Detta är världsklass. Så länge Macro Meals fortsätter med två nyckelfaktorer: A) Fortsätter att hålla denna prisbilden. B) Levererar samma fina kvalité på maten och inte börjar tumma på det. Så kom... Voir plus

Jag älskar Macro meals! Maten är verkligen god, vällagad och varierad - aldrig tråkig eller torr som många andra matlådor. Portionerna är generösa men balanserade, så jag blir mätt utan att överätta.... Voir plus

Blev först chockad över hur god maten var. Perfekt för mig som inte är gillar av att laga mat, passar både till middag och lunch att ta med sig på jobbet. Älskar också att det är uträknat hur myck... Voir plus

Om det inte vore för Macromeals skulle min viktresa blivit mycket svårare. Att kunna äta två lådor om dagen och bara tänka på att få till nyttiga mellanmål och frukost är väldigt skönt. Då lägger jag... Voir plus

1. Livraison de repas à domicile
  2. Épicerie
  3. Restaurant diététique
  4. Service de commande de repas en ligne
  5. Centre d'amincissement

Med INGA VANLIGA MATLÅDOR menar vi att våra måltider skiljer sig från de traditionella som du kanske är van vid. Våra proteinrika matlådor är noggrant sammansatta med fokus på en hälsosam och balanserad makrofördelning (protein, kolhydrater, fett). De är inte bara en snabb lösning för att fylla magen, utan ett medvetet val av en näringsrik måltid som hjälper dig att må bättre och nå dina hälsomål. Vi gör det enkelt för dig att leva hälsosamt, även när livet är som mest hektiskt. Våra nyttiga matlådor är utformade för att ge dig rätt energi, stödja dina mål och smidigt anpassa sig till din livsstil.

4,8

Snabb leverans 🚚

Supergott och mättande. Enkelt att bara värma i micron. Ingen disk och slipper handla, och det bästa är att det är hälsosamt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Linda,
Stort tack för detta toppbetyg och tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!
Ha en fortsatt fin vecka!/Magnus

Grym service och mycket trevligt…

Grym service och mycket trevligt bemötande och maten är de bästa på man kan få tag på!

Hej Christoffer,
Det låter helt fantastiskt, tack så mycket för ditt fina omdöme!
Ha en fortsatt fin dag/Magnus

Tack för god mat

Tack för att ni levererar till Nynäshamn samt god mat. Nu kan jag ägna mig åt annat än att stå framför spisen:)

Hej Malin,
Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning och vi blir väldigt glada att du delar med dig av din upplevelse, tack!
Önskar en fortsatt trevlig vecka/Magnus

Vissa rätter var helt okej och vissa…

Vissa rätter var helt okej och vissa gick inte att äta tyvärr.

Hej Pernilla,

Vi beklagar att du inte var nöjd med maten, du får gärna kontakta oss på info@macromeals.se och berätta mer om vad som inte var bra med maten.
Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder, så din information är viktig, tack för din feedback.

Ha en fortsatt fin dag/Magnus

Riktigt bra mat

Riktigt bra mat, bra upplevelse

Hej Chris,
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår produkt!
Önskar dig en trevlig kväll/Magnus