2,1

Bas

Aucune trace de demande d’avis

Scam! Gode priser, de sender bare ikke varerne.

Gode priser, men held og lykke med faktisk at modtage dine varer, står her 3 uger efter og de har ik engang sendt noget afsted endnu, på trods af at deres scam side siger at alting var, og stadig er på lager, med 2-3 dages levering.

Ingen opdatering fra dem, har skrevet ind 3 gange og stadig intet svar.

Købte derinde selv efter at have læst anmeldelserne så jeg er vel selv uden om det.

Brug dine penge et andet sted, denne side er ikke til at stole på!

11 mai 2026

Deres kundeservice er håbløs

Deres kundeservice er håbløs
Efter 14 dage er mine varer stadig ikke afsendt, og som jeg antyder se har jeg været i kontakt med dem, uden nogen form for held andet end besked om at varende er på lager og svaret snart vil blive pakket 🫩

12 mars 2026

Mærkværdige produkter og service

Jeg bestilte nogle styrtbøjler i troen om, at det var dem på billedet.

Det viser sig at det blot er et eksempel, hvilket ikke står nogle steder, og de fejer det væk med "tænk hvor mange forskellige motorcykler og årgange som findes. Det ville ikke være muligt at vise et billede for hver. Du kan bare returnere dem".

Jeg anbefaler, at andre styrer uden om denne side, da det ikke er til at vide, hvad du modtager. Jeg går ud fra, at når jeg bestiller noget over nettet, at det matcher billedet medmindre andet er skrevet.

8 mars 2024

Hurtig levering!

Hurtig levering!
Bestilte en forlygte til min mc den 3/6-23, og Postnord ankom med den her til formiddag d. 7/6-23.
Jeg er fuldt tilfreds, og køber bestemt derinde igen hvis jeg falder over noget jeg kan bruge :)

7 juin 2023

Udsøgt service

Udsøgt service. Modtog en pakke der var beskadiget under transport. Kontaktede Louis-Moto der tog telefonen med det samme. Jeg sendte dem billeder af pakken pr mail, og jeg havde svar på det videre forløb inden for 5 minutter. Det kan man da kalde for service.

15 décembre 2022

Ikke et firma jeg kan anbefale

Ikke et firma jeg kan anbefale. Bestilte d. 10. April, fik hurtigt en bekræftelse. D. 13 trækker de pengene. Der fremsendes ikke TT nummer for afsendelse. Har kontaktet firmaet to gange uden held. Annullere ordren og handler andet sted

15 avril 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit