Bestilte tre varer, og det har vært feil med to av dem. Først solgte de meg et utgående produkt (som de fortsatt ikke har fjernet fra nettbutikken), og deretter fikk jeg beskjed om at neste vare ikke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var interessert i noen produkter, flere av disse produktene er merket som "testvinner". Jeg finner ingen info eller referanser til tester under enkeltproduktenes side. Virker litt som at de faktis... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte 2 Wella Professional Contura HS 61 Trimmere. Var i kontakt med hyggelig kundeservice personell som svarte tålmodig på spørsmål ang disse trimmerne. Varene kom kjapt, hele og fine. Har b... Voir plus
Varene kom fort. Fikk hva jeg bestilte. Men vær forsiktig med produkter fra Njord hvis huden din er litt sart. Jeg kjøpte face wash, face scrub og moisturiser. Etter 4-5 dager ble huden veldig tør og... Voir plus
Vi selger de mest populære merkene innen hygieneartikler til menn. Hos oss finner du blant annet merker som Biotherm Homme, id Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio, Armani og Björn Borg - og selvfølgelig haugevis av andre merker. Vi har alt menn trenger til blant annet håret, barberingen, hygiene og hudpleie.
Møgelhøj 8, 8520, Lystrup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Brukte litt lang tid fra bestilling til varen ble levert. God kundeservice
God service og rask levering, pakken min kom etter noen få dager bare! De holder alt oversiktlig og sender deg Mail på hver oppdatering når det kommer til bestilt vare, skal definitivt kjøpe her fra igjen
Dere har normalt vært raske med å levere, men denne gangen tok det velsig lang tid. Fikk ingen beskjed om at det var noen problemer med tollkoder.
Fikk også ingen beskjed om at det ene produktet ikke var på lager.

Réponse de Made4men.no
Jeg har ventet lange tid til å få frem min Bestilling

Veldig godt fornøyd.!!!
Fornøyd med bestilte varer og service/levering!!!
Jeg bestilte varen 5 april og fikk den 19 april. Dvs 14 dager levering. Ellers så har jeg ikke rukket å bruke den enda.

Unngå denne nettbutikken!
Kjøpte en defekt barbermaskin, de vil ikke dekke returfrakt og sier at jeg må vente minst 3 uker på rep og har ikke erstatningsprodukt mens maskin er på rep. Dette står i kjøpsloven, men de bryr seg ikke om den.
Useriøst fra ende til annen.

Réponse de Made4men.no
Bestilte en hårklipper 23.03.21 og har enda ikke fått den levert. Ikke bra.

Réponse de Made4men.no
Styr unna denne siden! Disse sender pakker fra Danmark og der blir de liggende i flere uker. Helthjem får heller ingen info om ordre før den ankommer Norge.
Jeg bestilte for over 2 uker siden og pakken er fortsatt i Danmark. Ser de skylder på toll i andre som har delt erfaringen sin her inne, men det er ingen unnskyldning. De lover 2-6 virkedager levering på nettsiden.

Réponse de Made4men.no
Har ventet 16 dager (jeg jobber også på postnord, og pakken har ikke ankommet terminalen enda)

Réponse de Made4men.no
Hold dere langt unna. Det står på nettsiden: leveringstid er på 2-6 virkedager. Bestillinger lagt inn før klokken 15:00 blir vanligvis sendt samme dag. I noen tilfeller kan det ta 1-2 dager ekstra.
KUNNE ikke vert mer avvik fra sannheten..Har ventet nå i 10 dager og fortsatt ingen pakke. Ringer kundeservice og de sier det er problem med tollen, samme unnskyldning hver gang..heldigvis hadde jeg ikke betalt på forhånd. Så ringte og annulerte hele bestillingen. Skikkelig useriøst firma virker det som. Skygg unna.

Réponse de Made4men.no
Har bestilt skjeggtrimmer men ingen mail eller respons. Skrevet og fylt ut kontaktskjemaet 2 ganger til kundeservice. Ingen respons, så vil på det sterkeste advare mot dette nettstedet.