Enkelt smidigt och alltid till hjälp och support, oavsett vad problemet är. I mitt fall fick ett problem som dom inte hade varit med om och efter några dagar så kom dom fram med en enkel lösning som... Voir plus
Otroligt nöjd med servicen och det proffsiga bemötandet av teamet på Lyfe Nordic. De jobbar nära med sina kunder och det ger trygghet när man har frågor eller behöver hjälp. Vi har investerat i ett k... Voir plus
Då jag drabbats av svår postcovid behöver vi all hjälp & stöttning vi kan få i denna svåra situation. Behandling i tryckkammare har vi hört ska lindra & hjälpa. Vi är väldigt tacksamma hur fint Elias... Voir plus
Lyfe Nordic är Skandinaviens främsta leverantör av världsledande teknologier inom wellness & återhämtning.
Nobelvägen 147 C, 21215, Malmö, Suède
- 070-791 27 03
- hello@lyfenordic.com
- lyfenordic.com
Otroligt bra service från början till…
Otroligt bra service från början till slut ❤️ ett litet missförstånd som styrdes upp väldigt snyggt .. jag är jättenöjd med min panel till min salong och kunderna älskar det 🥰 kan verkligen rekommendera detta företaget
Fantastisk service!
Från början till slut har jag fått fantastisk service!
Jättenöjd med mitt köp!
Bra service
Bra service, bra kommunikation ofta tillgängliga rekommenderar starkt
Enkelt smidigt och alltid till hjälp…
Enkelt smidigt och alltid till hjälp och support, oavsett vad problemet är.
I mitt fall fick ett problem som dom inte hade varit med om och efter några dagar så kom dom fram med en enkel lösning som fick allt I order snabbare än vad jag hade trott.
Rekommenderar

Fantastiskt trevliga och hjälpsamma
Fantastiskt trevliga och hjälpsamma. Snabb leverans och hjälp med att koppla in maskinerna. Snabba på att svara vid frågor. Vi är super nöjda både med maskinerna och servicen. :)

Réponse : Lyfe Nordic
Jag vill gärna dela med mig av min…
Jag vill gärna dela med mig av min positiva upplevelse av Lyfe Nordic. Jag har nyligen köpt en Red light pod för rödljusterapi samt en Boa Max 2 lymfdränagemaskin, och jag kan verkligen säga att jag är imponerad!
Från första stund har jag känt mig trygg och väl omhändertagen som kund. Teamet på Lyfe Nordic har verkligen gjort allt för att säkerställa att jag får den bästa möjliga upplevelsen. Deras kunskap och engagemang är tydligt, och jag uppskattar verkligen den personliga servicen.
Produkter jag har köpt har överträffat mina förväntningar och jag ser redan positiva resultat. Jag har stort förtroende för Lyfe Nordic och deras produkter, och jag rekommenderar dem varmt till alla som är intresserade av att förbättra sin hälsa och välbefinnande samt ta sitt företag till en högre nivå.
Tack, Lyfe Nordic, för en fantastisk upplevelse!
Maria Fasciaspecialisten

Réponse : Lyfe Nordic
We bought a Visbody S30 from the Lyfe…
We bought a Visbody S30 from the Lyfe Nordic team. All interactions has been very professional and the product works great in our Gym.

Réponse : Lyfe Nordic
Jag är nöjd med mitt köp av en Red…
Jag är nöjd med mitt köp av en Red Light Solo-säng från Lyfe Nordic. Den är en verklig investering i välmående – både för oss och våra gäster.
Personlig erfarenhet:
Kunderna på vårt bed & breakfast bokar gärna in sig för en stund i rödljuspanelen efter en lång dag och har njutit av den behagliga värmen och avslappningen.
Från första kontakt har företaget varit hjälpsamt och tillgängligt. Jag fick snabb återkoppling och personligt bemötande – så värdefullt!
“Jag är nöjd … Snabba svar … genuin omtanke om kundens upplevelse.”
Produkt & funktion:
Red Light Solo-panelen levererar kraftfull rödljusterapi med hög täckning och väl avvägd våglängd. Ökar energiproduktion, cirkulation och stimulerar kollagen – vilket verkligen känns efter användning.
Enkel att integrera i en retreat- eller wellnessmiljö, och väldigt användarvänlig – både för mig som värd och våra gäster.
Kundsupport & service:
Alex och Elias på Lyfe Nordic hjälper genom hela processen – från idé och inköp till installation och uppföljning – med ett bemötande som känns tryggt och professionellt. Deras service är tydligt kundfokuserad och proffsig.
Jag har känt mig sedd och väl informerad från början till slut.
Sammanfattning
Lyfe Nordic levererar en toppkvalitativ produkt som ger både påtagliga fördelar och glädje i vardagen. Företagets service är personlig, snabb och omtänksam. Jag kan med varm hand rekommendera dem till alla som vill höja värdet på sin verksamhet med rödljusterapi – särskilt inom retreat, wellness och hotell.
Tack Lyfe Nordic – jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete! 💛

