Mackies Pizza Avis

4,1

Det er en papbund med den mest smagsløse tomatsovs, kødet smager okay, men det er nok heller ikke jer selv der har lavet det, verdens mindste pizza til alt for dyr pris også bliver man spist af med pi... Voir plus

Den bedste(21) fra Mackies Pizza, er ren luksus! Mør oksefilet der smelter på tungen, lækker cremet og smagfuld gorgonzola samt en dejlig sprød bund. Smager virkelig som i "gamle dage!" Søde og ve... Voir plus

Jeg var i første omgang lidt skeptisk til størrelsen med tanke på prisen da den ved første øjekast ikke syner af meget, men der viste sig alligevel at være pizza nok til at mætte en stor mand. Er af i... Voir plus

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ligesom den skal være …

Jeg forstår ikke de anmeldelser der giver 1 og 2 stjerne . Argumentet om at det er en lille pizza holder ikke .Pizzaerne vejer meget mere end en normal pizza da der er så meget fyld på .

Og argumentet med at det er en fryse pizza er også helt forkert . Da de er meningen det skal være en hård bund. Vil du have den blød så bag den på en bageplade istedet for en rist.

At det er dårlige pizzaer holder heller ikke, da de er præcis som de skal være, som mackies pizza var i mange år på mackies pizza restaurent på Sankt Clemens Torv 9, . Er så lykkelig i
Over endelig at kunne få verdens bedste pizza igen .. tak . Pizzaerne er som de skal være .... !!!!!! ***** herfra

31 mai 2025

Godt nok det mest skuffet jeg er blevet…

Godt nok det mest skuffet jeg er blevet efter en bestilling. 115,- for en færdiglavet bund, billig topping magen til det i Netto eller Rema, og halvdelen af størrelsen på en frokostpizza. Absurd og pinligt at arbejde i sådan en vogn.

23 mai 2025

Minder mest om en frysepizza

Vi blev skuffet over det nye Mackies Pizza Truck koncept. Pizzabunden er en lille 8' tommer, hård, masse-produceret bund (a la frysepizza). Det kan sagtens spises, men oplevelsen er ikke meget bedre end en klassisk frysepizza (til 2x prisen). Vi snupper en pizza fra et af de mange gode lokale pizzaria'er i Silkeborg, næste gang...

20 mai 2025

Fantastisk oplevelse😊

Fantastisk oplevelse😊 blev så glad da Mackies var genopstået, nu har jeg haft fornøjelsen af en bag-selv nr. 21 bagt efter oplysninger på spisekortet, det var en oplevelse som sendte mig straks til bunden af Strøget,en oplevelse som jeg har søgt siden lukning af Mackies og INGEN har kunnet leve op til denne oplevelse, tak for I er tilbage. (håber ikke Mickey kigge med, spiste med kniv/gaffel)
Venter spændt på næste gang det 8270 tur.
God vind

27 avril 2025

Bare super lækkert

Bare super lækkert!

God kvalitet og ligesom Mackies i de gamle dage. - sprød bund, godt med fyld og lækker smag!

5 avril 2025

Hold nu K… Så kom jeg lige forbi…

Hold nu K… Så kom jeg lige forbi Mackies pizza truck i Egå. Jeg skulle mødes med gutterne og se fodbold. Bestilte fem pizzaer. Og hold nu da op det var jo ligesom at være på Mackies 😋 Super lækre sprøde pizzaer med masser af fyld, Her får man virkelig noget for pengene!! Ja det gamle slogan lever stadig op til det. Tusind tak for det!! 😀☀️☀️☀️☀️☀️

50 millioner fluer kan ikke tage fejl 😀

30 mars 2025

THE BEST PIZZA IN TOWN

THE BEST PIZZA IN TOWN.
Jeg er blæst helt bagover hvor fantastisk pizzaen var. Jeg fik en nr 8, min yndlings pizza fra tidligere tider hos Mackies Pizza og må bare sige den ramte fuldstændig.
Så vi ses snart igen, Niels😀

'50 millioner fluer kan ikke tage fejl'

27 mars 2025

Gode råvarer og spød bund

Pizzaerne købte vi rå og bagte dem selv. De var frisklavede , og bundene var sprøde. Dejligt at servere noget for børnebørnene, - noget der er lavet af gode råvarer , og som de kunne lide. Vi bestilte på Mackies Facebookside.

17 février 2025