À propos de l'entreprise

1. Librairie pour enfants

Écrit par l'entreprise

Skab en unik personlig børnebog med AI, specielt til hvert barn. Lad en skræddersyet historie og fantastiske illustrationer blive til virkelighed.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et billede af mit barnebarn…

Jeg havde et billede af mit barnebarn og et af hendes ynglings hund een af vores. Skrev hvad Ida elskede og ventede spændt på resultatet. Da bogen var færdig må jeg tilstå at Farmor fældede en lille tåre. Bogen er så fin, så livagtig, så sød og virkeligt en gave som Ida ELSKER

28 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

At AI ikke lystrer

Jeres AI er ikke god nok, man bliver træt af jeres AI som ikke laver de samme personer igennem hele bogen, så er det lige pludselig en dreng og en pige på billedet, hvor der skulle være to drenge, så har de lige pludselig anderledes tøj på, så er den ene lige pludselig en voksen. og når man beder AI om at ændre fejl, laver den bare en anden fejl. Men når det er sagt så synes jeg at bogen jeg har modtaget er super fin. Men savner at man kan skrive med jer, en chat måske.

23 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

I burde skrive mere tydeligt på jeres…

I burde skrive mere tydeligt på jeres hjemmeside, at man skal regne med 2-3 ugers levering mindst. Jeg havde forventet, at få bogen til Jul. Nu har vi Januar.... og den er på vej. Endeligt!
Købte en lille gave til mit barnebarn, så hun fik noget til Jul alligevel. Men det burde ikke være nødvendigt.

1 janvier 2026

Kære kunde,

Mange tak for din ærlige feedback.

Jeg vil gerne undskylde mange gange for forsinkelsen. Det er meget beklageligt, at bogen ikke nåede frem inden jul, og at du måtte finde en anden gave til dit barnebarn. Jeg forstår godt din frustration, og det burde ikke være nødvendigt.

Vi håber at kunne gøre leveringen hurtigere i fremtiden med en ny kurér.

Jeg er glad for at høre, at bogen endelig er på vej nu, og jeg håber trods alt, at den vil bringe glæde.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang lev. billeder forkerte og mange stavefejl!

Jeg bestilte den 30. November. Hørte intet og kontaktede dem den 14/12. De vente hurtigt tilbage, dog med besked om at de ikke vidste hvor den var og ville lave en ny og sende afsted. Da den endelig ankom var tegningerne ikke som foreksemplet jeg havde godkendt. Det var lige pludselig to hunde og tre hunde! Det passede slet ikke og var heller ikke afbilledet på den måde i det jeg godkendte. Derudover var der så mange stavefejl at selv da jeg skulle læse den op for min datter var det svært at få det til at give mening. Jeg er desværre skuffet og vil absolut ikke anbefale nogen at smide så mange penge efter noget der ikke når forventningerne til sokkeholderne.

18 décembre 2025

Tak for din henvendelse.

Vi er meget kede af at høre, at bogen ikke levede op til dine forventninger, og at du er skuffet over resultatet.

Vi finder dog beskrivelsen af fejlene lidt usædvanlig. I vores system kan man nemlig altid selv tilpasse og ændre både teksterne og illustrationerne. Vi opfordrer derfor altid vores kunder til at kontrollere forhåndsvisningen grundigt, inden bestillingen gennemføres, for at sikre, at alt står korrekt.

Det er rigtig ærgerligt, at du har haft denne oplevelse med os.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt en bog for 14 dage…

Jeg har bestilt en bog for 14 dage siden, men ikke fået en bekræftelse men kan se pengene er trukket. Har skrevet men endnu ikke modtaget svar. Skal bruge den til julegave men aner ikke om den er bestilt eller på vej. Troede også at de 59 kr jeg betalte først blev modregnet bogens pris. Det er nu en børnebog til 330 kr. Tænker den så er betalt og forventet svar på om den kommer før julen- er den på vej. Hvordan kan jeg spore den?
Mvh. Rikke

2 décembre 2025

Kære Rikke,

Det er bestemt ikke meningen, at det skal foregå på denne måde.

Vil du være sød at kontakte os via nedenstående link? Så kigger vi straks på, hvor problemet ligger, og løser det for dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dejligt nemt at udarbejde bogen. Dog aldrig modtaget den

Dejligt nemt at udarbejde bogen.
Bestiller 25/11.
29/11 modtager mail bogen er sendt, dog venter fragtselskabet på pakken.
Nu 11/12 har jeg skrevet til kundeservice to gange, intet hørt.
Så kan betvivle den lange leveringstid og manglende kundeservice gør jeg ikke får den påtænkte bog til julegave. Efter henvendelsen her, høre jeg nu fra dem. De bekræfter den er gået tabt, og sætter en ny i produktion. nu 21/12 forsat ikke afsendt. Tvivler på om det er et oprigtigt firma, og om jeg får bogen som var påtænkt julegave til min datter.

11 décembre 2025

Kære kunde,

Det er jeg meget ked af at høre. Det er virkelig frustrerende. Hvis du kontakter os via https://magiskboernebog.dk/contact, vil vi helt sikkert reagere og se nærmere på, hvor det er gået galt med din pakke.

Mange gange undskyld for forsinkelsen.

tidligere kritik trukket tilbage

Jeg har trukket min tidligere kritik tilbage. Tak til kundeservice.
Tekst og billeder kunne redigeres, selv om det blev et større arbejde med hår og øjenfarver.
Måske I kunne overveje at bede om flere detaljer om figurerne til en start, så noget redigering kunne spares. jeg har nu bestilt 3 bøger som jeg glæder mig til at modtage.

5 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Siden gik ned lige efter jeg havde…

Siden gik ned lige efter jeg havde bestilt og betalt. Den er stadig nede.

5 décembre 2025

Kære kunde,

Mange tak for din besked.

Vi beklager meget ulejligheden. Vi havde desværre en serverfejl, men problemet blev løst efter 30 minutter.

Jeg håber, at du har kunnet gøre det færdigt, du var i gang med. Hvis det ikke er tilfældet, eller hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte os via https://magiskboernebog.dk/contact.

Alt er perfekt ❤️

SÅ fin en bog - nemt og intuitivt at finde ud af. Let at lave egne rettelser - så bogen passer perfekt til det man skal bruge den til.

27 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ingen sammenhæng i billederne og kedelig fortælling

Kedelige fortællinger og billeder der varierer meget fra hinanden. Lavede en historie om 2 babyer og på nogen af billederne har de tænder og andre ikke, deres tøj skifter og samme med deres hudfarve og udseende. Da jeg i lang tid prøvede at give deres AI nye beskrivelser så billederne kunne blive bedre, ændrede den helt deres udseende og efter utallige forsøg bestilte jeg en ny bog for at kunne starte forfra. Samme skete igen og endda endnu værre. Har nu betalt for en ny igen hvor jeg har givet endnu mere info til AI og er spændt på at se om det overhovedet optimerer resultatet.

25 octobre 2025

Skøn bog.

Jeg har fået min bog i dag, og den er så fin. Så skønne tegninger som er meget vellignende. Jeg bliver bare i så godt humør når jeg ser i bogen. Tusind tak for den.
Alle pengene værd.

16 octobre 2025

I kan trygt bestille

Jeg var skeptisk til at starte med pga manglende anmeldelser herinde, men efter at have modtaget billeder fra en anden køber turde jeg godt bestille.
Jeg har modtaget bogen i dag - og den er helt igennem perfekt.
Leveringen tog en lille uge. Jeg er meget tilfreds.

9 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus