Lisez les avis des autres
op 19 september een artikel besteld, maar kon de track/trace niet volgen. diverse keren hierover gemaild, geprobeerd telefonisch contact hierover op te nemen, maar het telefoonnummer is niet in gebr... Voir plus
Bestelling ging via bol.com.door de verkeerde maten door te geven en het tv meubel zonder kennisgeving Maison home,DPD en Bol werd het pakket geleverd bij mijn buren op maandag.dinsdag gelijk contact... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn Maison Home, een online verkoper van een breed scala aan producten voor in en om het huis. Al onze producten zijn er op gericht om u te kunnen helpen van uw huis een thuis te maken! Het grootste gedeelte van ons aanbod bestaat uit meubels. Van eetkamerstoelen en wandplanken tot aan TV meubels en kasten. Verder hebben wij ook een breed aanbod van wellness producten voor zowel binnen als buiten. Zo verkopen we onder andere buitendouches en sauna's, want wat is een huis als er geen plek is om te ontspannen?! Wij vinden het belangrijk om u producten te kunnen bieden van een goede kwaliteit en een betaalbare prijs. Onze klanten zijn voor ons het belangrijkst en daarom hechten wij veel waarde aan een vriendelijke en gemoedelijke services! Heeft u vragen of bent u ergens ontevreden over? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We zullen er alles aan doen u te informeren of tevreden te stellen. Maison Home staat nog in de kinderschoenen en wij zijn hard aan het werk om ons aanbod uit te breiden. Mocht u geïnteresseerd zijn in het aanbieden van uw producten op onze website? Wij staan altijd open voor een gesprek. Met vriendelijke groet, Team Maison Home
Coordonnées de contact
dorpsweg 29a , 3235AE, Rockanje, Pays-Bas
- 0628721227
- tom@wtbproducts.com
- maisonhome.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestelling via website gedaan
Bestelling via website gedaan. Hierna een factuur en verzendbevestiging ontvangen. De dag erna een credit factuur, zonder toelichting. Pas nadat hierom gevraagd wordt is aangegeven dat het product niet meer beschikbaar is. Na 2 weken nog steeds geen geld retour ondanks bellen en mailen.
product van slechte kwaliteit geleverd voor een merk-artikel
op 19 september een artikel besteld, maar kon de track/trace niet volgen. diverse keren hierover gemaild, geprobeerd telefonisch contact hierover op te nemen, maar het telefoonnummer is niet in gebruik.
een maand later krijg ik een product toegestuurd, wat merkloos is, een veel goedkopere versie van wat ik besteld heb en niet overeenkomt met de foto's die op de website staan.
diverse keren contact gezocht via de mail, maar krijg geen reactie terug. onbetrouwbare website dus: een gewaarschuwd mens geldt voor 2!!!
Retourneren niet mogelijk!
Retourneren niet mogelijk!
Ik had een jurkje besteld wat niet paste en ik derhalve wilde retourneren. Ondanks meermaals te mailen naar het aangegeven mailadres kreeg ik geen reactie of retourinstructies. Andere contactgegevens zijn er niet
Misselijk Home
Op 20 juli heb ik een bestelling geplaatst voor 4 stoelen die binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd zouden worden. Ik geduldig wachten op een mailtje van op deze dag bezorgen we je bestelling maar die kwam maar niet. Heb contact opgenomen met Maison Home die heel bijdehand aangaf dat zij er niks aan konden doen en dat het aan Label51 lag. Label51 gebeld, blijkt dat zij MaisonHome niet eens kennen! Dit weer teruggekoppeld aan MH, die heeft geantwoord “ Het is niet heel gek dat Label51 uw order niet kent, aangezien het besteld is bij ons. Dat snapt u vast. Dus dat is allemaal vrij logisch en helder. Maar we zullen de order annuleren”. Twee weken na dat ik een bestelling heb geplaatst, dat ik zit te wachten zonder duidelijkheid en dan nog zo’n bijdehand antwoord krijgen… Voortaan koop ik nog liever iets van Aliexpress dan dat ik het van deze rotzooi bestel. Verschrikkelijke service
Gewoon op tijd en redelijk snel
Bestelde artikel op tijd ontvangen. Niet via, maar rechtstreeks bij de webshop besteld.Kwaliteit en nette prijs. Communicatie via e mail liep correct en niets nadeligs ervaren.
Bijna 2 weken geleden een eettafel…
Bijna 2 weken geleden een eettafel besteld via bol.com. Tot op heden nog niets vernomen over levering.
Bestelling nooit ontvangen
2 toiletborstels in een actie besteld. Nooit toegekomen. Heb contact opgenomen via mail, maar tot op heden geen reactie gehad. €30 in de vuilbak…
Slechte service
-Geen snelle reactie op mijn emails
-iets beschadigd aan de onderkant aangekomen
- ik zou per email updates ontvangen van het verzenden en de tracking van de bezorging vh artikel. Dit is niet gebeurd, ook geen bericht niets. In de avond bij het thuiskomen, tref ik mijn pakket in het algemene trappenhal, wat als dit zou worden meegenomen door iemand anders. Ben ook niet op de hoogte gesteld dat het was verzonden.
Afmeting en foto klopt met omschrijving
Duidelijke communicatie dat het enige tijd kon duren. Via mail bericht gehad en keurig binnen afgesproken tijd geleverd.
Goed verpakt en artikel klopt met beschrijving: Top: erg blij mee!
klantenservice reageert niet op mail en…
klantenservice reageert niet op mail en zijn telefonisch niet bereikbaar. Stuur naar mij een retourlabel!!
Wandmeubel Kapot geleverd gekregen
Wandmeubel Kapot geleverd gekregen. Al bijna 2 weken aan het wachten zodat ze de wandmeubel ophalen en geld terug geven. Je hoort NIETS meer!! Hele slechte service
Ik heb iets besteld
Ik heb iets besteld. Het zou de volgende dag verstuurd worden. Het is nu 2 weken geleden. Nog niets ontvangen. Ik heb gebeld en het zou nagekeken worden ik heb nog niets gehoord. Dit is 3 dagen geleden. Dus ik kan nu uiteraard geen sterren geven.
Bezorging ging allemaal vlot en snel
Bezorging ging allemaal vlot en snel. Hottub opgezet en is heerlijk vertoeven erin. Meubels erom was helaas bij één meubel van het bodemdeel de schroeven niet voorbereid en paste lastig in elkaar uiteindelijk met schroeven zo in het metaal maar in elkaar gezet.

