Super flot produkt. God service og hjælp ved spørgsmål. Har bestilt fotoplakater nogen gange og de er virkelig flotte.
Jeg købte 2 indrammede plakater… de blev leveret lynhurtigt. Desværre havde GLS smadret begge rammer og beskadiget plakaterne (på trods af meget fin emballering og “Fragile” mærker). Jeg skrev straks... Voir plus
Har i forbindelse med en konkurrence vundet en gratis plakat på Madusen’s Instagram side, og jeg er ovenud tilfreds. Helt sikkert ikke sidste gang jeg skal have noget derfra. Super flotte plakater bå... Voir plus
Fantastisk god service Bestemt ikke sidste gang vi handler hos dig, god service ekstrem flotte plakater og fødselaren blev rørt over gaven pga de smukke farver Venlig hilsen Else Jensen
Informations provenant de diverses sources externes
Byplakater fra Madusen - Plakater fra store og små byer
Danemark
- madusen.dk
Demande des avis aux clients
Hurtig levering af en super flot plakat
Hurtig levering og god service
Sehr gute Abwicklung!
Die Abwicklung war schnell und gut. Viele Informationen! Sehr gut verpackt!
Super, Danke!!!
Alt som det skal være
Excellent product
Alles perfekt. Das Produkt war sehr gut (Kunden service und qualität waren wunderwoll)
Fremragende service
Fremragende service, hurtigt og nemt at bestille, klar anbefaling herfra igen 😊 godt nytår 🍾🎉
Fantastiske fotoplakater og rammer i…
Fantastiske fotoplakater og rammer i høj kvalitet. Lyn hurtig og rigtig god kundeservice.
Er ovenud tilfreds
Er ovenud tilfreds
Har købt et meget flot akustik billede. Det var nemt at finde og bestille på hjemmesiden, der er dejlig overskuelig. Det blev sendt hjem til os inden for de lovede antal dage og hænger nu i køkkenet, hvor det pynter og i den grad gør noget godt for akustikken.
Fantastisk billedekvalitet og meget…
Fantastisk billedekvalitet og meget hurtig ekspedition. Det var nemt at bestille i webshoppen samt at kommunikere med Madusen. Resultatet blev helt perfekt og til en GOD pris!
Hurtig levering af en fin
Hurtig levering af en fin, lokal plakat og den var sikkert pakket og helt intakt ved modtagelsen. 👌🏻
Flot plakat og ramme
Tryghed i forsendelse og betaling. Levering fra dag til dag.
Bestilling af plakat mandag Aften (sent) levering onsdag. Jeg følte mig tryg ved såvel betaling som forsendelse.
Hurtig levering 👍