Lyngby Kropsterapi Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Meget kompetent og grundig. Kasper er samtidigt meget behagelig og man føler sig hele vejen igennem meget tryg. Har tidligere haft kramper i benene stort set hver nat og efter behandlingerne er kramp... Voir plus

Elsker at komme her, for at komme ned i kroppen. Kasper mærker og holder rummet omsorgs- og respektfuldt. Forlader klinikken mere afslappet og lettet for hver gang.

Super førstegangs oplevelse! Jeg har modtaget en enkelt behandling indtil videre hos Kasper. Det var en vild oplevelse - på den gode måde. Jeg har stadig fire gange tilbage på et klippekort, hvilk... Voir plus

Har netop haft behandling nummer 2 hos Kasper. Første gang var fantastisk - og denne gang var om muligt endnu mere fantastisk!!! :-) Kasper ved præcis hvor han skal massere, faktisk inden man har fort... Voir plus

1. Praticien de médecine alternative
  2. Centre de santé communautaire
  3. Masseur
  4. Massothérapeute du sport

Écrit par l'entreprise

Kropsterapeutisk behandling af fysiske, psykiske eller mentale udfordringer. Udført i professionelle omgivelser af Markus Philip og Kasper Nørr, begge uddannet ved Body SDS. Mange års erfaring og topanmeldt af bl.a. Trustpilot!

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god og skøn behandling hos…

Super god og skøn behandling hos Kasper! Han er utrolig behagelig, nærværende og dygtig.
Har efterhånden været der en del gange og hver gang har det haft en god effekt.
Det kan klart anbefales!

30 août 2023

Markus er et meget roligt...

Markus er et meget roligt og behageligt menneske at være i rum med, og en virkelig dygtig kropsterapeut - både hvad angår fysiske og/eller psykiske udfordringer. Behandlinger hos Markus kan varmt anbefales!

16 août 2023

1000 tak for super fin behandling igår

1000 tak for super fin behandling igår. En forløsning af “ked af det hed” og trøst til mit indre barn.
Idag øm og nogle blå mærker, men det skulle der til.
Kan varmt anbefale Kasper som behandler. Super dygtig og empatisk der bare “ser og fornemmer dig”, og som kan udrette mirakler.
Kærligst
Lisa fra Allerød

9 août 2023

Flere uafhængige anbefalinger…

Jeg har igennem de sidste år fået flere anbefalinger til lyngby krops terapi endelig jeg fik en tid hos Kasper, ondt gør det jo med Kasper er utrolig rolig og får en til st slappe af under behandlingen, jeg fik også et øjeblik alene til at mærke efter hbordan jeg havde det , jeg kan klart anbefale lyngby kropsterapi
Jeanette

31 juillet 2023

Jeg kan kun sige “Prøv det selv”

Markus redder mig hver gang hele min krop er låst og spændt op af bekymringer, der har sat sig som fysiske spændinger og smerte. Det har han gjort i adskillige år efterhånden, og jeg giver ham mine varmeste anbefalinger.

26 juillet 2023

Kasper er unik

Kasper er unik , han er en fantastisk behandler med sine kyndige hænder . Man bliver set og hørt, som det menneske man er . Han har en fantastisk empati og ikke mindst en stor psykologisk indsigt .
De varmeste anbefalinger herfra .
Prøv det .

21 juin 2023

Kasper er bare den bedste

Kasper er bare den bedste, udover hans fremragende behandlinger er han også så empatisk,han er så god til at sparre med, det er jackpot hvergang jeg har været hos ham.
Ku jeg give 10 stjerne vil jeg gøre det.
Tak Kasper for din uvurderlig hjælp.

13 juin 2023

Vidste egentlig ikke rigtigt hvad jeg…

Vidste egentlig ikke rigtigt hvad jeg gik ind til men var blevet Kasper anbefalet da jeg lider af en masse opbygget stress og låstes i min krop. Jeg endte med at købe et klippekort og bestille tider til de næste fem uger. Det er flere år siden min krop har været så afslappet og jeg har kunnet mærke min vejrtrækning helt ned i maven. Jeg kunne få ro i min hjerne og bare være i mig selv resten af dagen jeg glæder mig til det videre forløb i fremtiden.

8 mars 2023

Fantastisk👍

Kasper har behandlet mig igennem 3 år og det fortsætter jeg med😜 Han hjalp mig, da jeg var langt nede.😉 Casper er en fantastisk behandler, han er empatisk, en god menneskekender og meget lyttende. Det bedste, jeg kan give mig selv, er en tur hos Casper. 🥰 Jeg går derfra med lettere skridt og en skøn følelse i hele kroppen. Kasper får mine varmeste anbefalinger💕Prøv en behandling - du vil ikke fortryde det.

26 janvier 2023