Meget kompetent og grundig. Kasper er samtidigt meget behagelig og man føler sig hele vejen igennem meget tryg. Har tidligere haft kramper i benene stort set hver nat og efter behandlingerne er kramp... Voir plus
Lisez les avis des autres
Elsker at komme her, for at komme ned i kroppen. Kasper mærker og holder rummet omsorgs- og respektfuldt. Forlader klinikken mere afslappet og lettet for hver gang.
Super førstegangs oplevelse! Jeg har modtaget en enkelt behandling indtil videre hos Kasper. Det var en vild oplevelse - på den gode måde. Jeg har stadig fire gange tilbage på et klippekort, hvilk... Voir plus
Har netop haft behandling nummer 2 hos Kasper. Første gang var fantastisk - og denne gang var om muligt endnu mere fantastisk!!! :-) Kasper ved præcis hvor han skal massere, faktisk inden man har fort... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kropsterapeutisk behandling af fysiske, psykiske eller mentale udfordringer. Udført i professionelle omgivelser af Markus Philip og Kasper Nørr, begge uddannet ved Body SDS. Mange års erfaring og topanmeldt af bl.a. Trustpilot!
Coordonnées de contact
Jernbanevej 3A, st. TH., 2800, Kongens lyngby, Danemark
- 20122994
- Info@lyngby-kropsterapi.dk
- lyngby-kropsterapi.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Opmærksomme hænder!
Opmærksomme hænder!
Kasper Nørr har behandlet ryg- og nakkesmerter hos mig genne flere år. Jeg er både betaget af og taknemmelig for hvad hans opmærksomme hænder konkluderer og behandler. Meget dybe spændinger løsnes op. Stor anbefaling.
Super dygtig og omsorgsfuld.
Super dygtig og omsorgsfuld.
Kæmpe tak fra mig
Connie
Kasper har en fantastisk behagelig…
Kasper har en fantastisk behagelig tilgang - men tager samtidig “godt fat”. Jeg plejer at sige jeg kommer ind som en stiv krøllet lærredsskjorte og går derfra som nystrøget silke👍
Intet mindre end fantastisk
Intet mindre end fantastisk - kan varmt anbefales!
Kunde for livet.
Min handicappet datter der bl.a. har skoliose, er kontinuerligt kommet hos Markus de seneste knapt 2 år.
Det er hans kyndige hænder der holder min datters rygspændinger, hovedpiner og andre følger af af skoliosen på et minimalt niveau, så hun kan bruge sit krop optimalt og har en god livskvalitet.
Hun (vi) er fra første behandling blevet mødt med en høj faglighed, rolig og respektfuld omgangstone.
Man får en super god behandling hos…
Man får en super god behandling hos Lyngby Kropsterapi 👏⭐️👍 Kasper Nørr er super dygtig og meget professionel og en rigtig rar person 👍⭐️👏Man kan virkelig mærke at behandlingerne har stor effekt på kroppen👍⭐️👏 Står du og vil prøve en Body sds behandling vil jeg varmt anbefale Kasper Nørr ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kasper har hjulpet mig igennem en meget…
Kasper har hjulpet mig igennem en meget svær tid og har gjort at jeg kan komme igennem min hverdag uden de meget mørke tanker som jeg havde. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en fremgang. Stor tak til Kasper.
Altid super professionel nærværende…
Altid super professionel nærværende behandling 👍
Casper er en super behandler
Casper er en super behandler, kan kun anbefales, hvilken rejse man kommer ud på. Det er fantastisk , tusind tak
På alle måder Super behandling hos…
På alle måder Super behandling hos Kasper.
Jeg kan varmt anbefale stedet, Kasper og behandlingen 👏🏻👍🏻🎉
Endnu en god behandling hos Kasper.
Endnu en god behandling hos Kasper.
Kan helt klart anbefales 👍
Det er utroligt effektivt og det…
Det er utroligt effektivt og det foregår SÅ professionelt, i en behagelig imødekommende stemning
Prøv det!!!!
Kasper er utrolig professionel og…
Kasper er utrolig professionel og imødekommende. Selve behandlingen er meget effektiv og jeg føler mig altid respekteret og tryg. Jeg kan klart anbefale Lyngby Kropsterapi.
Helt igennem professionel
Helt igennem professionel i sit arbejde.👍
Kunne jeg give 10 stjerner fik de det.
Tak
Fremragende og yderst dygtig behandler.
Fremragende og yderst dygtig behandler.
Rar og behagelig oplevelse.
Kroppen er så god som ny efter behandling.
Det er imponerende hvor meget en…
Det er imponerende hvor meget en behandling kan gøre ved kroppen. Man går der fra men afslappet krop i balance og med mindre smerte i muskler og led.
Kan klart anbefales
Oplevelse
Når man kommer ind i Lyngby Kropsterapis klinik, møder man en helt speciel energi, der er præget af ro. Kasper og Markus er begge to enormt gode behandlere, jeg kun kan give min varmeste anbefaling. Jeg bliver altid mødt som et menneske i øjenhøjde, og de er enormt lyttende både over for fysiske som psykiske skader. De har stor viden og erfaring med det de laver og er gode til at udfordre/ ryste posen på en mentalt på en meget ærlig måde.
God og kompetent behandling af Kasper
Kom til Kasper med mere eller mindre kronisk hovedpine. Fik en god, kompetent og fast behandling, som satte gang i at bryde smertecirklen, som jeg var kommet ind i. Klar anbefaling,.
Mærkbare resultater
Efter flere år med kiropraktorbesøg er jeg blevet behandlet to gange af Kasper Nørr hos Lyngby Kropsterapi. Allerede efter første behandling oplevede jeg mærkbare resultater i form af opblødning af stivhed i ryg og nakke. Kasper er grundig og seriøs - og resultaterne er indtil videre fremragende.
Super behandling med deres bodysds der…
Super behandling med deres bodysds der virkelig løsner op i scener og led.
L’expérience Trustpilot