Det har gått 10 dagar, jag har bara fått en orderbekräftelse och ett mail om att alla varor inte finns på lager. Kundsupporten svarar inte på mail. Loggar man in på deras websida stor det bara att... Voir plus
Köpte fyra stycken Nous A1Z, en dog typ omedelbart, mailade in på kvällen och under natten dog en andra plugg. Efter en snabb konversation genom mail så skickades två nya ut utan krav på att de gamla... Voir plus
Ett toppenföretag! Jag beställde fyra brandvarnare, två st tvåpack. När försändelsen öppnades innehöll den två st singepack. Skrev ett mail om min upptäckt. Med epostens hastighet kom ett vänl... Voir plus
- Société domotique
- Télévision en circuit fermé (CCTV)
- Magasin d'accessoires informatiques
- Magasin d'électronique
- Magasin d'articles de barbecue
- Smart shop
Skapa ett smart hem med hemautomation. På m.nu har vi massvis av Z-Wave-produkter, sensorer och minidatorer i lager. Fa° inspiration och snabb service!
Idögatan 39G, 58278, Linköping, Suède
- m.nu
N'a pas répondu aux avis négatifs
Gjorde en beställning 8 mars 2026 fått…
Gjorde en beställning 8 mars 2026 fått orderbekräftelse men inga grejer.
Har försökt ringa många gånger utan svar. Mailat dem flertal gånger men inget svar där heller.
Ingen leverans, ingen support
Loggar man in på deras websida stor det bara att ordern är mottagen
Bedrövligt.
Ordered 2 products from them
Ordered 2 products from them, somehow both had been cancelled. I still cannot receive any refund in 12 working days, and there is no response in email…have to request the money back in paypal
Now… please consider if you want purchase from them
Ingen leverans och ingen kontakt
Beställt två olika varor i mars, stod att båda fanns i lager. Har fortfarande inte fått något. Finns inget telefonnummer att ringa till och jag har mailat både deras info- och deras ekonomi-adress. Inget svar. Varorna är redan betalda så antar att det är polisanmälan som är nästa steg. Tråkigt för de har roliga produkter och bra priser på sin hemsida.
Undvik om du vill ha dina varor
Beställde 8 mars, och på orderbekräftelsen stod det att det var lite längre leveranstid (2-4 arbetsdagar).
Jag har fortfarande inte fått mina varor, och företaget svarar inte på mail trots upprepade försök att få kontakt.
Nu har jag bett dem makulera min order så jag kan beställa från annat håll.
Bra produkter och bemötande
Såväl produkterna som bemötandet levde upp till, och till viss del, överträffade mina förväntningar.
Snabbt och enkelt
Jag var inne och beställde Sonoffprodukter, bra sortiment och snabb leverans! Funkade alldeles utmärkt.
Seriös butik med snabb leverans av smarta hem produkter
Jag uppgraderade mitt smarta hem med senaste Homey Pro. Jag är mycket nöjd med produkten och den snabba leveransen.
Jag har sedan tidigare handlat andra produkter från m.nu och tycker att det funkar bra. De har både kända tillverkare och lite mer ovanliga produkter som annars är svåra att hitta.
Kunnig och serviceinriktad personal och…
Kunnig och serviceinriktad personal och bra produktutbud. Nöjd!
Beställde sunricher sr-zg9040…
Beställde sunricher sr-zg9040 (dosdimmer) 21 October men har fortfarande 3 månader senare inte sett röken av den. Supporten har försökt så gott dom kan men allt blir bara fel tyvärr.
Svarar inte på mail
Köpte en Homey Pro 2026 som visade sig vara defekt. Har mailat dem 4 gånger nu sedan 3 januari på två olika mailadresser. Har fått bekräftelser att de mottagit mailen men inget mer, har givetvis kollat skräpposten också. Inget telefonnummer till kundtjänst.
Sökte dimmbart plugin och m hade det…
Sökte dimmbart plugin och m hade det men det visade sig att det var bara on/off govno.
Dåligt
Fick ej komplett leverans och radiotystnad
Beställde 3 stycken dyra smarta strömbrytare. Fick enbart en levererad. Har försökt få kontakt med företaget flera gånger sedan dess men dom vägrar svara. Har tidigare fått fel varor levererat men då löste supporten det snabbt med retur och rätt produkter. Vet ej vad denna försämring beror på. Anmält till kortföretaget och kommer dra detta vidare.
Kundservice och ärlighet?
De säger att produkten finns i lager, men sen när man beställer så finns den inte. Får ingen respons alls…
Väldig vänlig support
Väldig vänlig support. Förklarade mer än väl och förstod problemet. Otroligt bra. Jag kommer handla mera hos M
Min kontaktperson var väldigt hjälpsam…
Min kontaktperson var väldigt hjälpsam och hjälpte till att kolla upp kompabilitet mellan två olika märken. Bra priser och snabb leverans

Réponse : m punkt Nu Sverige AB
Kunnig och engagerad personal!
Helt otroligt bra support! Skickade frågor och följdfrågor och fick otroligt bra hjälp! Stor kunskap och stort kundfokus!

Réponse : m punkt Nu Sverige AB