Ik heb op 9 augustus een bestelling bij Lyore geplaatst. Helaas heb ik mijn bestelling nooit ontvangen. Tot drie keer toe heb ik de klantenservice benaderd, maar ik heb nooit een reactie gekregen. Dit... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ten eerste een kado om te ontvangen ontzettend mooi verpakt in een geschenk doosje super snel verzonden Heerlijke geur in een handige travelcase De geurtjes van lyore zijn heerlijke geurtjes met e... Voir plus
Heerlijke geurtjes, gemakkelijk briefje erbij zodat je nog weet welke geur wat is. Snel bezorgd in een mooi doosje. M'n tip zou zijn; verkoop de vullingen los, de houders blijven goed en zo heb je d... Voir plus
Top parfum! Voordat ik bestelde, dacht ik dat de geur misschien binnen een halfuurtje zou vervliegen, maar nee hoor, de geur blijft lang hangen en ruikt heerlijk! De verpakking is bovendien prachtig e... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Gambiva Casino is a contemporary online casino delivering a balanced gaming experience with popular slots, live dealer games, attractive bonuses, and reliable payment systems.
Coordonnées de contact
Mercatorplein, 33, 1057 BZ, Amsterdam, Pays-Bas
- info@lyoreparfum.com
- lyoreparfum.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
ruikt goed en is redelijk betaalbaar
Mooie verpakking, geur wat minder
Mooie verpakking, alles netjes en goed geregeld. Vind alleen de geuren enorm tegenvallen. Hopelijk als geuren wat langer liggen, nog beter worden
Very demure
De parfum zelf, inclusief de verpakking en de marketing was niks mis mee en zelfs tot boven mijn verwachtingen! Wel jammer dat er eerst een vals pakketje verzonden was, wat later gelukkig gecorrigeerd was.
Betaalbaar voor iedereen
Deze parfum is goed betaalbaar en ruikt nagenoeg hetzelfde als de originele geuren. Ik heb al meerdere malen besteld en zal dit ook zeker blijven bestellen hier
Geur van de parfum verdwijnt snel
Ik had een Rakis test parfum besteld. De levering is super snel tegen een heel lage prijs dus zover helemaal goed. De geur is niet helemaal mijn smaak ,maar gebruik het wel hoewel de geur niet echt blijft hangen.
Wauwww😍😍 geweldig ik blijf ze maar…
Wauwww😍😍 geweldig ik blijf ze maar bestellen, want voor deze prijs deze lekkere lang durige luchtjes nog nooit kunnen vinden. Ook hele vriendelijk en nette medewerkers word direct geholpen via de app..🙏
Good, affordable inspired scents
Snelle levering, communicatie service goed via de whatsapp.
Mischievous en Formidable komt erg overeen als de desingerparfums more freshy notes in te herkennen!
(Hopelijk maken jullie ooit een simpel zoet en romig parfum)
De geuren reuken onwijs lekker en dagen…
De geuren reuken onwijs lekker en dagen erna nog te ruiken op mijn jas!! Flesjes zijn in een super handig formaat en met de twist en spray functie ideaal! Hierdoor neem ik ze makkelijk overal naar toe mee.
Snelle service en verzending!
Zeer tevreden over de geurtjes al zo…
Zeer tevreden over de geurtjes al zo lang aan het zoeken naar betaalbare en lang blijven hangende luchtjes ze zijn geweldig blijf hier bestellen
Ik en mijn dochter hebben bestelling…
Ik en mijn dochter hebben bestelling van 24 ste niet ontvangen maar door hun heel goed behandeld en alsnog opgestuurd bedankt namens mij en mijn dochter

Réponse : Gambiva Casino
Aan te bevelen!
Ze geven snel antwoord op vragen, erg klantvriendelijk. Geurtjes worden snel verzonden. Geurtjes ruiken lekker en het "hoesje" is mooi en handig.
Ik bestel zeker vaker!
super geweldig
super geweldig, degene gebaseerd op tom ford tabacco vanilla blijft mega lang hangen!!
een absolute aanrader!
Parfum is heel lekker sommige blijven…
Parfum is heel lekker sommige blijven lang hangen sommige minder maar de flesjes breken zo snel had nog een half flesje Tom Ford was kapot gegaan nadat hij in me toilet tas zat
Goed
Er was in eerste instantie wat mis gegaan bij postnl.
Ze zijn snel en vriendelijk in contact en oplossingericht.
Paar dagen laten had ik me heerlijke ruikende parfum binnen
Hele goede ervaringen met dit bedrijf
Hele goede ervaringen met dit bedrijf
2x besteld nu en echt snel verzonden, goed verpakt.
Me dochter is ook verslaafd eraan
Goede winkel
Goede geuren, blijft lang hangen.
Zal zeker in de toekomst nog een keer bestellen.
Tip: maak kleine testers zodat je hem nog kan terug sturen als je de geur niet lekker vind.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.