M3 AUTO LEASING Avis

4,4

Hermed de bedste og varmeste anbefalinger af M3 Auto! Vi har idag hentet vores drømmebil hos M3 Auto🤗 vi har kun rosende ord til Michael, som har været yderst hjælpsom hele vejen! Tak for gode forkla... Voir plus

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Michael og co. hos M3 auto. - Vi tog kontakt helt fra Fyn, og fik en yderst professionel, hurtig samt fleksibel løsning på det nye kørselsbehov og ove... Voir plus

Efter ihærdig søgning af nye biler til familien lykkes det M3 Auto at finde vores biler og få disse hjemtaget fra Tyskland......stor ros til Michael og hans team for at prøve hele tiden, og aldrig gi... Voir plus

Vi har lige handlet bil hos M3 Auto leasing med stor tilfredshed. Da vi bor på Sjælland handlede vi over telefonen. Alle aftaler blev overholdt i forhold til byttepris for vores egen, samt f... Voir plus

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Garantiforsikring: 6 mdr. 0 - Kr Hjælp til videresalg 0 - Kr. Leasing privat/erhverv - Splitleasing Din seriøse leasingpartner

4,4

N'a pas répondu aux avis négatifs

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fremragende udvalg!

Michael viste et rigtig godt indtryk af at han vidste hvad han havde med og gøre, og bilerne er helt i top

6 juillet 2019

bedste service og medarbejder bliver ikke bedre

m3auto i struer jeg har aldrig oplevet en bedre service i den tid jeg har købt bil de er stabile overholder deres aftaler til punkt og prikke, et smilende og godt samarbejdende personale, den bil man gerne vil have/ ønsker sig får de hjem til en. et top proffisionlet team og stykke arbejde de fuldføre :-) de holder kontakten til kunderne spørg om man er glade for købet man har gjort sig i hvilket der ikke kunne blive mere profissionelt 10 stjerne her fra til m3auto struer fortsæt jeres stærke og proffisionelle stykke arbejde!!

2 mai 2019

Det var bare super

Det var bare super, alt fungeret bare "kanon" m3 leasing Struer får mine bedste anbefalinger.
mvh. Stefan Højland Nielsen

13 juin 2018

Leasing

Meget god kundebetjening og forklaring omkring leasing. Hvilket føltes tryg når man leaser for første gang

14 février 2018

God service og holder hvad de lover...

Vi har lige handlet bil hos M3 Auto leasing med stor tilfredshed.

Da vi bor på Sjælland handlede vi over telefonen.
Alle aftaler blev overholdt i forhold til byttepris for vores egen, samt forventninger til den nye.
Leveret som aftalt på vores adresse.
Det har hele vejen igennem været en god og reel behandling / oplevelse.

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har handlet med M3 Auto

5 stjerner herfra - flot arbejde og seriøse firma

11 février 2018

God oplevelse

God oplevelse . Hurtig hjælp til at finde den rigtige bil . God pris for min brugte bil og attraktiv leasing model på den nye .
Vil vælge Michael og M3 igen næste gang .

Tilfreds Porsche køber

5 février 2018