Uitstekende klantenservice
Uitstekende klantenservice! Nogmaals bedankt o.a Wouter!👍

Réponse : Maisonhome
Via bol een mooie tv meubel besteld, maar verkeerde geleverd.
Via bol een mooie tv meubel besteld, echter hebben ze waarschijnlijk per ongeluk een verkeerde meubel naar mij opgestuurd. Vanwege de grootte en het gewicht kan ik dit zelf niet terugsturen. Zaterdag via de live chat contact opgenomen, maar tot op heden nog geen reactie. Ik hoop dat dit ook opgelost kan worden.
update 18/07/22
Bedankt voor uw reactie.
Bericht is verzonden via BOL

Super slechte behandeling
Een “luxe game zit zak besteld” via bol.com binnen 2 maanden zit er een scheur in, een stiksel heeft losgelaten een daardoor komt nu de vulling naar buiten. Direct contact opgenomen met Maison Home, via de mail, en in de avond even geprobeerd de chat functie te gebruiken. Toen ik de volgende ochtend wou bellen kreeg ik direct de mededeling dat door een mail te sturen en de chat functie te gebruiken en nu te bellen het echt niet sneller gaat, ik ben nog nooit zo onbeschoft te woord gestaan als door maisons home zijn telefonist. Nu 4 dagen verder en nog steeds is me zitzak niet vervangen. Ze sturen via de mail dat ik hem maar moet laten te repareren. Alsof ik de zitzak even op me rug kan binden en mee kan nemen.. ook is de zitzak van binnen genaaid en zal repareren erg lastig worden. Dus nu een mail gestuurd dat ik daar niet akkoord mee ga. Ik houd jullie op de hoogte.
-9-7-2022 zoals geadviseerd toch de zitzak mee genomen in de bus, en naar een reperatie winkel gegaan, en van een koude kermis thuis gekomen. Ze kunnen de zitzak niet repareren aangezien ze de vulling niet eruit kunnen halen, en de zitzak van binnen uit genaaid is. Dit gemaild naar maison home en nu afwachten wat hun reactie is.
11-7-2022
Reactie van maison home gekregen via de trustpilot, en de toezegging gekregen. Dat ik een nieuwe (hopelijk wel dezelfde) zitzak geleverd krijg. Erg goed verbaasd dat ik nu wel gehoord & netjes behandeld word. Daar mogen ook complimenten voor zijn en zal mijn review ook zeker doen veranderen. Nu wachten op de mail die ze me zouden verzenden. Ik houd jullie op de hoogte.

Prima afhandeling v klacht
Na het indienen v een klacht( te late/geen bezorging vh artikel), werd deze vlot behandeld en is de klacht naar tevredenheid afgehandeld. De communicatie verliep goed.
Het geleverde artikel is v goede kwaliteit.

Goede klanten survice
Goede klanten survice, en word goed nagrdacht over oplossingen
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.