Mårstop kludene har holdt vores loft stille i over et år nu, det er herligt! Jeg har to ekstra mårstop-bøtter på lager, hvis nu de gamle klude mister virkning. Til alle nervøse førstegangsbruger kan... Voir plus

Fantastisk service! og genialt produkt Vi var grundet sygdom forhindret i at hente pakken til tiden. Kontaktede derfor Maarstop der gensendte pakken med det samme. Produktet skræmte mårerne væ... Voir plus

Servicen, og forsendelse gik stærkt, produktet også nemt at bruge. Desværre bare ikke haft den ønskede effekt, nu der gået et par uger og vi høre stadig måren sent aften løbe i udhænget. Måske der... Voir plus

L'entreprise a répondu

Effektiv Mårstop Havde døjet med mår på loftet flere måneder hen over sommeren. Bestilte to dåser mårstop til vores 180 kvm loft. Fjernede (mange) måreskrementer og fordelte kludene ud over hele loft... Voir plus

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Med sin karakteristiske duft fordriver MÅRSTOP straks mår på loftet, i bilen eller lignende. MÅRSTOP består af udelukkende naturlige råstoffer.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

244 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Servicen i top , effekten dog tvivlsom.

Servicen, og forsendelse gik stærkt, produktet også nemt at bruge.
Desværre bare ikke haft den ønskede effekt, nu der gået et par uger og vi høre stadig måren sent aften løbe i udhænget. Måske der har været mere stille et par dage og ellers har det været ønsketænkning. Vi har ihvertfald lige hørt den kravle op af nedløbsrør og løbe i udhæng som er udenfor vores soveværelse.
Vi har brugt hele bøtten med 2 meters afstand imellem hver klud.

11 décembre 2023

Hej Linda,

Tak for din anmeldelse.

Som vi skriver på vores produkt og hjemmeside er der desværre ingen midler som kan garantere mårfordrivelse. Vi har en 100% tilfredshedsgaranti på vores produkt så når produktet ikke har den ønskede effekt får man sit fulde beløb retur.

Skriv blot en mail til kontakt@maarstop.dk med dit ordre nummer for at få pengene refunderet.

Mvh. Alexander / Maarstop

Meget effektivt

Meget effektivt. Jeg har ingen ubudne gæster på loftet mere👍🏻

11 novembre 2023

Réponse de Maarstop

Hej og mange tak for din anmeldelse :)

Mvh Jon fra Mårstop

Jeg tvivlede, men Mårstopklude virker.

Jeg bestilte en Mårstop. Dåse med duftklude den ene dag, og den blev leveret næste dag. Det kan ikke være bedre.
Mvh.
Jørn

6 octobre 2023

Hej Jørn

Tak for din anmeldese. Godt du lod tvivlen komme dig til gode :)

Husmår ved Schackenborg væk

Husmår ved Schackenborg. Ikke godt. Men den er her ikke længere. Noget virkede. Duftklude. Radio. Eller hvad det nu var. Jeg er tilfreds 🙂

10 octobre 2023

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldese! Det glæder mig, at den royale mår ikke længere er til besvær på slottet :)

Nem order hurtig levering

Nem at bestille og betale. Hurtig levering. Tak

7 octobre 2023

Hej med dig

Mange tak for din anmeldelse!

Mvh Alexander / Mårstop

Mår på loftet

Min lejlighed er 76 m2 og vi har lagt klude ud på loftet hvor måren kommer ind og der hvor dem opholder sig. Og lidt rundt omkring på loftet.
Vi har 4 klude tilbage i bøtten og måren lever i bedste velgående på loftet endnu.
Deres gået ca 14 dage.😖

22 septembre 2023

Hej Lis,

Jeg kan læse ud fra din anmeldelse at du ikke har brugt alle kludene på én gang hvilket vi anbefaler man gør for maximal effekt. Hvis du har mod på det sender vi gerne en ny maarstop gratis så du kan give et et andet forsøg. Skulle det ikke virke 2. gang kan du gøre brug af vores tilfredshedsgaranti og få det fulde beløb tilbage.

Hurtig levering

27 septembre 2023

Hej Ole

Mange tak for din anmeldelse!

Mvh Jon fra Mårstop

Bestilte et sæt mårklude inden ferien

Bestilte et sæt mårklude inden ferien. Vi mente vi havde hørt en mår. Vi nåede ikke at lukke pakken op, inden ferieturen. Efter ferien aftalte jeg med Mårstop, at vi lige lyttede en uge mere, og hvis den ikke gav lyd fra sig, kunne vi levere produktet tilbage. Fik sendt en Label af mårstop, og kunne frit levere tilbage, og få pengene retur, selv ud over de 14 dages returret. Rigtig god service i dagens Danmark. Klar anbefaling af firmaet her fra.

31 juillet 2023

Effektivt produkt med ønsket effekt - og en god kundeoplevelse

Da jeg første gang læste om Mårstop klude, var jeg lidt skeptisk. Men vi havde problemer med en husmår på loftet i vores hus, så jeg var også irriteret over situationen og ville gerne have min nattesøvn tilbage. På Mårstops hjemmeside kunne jeg se, at der var returret, hvis jeg ikke blev tilfreds med resultatet, så jeg købte en dåse Mårstop.
Såsnart dåsen med klude blev leveret med posten, blev kludene fordelt alle de steder, hvor vi troede at måren kunne komme ind på loftet. Under tagplader, ved tagrende ender og gavle. Kludene lugter lidt skarpt, mens man sætter dem op (så husk handsker). Herefter var lugten ikke noget der generede os.
Husmåren må til gengæld være blevet meget generet af lugten, for vi hørte ikke mere til husmåren resten af foråret/sommeren.
Igen i år fik vi desværre besøg af den ubudne gæst. Jeg bestilte derfor en ny dåse Mårstop, som hurtigt blev leveret og "monteret" på huset. Desværre havde kludene ikke den ønskede effekt, og jeg skrev til Mårstops kundeservice. Jeg blev omgående tilbudt at få pengene retur. Alternativt ville de gerne sende en ny dåse Mårstop klude til mig, i håbet om at disse ville have en bedre effekt på husmåren.
Da jeg ellers ikke ved, hvad jeg skal stille op med husmåren, og fordi kludene har virket meget tilfredsstillende tidligere, tog jeg imod tilbuddet om en ny dåse Mårstop. Heldigvis! Måren er nu forduftet, og vi kan igen få fred om natten.

10 mars 2023