Réponse : Lyfe Nordic
Snabba och hjälpsamma vi beställde boa…
Snabba och hjälpsamma vi beställde boa max 2 otroligt nöjd med den 🤩🙏

Snabba
Snabba , trevliga , lätta att ha att göra med, kam bara säga bra saker om detta team

Serviceminded och personlig
Jag hade kontakt med Alex gällande rödljuspanelen. Fick snabb återkoppling och personligt bemötande. Willing to go the extra mile för kunden. Otroligt nöjd med servicenivån och proffessionalitet. Leveransen var snabb och har fått allt som lovades och lite till för att hjälpa mig att komma igång.

Réponse : Lyfe Nordic
Jag och min kollega har haft kontakt…
Jag och min kollega har haft kontakt med Alex och Elias på Lyfe Nordic nu i två år. Vi möttes när vårt företag fortfarande var en idé och nu är vi en månad från öppning. Dom har hjälpt oss hela vägen från idé till öppning. Rekommenderar starkt!

Otrolig bra service
Är sedan 39 år egen företagare och måste säga att det verkligen inte ofta man kommer i kontakt med ett företag som är så kunnig, snabb, lättillgänglig och serviceminded, som Elias på Lyfe Nordic!
Ville investera i en ny lymfdränage utrustning och fastnade för BOA MAX 2 och Lyfe Nordic, vilket jag inte ångrar en sekund.
Även mina kunder märker skillnad och är ÄNNU nöjdare, vilket bekräftar att jag satsat rätt!
Kan verkligen rekommendera Lyfe Nordic och ser framemot ett fortsatt bra samarbete.
/Bibbi på Basic Living, Örnsköldsvik

Réponse : Lyfe Nordic
Snabba svar och genuin omtanke.
Jag är väldigt nöjd med min Red Light Solo från Lyfe Nordic. Snabba svar från Alexander som jag haft kontakt med och genuin omtanke om kundens upplevelse. Rekommenderas varmt!

Réponse : Lyfe Nordic
Otroligt nöjd med servicen och det…
De jobbar nära med sina kunder och det ger trygghet när man har frågor eller behöver hjälp. Vi har investerat i ett kallbad och en kryomaskin och det har varit hur bra som helst. Rekommenderar absolut att jobba med Alex och Elias! - Daniel Gustafsson, ägare av Primal Health

Grymt!
Från första mötet till leverans och installation har det varit super proffsigt bemötande .
Och att Alex och Elias är trevliga människor gjorde hela resan ännu bättre .
Vi är supernöjda med våran Dry floating 👌
// Daniel och Anna på Buddha Nest

Rekommenderas varmt
Rekommenderas varmt. Jag fick ett bra och seriöst intryck första gången jag hade kontakt med Elias. Jag har sonderat terrängen efter de maskiner jag vill ha och återkom till Lyfe Nordic i slutändan just för att Elias har gett ett väldigt kunnigt och bra bemötande och att de har ett högkvalitativt utbud av produkter. Elias har alltid svarat snabbt på alla möjliga frågor, är lättsam och hjälpsam utan att vara en påstridig säljare. Mkt bra service från start. Har redan haft supernöjda kunder som använt BOA Max 2, som är den produkt som vi på Lynx Hälsa köpt in. Hoppas på vidare samarbete framöver.

Réponse : Lyfe Nordic
Otroligt nöjd med allt från start
Otroligt nöjd med allt från start! Alex och Elias är lätta att ha att göra med, och nåbara. Är kunniga om sina produkter och märkbart serviceminded! Vi har en BOA Max 2 på Carlskrona floating & massage, som kompletterar bra till våra övriga behandlingar och som är ett nytt behandlingssätt i vårt område 🫶🏼 /Josefin Hansson

Réponse : Lyfe Nordic
Fantastisk service, produkt och kommunikation!
Från första kontakt med LyfeNordic har allt gått smidigt och Elias är en stjärna när det kommer till flexibilitet och smidighet vid beställning! Även vid leverans och installation gick allt så bra och det känns tryggt att köpa produkter från detta företaget på grund av den nära kommunikationen!
Ger hela upplevelsen och vårt Redlight Panel 5/5 möjliga stjärnor och hoppas i framtiden ta in ännu fler maskiner till vår Wellness studio (HEALBOX) i Göteborg.

Réponse : Lyfe Nordic
Mycket stabil partner att lita på
Alex och Elias har från första inledande mötet agerat med hög proffessionalitet, snabb återkoppling vid frågor samt hållit det som sagts. Detta visades ånyo vid leverans och installation av Zerobody. Även efter leverans och installation så är man lika tillgängligt och tillmötes. Mycket stabilt företag som vi kommer fortsätta samarbeta med under långt tid. Tack!!