Jubilæums platten fra Løvbjerg Esbjerg var en kæmpe succes og fik stor ros fra alle 20 gæster. Vi var meget imponerede. Lækre retter på platten og der var rigeligt med mad. Flot anrettet og fiske... Voir plus
Lækker anretning. Lækker smag. Mad nok. Lækker brød Kagen, meget utilfredsstillende!! Det var ikke cheese kage. Hvilket vi bestilte i menu Smagen var yderst kedelig. Og smagte ikke godt. Og... Voir plus
Løvbjerg Overlund, Viborg En skøn og dejlig mad oplevelse. Rigeligt med mad. Gæsterne roste det hele. Vi blev “brændt af” af Bilka Viborg 2 dage før vi skulle holde arrangementet. Løvbjerg stod (... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Mad til hygge, højtider og anledninger - gjort let for dig. Prøv fx vores populære tapas, smørrebrød, stjerneskud og festmenuer. Derudover har vi altid sæson-menuer til sommer, Mortens aften, jul og nytår. Vores 95 slagtere garanterer for kvaliteten.
Borgergade 12, 8700, Horsens, Danemark
- info@lovbjerg.dk
- madudafhuset.lovbjerg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jubilæums platten fra Løvbjerg Esbjerg…
Lækre retter på platten og der var rigeligt med mad.
Flot anrettet og fiskefileter i foliebakker lige til at varme.
Det er ikke sidste gang, vi har prøvet det. Tak for god mad.
Fin levering men der blev leveret…
Fin levering men der blev leveret tortilla wraps i stedet for blinis. Det var meget ærgerligt.
God og velsmagende smørrebrød
God og velsmagende smørrebrød. Nemt at bestille på nettet, hvor man bliver oplyst om, hvor langt man er i tilberedningen. God oplevelse.
købte 7 platter til mine gæster
købte 7 platter til mine gæster, det var rigtig godt og ingen kunne spise op. det er ikke sidste gang jeg bestille hos Løvbjerg Tarm
Nemt og hurtig bestilling
Nemt og hurtig bestilling.
Havde bestilt sliders til frokost og det var virkelig lækkert
Kan varmt anbefales
Hurtig, fejlfri og super lækker mad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Hurtig, fejlfri og super lækker mad! ⭐⭐⭐⭐⭐Jeg bestilte 80 stk. sliders til en lørdag først på formiddagen hos Løvbjerg i Odder, og oplevelsen var helt perfekt. Alt var klar til den aftalte tid, maden smagte fantastisk, og alt spillede bare 100 %.Et super højt serviceniveau – stor anbefaling herfra!
god oplevelse
Ingen problemer selv om vi kom en halv time for sent. Maden smagte fint og var vellavet.
Frisk og veltillavet.
Igen var vi tilfredse med maden fra Løvbjerg .
Vores gæster var begejstrede for lækker mad.
Alt i bedste orden
Alt i bedste orden, dejligt mad, klar til tiden og nylavet. Helt ok.
Det var alt meget velsmagende
Det var alt meget velsmagende, flot anrettet og rigelige mængder. Sikkert ikke sidste gang jeg bestiller hos jer 🙂
Super god service og lækkert mad
Super god service og lækkert mad.
Der manglede desværre lidt på tapas platten, fandt jeg ud af da jeg kom hjem med det.
Tog kontakt til løvbjerg - og der blev givet kompensation.
Bestiller mad derfra en anden gang.
Lækker anretning.
Lækker anretning.
Lækker smag.
Mad nok.
Lækker brød
Kagen, meget utilfredsstillende!!
Det var ikke cheese kage.
Hvilket vi bestilte i menu
Smagen var yderst kedelig. Og smagte ikke godt. Og de stykker der var skåret var kante stykker og meget små...
Kun MEGET dårligt at sige om det!!!
Som altid god og veltilberedt
Som altid god og veltilberedt. Derfor vi kommer igen og igen
Pølsebord fra Løvbjerg Fredericia:
Pølsebord fra Løvbjerg Fredericia:
Dejlig frisklavet pålæg med masser af tilbehør
Løvbjerg Åbenrå - alt som ønsket!
Løvbjerg Åbenrå - alt var godt og som planlagt. Jeg hentede maden - den var klar! Hurtig, effektiv og ingen ventetid ved kassen fordi det er betalt i forvejen. Virkelig godt! Pakket forsvarlig ind med det hele!
Smørrebrød
Dejligt frisk rugbrød, helt ny smurte lækre smørrebrød. Godt med pålæg og ikke alt for meget pynt
Mine gæster og jeg var meget tilfredse…
Mine gæster og jeg var meget tilfredse med fødselsdagsplatterne vi fik fra butikken i Horsens
Har faktisk skrevet til jer på mail
Har faktisk skrevet til jer på mail, for det var et kedeligt anrettet tapasfad. Syltede rødløg i overflod, salami klistret sammen, som var det lige taget ud af en pakke. Få oliven og ikke meget laks. Maden smagte fint, men 675 kr for tapas til 4, det kunne jeg have gjort bedre selv. Og I skriver “ lækkert brød” , det var to ciabattabrød. Jeg købte selv extra brød, kiks og andet tilbehør. Så en skuffende tapas , jeg ikke gør igen

Réponse de Løvbjerg - Mad ud af huset