Mais & co Avis

1. Éditeur
  2. Librairie pour enfants
  3. Magasin pour enfants

Børnebøger 0-5 år | Kvalitetsbøger til de mindste | Sprogstimulering og læseglæde Udgiver papbøger og billedbøger med fokus sprogstimulering, læseglæde og hyggeligt samvær Bøger det lille barn kan spejle sig i. Nøje udvalgt af eksperter.

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Jeg kan kun anbefale bøger fra Mais&co

Jeg kan kun anbefale bøger fra Mais&co. Det er bøger af meget høj kvalitet indholdsmæssigt. Hjemmesiden er overskukelig og det er nemt at finde inspiration til hvilke bøger der kunne være interessante. Derudover er der meget god og venlig kundeservice.

1 juin 2026

Réponse de Mais & co

!000 tak Lene for den flotte anmeldelse. Den er jeg virkelig glad for. De bedste hilsner Merete/Mais + Co.

Virkelig skønne bøger i en fantastisk…

Virkelig skønne bøger i en fantastisk kvalitet, både hvad angår materialer og indhold.
Mine egne børn er store, men det er en fornøjelse at give de lækre bøger fra Mais & Co i gave til de små nye mennesker i mit liv.

7 janvier 2024

Réponse de Mais & co

1000 tak for den flotte anmeldelse, som jeg blev meget glad for. Det er så dejligt at høre, at bøgerne skaber glæde. De bedste hilsner Merete/ Mais + Co

Elsker dine bøger 😍

Elsker dine bøger 😍
Altid hurtig levering
Altid god service

2 septembre 2023

Réponse de Mais & co

1000 tak Line for den flotte anmeldelse. Tak for du tog dig tid til at anmelde og give stjerner. Det er jeg vildt glad for. 1000 tak. De bedste hilsener Merete/ Mais + Co.

Virkelig flotte bøger 😁

Virkelig flotte bøger 😁
Hurtig ekspedition med track & trace nummer.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer 😁

8 février 2023

Réponse de Mais & co

1000 1000 tak for den flotte anmeldelse. Virkelig sødt af dig at skrive den. 1000 tak fra Merete /Mais + Co

Fantastisk kundeservice

Lynhurtigt svar fra Merete, vedrørende en fejl i en bestilt bog, der med det samme bliver løst ved at få tilsendt en ny. Hurtig og fantastisk kundeservice :-)

19 décembre 2022

Réponse de Mais & co

1000 1000 tak for den flotte anmeldelse. Merete/Mais + Co.

Tak for en dejlig oplevelse🤩😉

Virkelig nogle fine bøger!
Super service fra Merete fra Maisogco👍🏻😉
Jeg havde glemt at påføre en rabatkode til min ordre, og skrev så retur på mail med koden. Jeg fik en refusion med det samme💪🏻 tusind tak for en dejlig oplevelse!😍🎁

19 décembre 2022

1000 tak for den flotte anmeldelse :-) mvh Merete/Mais+ Co

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice!

Jeg havde købt to bøger, hvor den ene desværre nok havde ligget lidt løst i pakken og derfor havde nogle ridser.

Jeg skrev til Mais+co kl 20 og allerede kl 21 samme aften svarede de tilbage og ville sende mig en ny.

Den nye bog kom hurtigt og uden ridser 😊
Er så glad for mine køb

2 novembre 2020

Réponse de Mais & co

1000 tak for den fine anmeldelse :-) mvh Merete/Mais+ Co.

Bestilte 4 børnebøger

Bestilte 4 børnebøger, fik dem lynhurtigt og med en lille besked i pakken. Dejlig service.

26 novembre 2019

1000 tak for anmeldelsen - De bedste hilsener Merete/Mais + Co