Mårstop kludene har holdt vores loft stille i over et år nu, det er herligt! Jeg har to ekstra mårstop-bøtter på lager, hvis nu de gamle klude mister virkning. Til alle nervøse førstegangsbruger kan... Voir plus

Fantastisk service! og genialt produkt Vi var grundet sygdom forhindret i at hente pakken til tiden. Kontaktede derfor Maarstop der gensendte pakken med det samme. Produktet skræmte mårerne væ... Voir plus

Servicen, og forsendelse gik stærkt, produktet også nemt at bruge. Desværre bare ikke haft den ønskede effekt, nu der gået et par uger og vi høre stadig måren sent aften løbe i udhænget. Måske der... Voir plus

L'entreprise a répondu

Effektiv Mårstop Havde døjet med mår på loftet flere måneder hen over sommeren. Bestilte to dåser mårstop til vores 180 kvm loft. Fjernede (mange) måreskrementer og fordelte kludene ud over hele loft... Voir plus

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Med sin karakteristiske duft fordriver MÅRSTOP straks mår på loftet, i bilen eller lignende. MÅRSTOP består af udelukkende naturlige råstoffer.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Produktet har ikke virket hos mig

Produktet har slet ikke virket hos mig. Husmåren har lige frem valgt at skide på kludene, der var lagt op på loftet. Nu har jeg købt mig en ultralydsskræmmer. Jeg må afvente at se om den virker.
Dog giver jeg 3 stjerner, da virksomheden har efter anmeldelsen refunderet mine penge uden problemer.

11 juillet 2021

Hej S.B

Tak for din besked.

Som vi skriver på hjemmesiden har vi tilfredshedsgaranti såfremt produktet ingen effekt har. Heldigvis virker vores produkt i langt de største tilfælde og som det står beskrevet på vores produkt, skal man kun bruge det én gang for permanent effekt, hvilket gør det til den billigste løsning på markedet.

Kontakt os gerne på kontakt@maarstop.dk så vi kan refundere dine penge.

Mvh. Alexander / Maarstop

Kamp at få penge retur

At produktet ikke er virker, er hvad det er, men at få firmaet til at opfylde deres egen tilfredshedsgaranti er en helt anden sag...
Den 28. April modtager de min pakke retur, nu det snart en måned siden og jeg har ingen penge set.
Har forsøgt at ringe til dem utallige gange - det kan man ikke. 10. Maj har jeg så held med at komme igennem pr. Mail, hvor de fortæller de har nedbrud på telefonlinjen, det er ret lang tid at have nedbrud uden de oplyser om det på hjemmesiden.
Nå men medarbejder den 10. Maj lover mine penge er på kontoen inden for få dage. Nu skriver vi 25. Maj og jeg har rykket pr mail og kan stadig ikke ringe.
Så vil aldrig handle sådan et sted igen, tilfredshedsgaranti har ingen betydning når man skal kæmpe sådan for at få sine penge.

25 mai 2021

Hej Nadia,

Som vi skrev i mailen d. 25 er der sket en menneskelig fejl, da din tilbage overførelse var markeret som "godkendt".

Da du vender tilbage næste gang og gør os opmærksom på fejlen, får vi naturligvis styr på dette med det samme. Så vi håber du vil revurdere din anmeldelse, da vi ikke finder den helt retmæssig ift. forløbet.

Bedste hilsner Maarstop

mårstop der faktisk virker!

Efter at have døjet med mår i længere tid, både ved mig selv samt ved svigerfamilien prøvede jeg mårstop.dk.

og må sige at det virker over alt forventning! det er et fantastisk alternativ til diverse lyd chikane produkter og gift! vil klart anbefale det til folk der har problemer det de kræ!

16 avril 2021

Langt om længe slut med måren

Langt om længe slut med måren!
Hurtig levering og kyndig vejledning over telefonen. Mårstop virkede som lovet og måren forsvandt fra loftet med det samme efter vi begyndte at bruge produktet. Kan på det varmeste anbefales.

