Super god oplevelse fra start til slut. Mads gjorde det virkelig nemt at få lavet en hjemmeside, og han var god til at forklare tingene undervejs uden at gøre det unødigt teknisk. Han fangede hur... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super professionel oplevelse! Jeg har prøvet en del andre steder, men Mads fik mig sat rigtig godt ind i tingene og min nye hjemmeside er blevet så fed - kæmpe, kæmpe anbefaling!
Svindel. Stoppede samarbejdet inden det kom i gang. Han bliver ved med at sende fakturaer på arbejde der ikke er udført eller lavet en aftale om. Jeg har opfordret Mads til at få sagen taget op af... Voir plus
Tak for en god oplevelse! Jeg kom tidligere fra en hjemmeside-aftale, hvor jeg skulle betale hver måned, til at jeg bare fik en hjemmeside til en fair pris. Kan klar anbefale herfra
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Forfærdelig håndværker
Forfærdelig håndværker, han kan hverken male, tømre eller noget andet.
Bedste anbefaling
Hey Team - Tusind tak for et godt samarbejde.
Jeg kan godt anbefale👍👍
Tusind tak for et godt samarbejde.
Tusind tak for et godt samarbejde.
Har fået lavet 3 små hjemmesider, til lidt events.
Kan kun anbefale!
Yderst positiv oplevelse
Jeg kan varmt anbefale Mads Lynderup til alle, der søger en professionel og kompetent samarbejdspartner til udvikling af hjemmeside.
Fra første kontakt til den færdige levering har Mads været utrolig engageret, lydhør og professionel. Han satte sig grundigt ind i vores virksomheds behov og ønsker, og formåede at omsætte dem til en moderne, brugervenlig og flot hjemmeside, som præcis afspejler vores virksomhed og brand.
Gennem hele processen har kommunikationen været fremragende. Mads har været hurtig til at svare på spørgsmål, kommet med gode idéer og løsninger samt sikret, at vi hele tiden følte os trygge og opdaterede. Det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde og går op i at levere et resultat af høj kvalitet.
Den færdige hjemmeside lever fuldt ud op til vores forventninger – og faktisk mere til. Designet er professionelt, siden fungerer perfekt på både computer og mobil, og alt er blevet leveret til tiden som aftalt.
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Mads Lynderup, og vi er meget tilfredse med resultatet. Hvis du leder efter en dygtig webudvikler, der leverer kvalitet, god service og en løsning skræddersyet til din virksomhed, så kan vi uden tøven anbefale Mads.
5 stjerner herfra!
Svindler. Pas på jeres penge
Skandale. Svindleri hele holdet og ekstremt svære at få fat i når de først har dig i varmen. Derudover leveres de ulovlige hjemmesider. HOLD JER LANGT VÆK OG PAS PÅ DINE PENGe
Glad for samarbejdet med Mads
Glad for samarbejdet med Mads, let og dejlig kommunikation.
Super professionel oplevelse!
Super professionel oplevelse!
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mads Lynderup, og jeg kan varmt anbefale dem.
De er utrolig professionelle, holder hvad de lover samt holder deadlines.
Stor anbefaling herfra!
Super tilfreds!
Værste service SVINDLER
Værste service. Kan ikke anbefales til nogle. Virkelig nogle svindlere
Super god oplevelse fra start til slut
Han fangede hurtigt mine idéer og kom samtidig med gode forslag, som gjorde resultatet endnu bedre. Hjemmesiden er blevet SÅ god!
Der var altid hurtige svar på mine spørgsmål, og jeg følte mig i trygge hænder gennem hele processen.
Tak for en god oplevelse!
Tak for en god oplevelse!
Kan klar anbefale herfra
Optimalt forløb
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Mads Lynderup. Hele forløbet har været en rigtig god oplevelse, hvor jeg fra starten følte mig i trygge hænder. Mads er nem at komme i kontakt med, svarer hurtigt og tager sig tid til at lytte til det, man har brug for.
Det, jeg især satte pris på, var den ærlige og jordnære tilgang. Der var ingen smarte salgstaler - bare god rådgivning, klare aftaler og en oprigtig interesse i at hjælpe. Det gjorde hele processen både nem og behagelig.
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og vil ikke tøve med at anbefale Mads til andre. Det er rart at møde en person, der holder, hvad han lover, og som samtidig leverer en god service hele vejen igennem.
Svindel på svindel
Jeg har opfordret Mads til at få sagen taget op af en advokat brug aldrig dette firma
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mads Lynderup. Fra første kontakt var kommunikationen professionel, hurtig og imødekommende. Hele processen forløb som aftalt, og der blev fulgt op på både detaljer og ønsker undervejs.
Det, der især gjorde indtryk på mig, var den høje grad af service, gennemsigtighed og engagement. Man føler sig taget seriøst som kunde, og der bliver lagt vægt på at finde løsninger, der passer til ens behov.
Jeg kan varmt anbefale Mads Lynderup til andre, der værdsætter kvalitet, pålidelighed og god kundeservice. En positiv oplevelse fra start til slut.
Svindler af værste karakter
Svindler af værste karakter, holder ikke det han lover og lever ikke det aftalte. Skylder os kr. 8.500, ekskl. Moms, gebyr og renter.
Jeg må desværre tilslutte mig de…
Jeg må desværre tilslutte mig de dårlige anmeldelser og sige at det er under al kritik.
Deres serviceniveau er ufatteligt dårligt og man kan vente i dagevis på respons, når man skal bruge deres hjælp.
Jeg har eksempelvis opdaget at udvikleren hos madslynderup.dk, har skrevet vi arbejder lokalt på Amager, til trods for at vi er landsdækkende.
De arbejder i Wordpress som burde være lige til, men alligevel sidder man og kæmper med at få selv små rettelser til at virke, da det er sat op med et andet system som vi ikke kender til.
Det har tilmed ikke været muligt for os at beholde vores hosting hos gigahost, da Mads Lynderup & Co kun kender til Scanhost og one.com, som er fordyrende hostingløsninger.
Vi har haft nedetid på 5 dage, da vi selv måtte forsøge at lægge sitet op på vores oprindelige servere. Vi måtte opgive da filer og database indeholder henvisninger og scripts der konflikter.
Vi kan absolut IKKE anbefale at bruge madslynderup.dk.
Absolut skrækkeligt.
Absolut skrækkelig oplevelse.
Jeg kontaktede Mads Lynderup for hjælp til at lave en hjemmeside og var meget udførlig omkring, hvad siden skulle indeholde. Desværre er stort set ingen af mine ønsker blevet opfyldt.
På hjemmesiden står der blandt andet, at “vi udfører”, selvom jeg driver virksomheden alene. Derudover er min adresse angivet til Odense, selvom virksomheden ligger i Sønderjylland, og siden påstår endda, at virksomheden blev oprettet i 2010, hvilket heller ikke passer.
Jeg har kontaktet ham adskillige gange for at få fejlene rettet, men uden held. Det bookingsystem, jeg specifikt ønskede, virker heller ikke.
På trods af dette har han taget 3.500 kr. for arbejdet. Jeg kan desværre ikke anbefale ham baseret på min oplevelse.
Lige en sag for kontant!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.