Z’n fijn gesprek gehad! Erg verfrissend en een echte eye opener: was mijn haar alleen maar aan het ondervoeden, maar dankzij Selly weet ik nu wat je wel en vooral NIET meer moet doen met mijn curls... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben meestal geen review schrijver maar deze webshop verdient het gewoon! Hahah Echt top service! Super fijn dat ze Hair kits verkopen en dat er dan al top producten bij elkaar samen zijn gesteld... Voir plus
Te duur voor mij
L'entreprise a répondu
Wij verkopen kwalitatieve haarproducten voor krullend, kroes en golvend haar. Bij Make it Curl vind je een uitgebreid assortiment producten die niet alleen effectief zijn, maar ook zorgvuldig zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onze missie is om jou te helpen je natuurlijke schoonheid te omarmen en je haar te laten stralen. Of je nu op zoek bent naar hydraterende shampoos, voedende conditioners, diepwerkende haarmaskers of stylingproducten die je krullen laten definiëren, wij hebben alles wat je nodig hebt om je haarverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen. Onze adviezen, ondersteund door een passie voor haarverzorging, zorgen ervoor dat je de juiste producten en technieken kunt vinden die perfect aansluiten bij jouw unieke haartype en behoeften. Bij ons draait alles om het leveren van uitstekende resultaten zonder compromissen te sluiten op het gebied van natuurlijkheid en kwaliteit. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid, en daarom streven we er altijd naar om de beste producten aan te bieden die goed zijn voor onze klanten
Aleidisstraat 93a, 93a, Rotterdam, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Na een eerdere verkeerde levering heeft de klantenservice het netjes opgelost. Ik heb inmiddels mijn correcte bestelling ontvangen, inclusief excuses en extra producten. Erg vriendelijk geholpen en fijn opgelost. Bedankt voor de goede service!

Réponse de Make it Curl
Na 5 dagen nog steeds geen track and trace ontvangen. Heb dan een mailtje gestuurd en snel antwoord gekregen. Doordat ze in een verhuis zaten mijn bestelling overzien en 1 shampoo ook niet meer in voorraad. Heb dan een andere in de plaats gekregen en mocht ook een extra product uitkiezen. Correct en vriendelijk behandeld. Koop hier zeker opnieuw.
Heel fijn persoonlijk advies en een hele snelle bezorging.
Echt top service! Super fijn dat ze Hair kits verkopen en dat er dan al top producten bij elkaar samen zijn gesteld zodat je zelf niet helemaal hoeft te zoeken wat het beste is te combineren. Snelle levering, Klantenservice reageert super snel en als er een probleem is wordt dit ook gelijk opgelost!
Ik zeg hier kopen dus!
Super goede ervaring, top product en bestelling was super snel binnen!! Voortaan bestel ik hier
Fantastisch snelle levering en altijd mijn producten op voorraad!
Heel blij met mijn haarproducten. Het was snel bezorgd. Ook de vernieuwde website werkt erg prettig.

Réponse de Make it Curl
Ik was zoekende naar goede producten voor het haar van mijn kinderen. Mijn haar is vrij makkelijk in onderhoud maar mijn meisjes hebben veel en ontzettend dik en lang haar. En alle 3 ook verschillend. Na een online consult kreeg ik advies en een uitgeschreven routine. Ik hou mij daar nu aan en ik merk een groot verschil. Ik ben een tevreden klant.

Réponse de Make it Curl
Goede prijs en orginele producten. Snelle levering en een leuke tester ontvangen. Zeer tevreden!

Réponse de Make it Curl
Snelle levering, goed verpakt en fijne producten. Hoop dat jullie de nieuwe collectie (rebrand) van shapure gaan verkopen.

Réponse de Make it Curl
Amazing service, went above and beyond to make sure I got my package. Nice products, good prices and awesome customer support

Réponse de Make it Curl
Snelle verzending, goed advies, eindelijk een Black owned haar(producten)shop. Eigenaresse weet dus precies en uit eigen ervaring waar ze het over heeft

Réponse de Make it Curl
So happy with my customized hair care plan! Selicia took her time to listen and gave me the perfect combination of products for my hair. No more frizz and dry hair. Everyday is a good hairday now thanks to make it curl!