23 mars 2021

Super service

Super service fra start til slut, hurtig levering og penge retur, da hr. mår ikke helt havde forstået konceptet.

13 décembre 2020

Fremragende produkt, god service!

Efter en del problemer med mår, og andre mislykkedes forsøg på at komme dem til livs, fandt jeg frem til Maarstop.dk. Jeg kontaktede firmaet og oplevede en eminent service fra start til slut. Selve produktet er nemt at bruge, og jeg har ikke oplevet problemer med mår siden jeg begyndte at bruge produktet.

20 novembre 2020

Det lykkedes!

Efter forskellige forsøg på at få den lodne mår fjernet fra sommerhuset lykkedes det endelig efter en omgang med mårstop.
Hurtig levering og ingen problemer.

7 juillet 2020

Tak - endelig!

Efter godt et år har jeg fået fred på loftet. Jeg startede med at sætte en højttaler op på loftet for at fordrive måren med høj musik - det virkede ikke. Så blev der forsøgt med fælder og æg - også uden virkning. Så prøvede jeg med jeres produkt og efter en 5-6 dage, så var problemet løst - tak!

28 mai 2020

Virkelig et godt produkt

Virkelig et godt produkt. Vi har haft problemer med Mår på loftet i både vores private hjem og i vores sommerhus. I vores private hjem gjorde vi først brug af en skadedyrsbekæmper, som var meget dyr, og som ikke løste problemet. En af mine bekendte fortalte mig om denne billigere (og eftersigende mere effektive) løsning. Vi købte Maarstops produkt til sommerhuset og til vores private hjem, og begge steder løste det vores udfordring nærmest med det samme. Klart en anbefaling herfra.

Bh
Ulrich

19 mai 2020

Jeg har døjet med en mår i flere…

Jeg har døjet med en mår i flere måneder, og havde endda prøvet med en skadedyrsbekæmper, dog uden held.
Jeg forsøgte derfor med Maarstop. Dagen efter jeg lagde de lugtende klude på loftet var måren væk jeg og har ikke hørt eller set noget til den siden!

11 mai 2020

Fuldt ud tilfreds med virkningen!

Efter at have døjet med mår på mit loftsrum igennem en rum tid besluttede jeg, at gøre noget ved sagen. Jeg kontaktede først nogle forskellige skadedyrsbekæmpere, men fælles for deres tilbud var, at de simpelthen lå langt over budget. Jeg snublede over Mårstop og bestilte en pakke, som ankom allerede dagen efter.
Loftet har været fuldstændig mårfrit siden jeg begyndte at benytte produktet, så der er 5 stjerner og fuld tilfredshed herfra!

23 avril 2020

Absolut ingen effekt....

Absolut ingen effekt....
Og de vender ikke tilbage når man skriver til dem.
Så deres penge-retur-garanti er altså intet værd

19 février 2020

Fupfirma

Fupfirma!

Jeg bestilte en ordre fra mårstop.dk og de trak pengene med det samme. Der blev oprettet en pakkeseddel ved GLS, men pakken er aldrig afleveret til GLS.
Firmaet svarer ikke på mails eller telefon. Kan bestemt ikke anbefales!

2 décembre 2019

Hej Ulrik,

Det lader til, at der er sket op til flere fejl med håndteringen af din ordre. Jeg beklager meget og det ærger mig, at din oplevelse har været så negativ - nu hvor god service er en ting vi normalt vis vægter meget højt i vores lille firma.

God dag :)

Dbh
Jon / Mårstop

Det virker absolut ikke

Det virker absolut ikke. Og når man skriver til firmaet, angående deres virknings garanti, ignorere de bare en.
Så det er spild af penge.
Det virker stadig ikke, har dog fået pengene retur, efter jeg har været på trustpilot

22 octobre 2019