god og hurtig service! Det er også noget vi stræber meget efter.

Vi glæder os til at se dig igen hos LUXZUZ // ONE TWO!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig service 🙏🏼

23 octobre 2025

Kære Marlene,
Mange tak for din rigtig flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at se dig igen på luxzuz.dk!

Noté 5 sur 5 étoiles

De tilsendte bukser lever op til mine…

De tilsendte bukser lever op til mine forventninger

16 octobre 2025

Hej Anne Grethe

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at bukserne lever op til dine forventninger – det betyder meget for os. Vi håber, du bliver glad for dem i lang tid fremover

Vi ser frem til at pakke en ordre til dig igen!

A satisfied customer

Quick service

20 octobre 2025

Dear Maria,

Thank you so much for your wonderful review! We’re so happy to hear that you’re satisfied with your experience and our service.

We look forward to packing an order for you again soon!

Best regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og hurtig betjening både på køb og…

Fin og hurtig betjening både på køb og returnering.. vil gerne shoppe hos jer igen.

8 octobre 2025

Kære Birgitte,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse både med dit køb og returnering.
Du er altid meget velkommen hos os igen!

Dejlig let overskuelig webside

Dejlig let overskuelig webside. Gode kvaliteter med gode beskrivelser.

1 octobre 2025

Hej Dea,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes websiden er nem at finde rundt på, og at du er tilfreds med kvaliteten og beskrivelserne. Det betyder meget for os!

Vi glæder os til at se dig igen hos LUXZUZ // ONE TWO.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus