Malerfirmaet Birch Nielsen Avis 11

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

1. Peintre

Écrit par l'entreprise

Erfaring, kvalitet og ærlighed i hver eneste opgave! Hos Malerfirmaet Birch Nielsen lægger vi stor vægt på kvalitet, ærlighed og godt håndværk. Med over 20 års erfaring i malerbranchen og base i Brøndby, hjælper vi både private og erhvervskunder i hele Hovedstadsområdet. Vi er et lille team af dedikerede faglærte malere der går op i at levere flotte og holdbare resultater - altid med sans for detaljen og respekt for dine behov. Vi tilbyder bl.a.: -Spartling og opsætning af filt -Maling af vægge og lofter -Invendigt og udvendigt malerarbejde -Specialopgaver og løsninger tilpasset dine ønsker Vi gør os umage hver gang - og vi stopper ikke, før du er tilfreds. Vi bruger kun kvalitetsprodukter og går op i både miljø og finish. Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine forventninger, så løser vi det hurtigt og professionelt. Vi tror på tydelig kommunikation hele vejen - fra første møde, til sidste penselstrøg. Du får en maler du kan stole på!

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Meget tilfreds med vores flotte og nymalede vægge!

Vi har købt en ny lejlighed og havde brug for at få malet hele stedet i to forskellige farver. Vi gjorde vores forarbejde og rakte ud til forskellige malere og i sidste ende var Thomas den, som vi fik det bedste indtryk af og som vi valgte at gå videre med!

Og det er vi glade for, vi gjorde.

Thomas var grundig allerede fra start. Han bad om at få tilsendt vores grundplaner, så han kunne give os en pris uden nogle skjulte overraskelser. Derudover var han meget meddelsom, effektiv og vi har generelt kun rosende ord at sige om det færdige resultat.

Til sidst fik vi også alle farvekoder tilsendt, så vi har dem, hvis vi skulle få brug for dem.

20 mars 2026

Super godt

Thomas har spartlet og malet vores badeværelse. Han har været venlig, super nem at kommunikere med og fleksibel til planlægning. Stor anbefaling herfra!

17 mars 2026

5 stjener her fra

Har fået malet min lejlighed og er virkelig glad for hvordan det er kommet til og se ud. Han er god til og give opdateringer på hvordan og hvor langt han er kommet med arbejdet også er han sød og imødekommende så det er altid et godt plus. 5 stjerner her fra

30 mars 2026

Thomas har malet vores trappeopgang

Thomas har malet vores trappeopgang. Opgaven har ikke været let, da højden (5m) samt arbejde fra trappen har vanskelig gjort opgaven.
Thomas er grundig, kommunikerende og leverer en høj kvalitet.
Vi har kun godt at sige om det udførte arbejde. Stor anbefaling herfra.

19 décembre 2025

Malerarbejde i topklasse – professionelt og behageligt samarbejde

Vi har været meget glade for Thomas’ malerarbejde i vores nykøbte lejlighed. Han har været yderst hjælpsom gennem hele forløbet og meget fleksibel i forhold til vores stramme tidsplan under jul. Selve malerarbejdet er udført til perfektion, og vi er især tilfredse med den høje kvalitet, muligheden for at vælge moderne farver samt den stærke balance mellem kvalitet, tempo og pris.

Vi kan kun give Thomas vores varmeste anbefalinger og vil helt sikkert benytte ham igen ved fremtidige opgaver 😊

22 décembre 2025

Vi havde besøg af Thomas i uge 47 og…

Vi havde besøg af Thomas i uge 47 og 48/25 - og vi har kun godt at sige om det udførte arbejde, som var helte som vi ønskede, grundigt og proffessionelt /helt som aftalt).
Hertil kommer en meget fin kommunikation, alle aftaler blev overholdt - og pris blev som aftalt i tilbud.
Stor anbefaling herfra :-)

1 décembre 2025

Varm anbefaling

Thomas malede hele vores lejlighed i forbindelse med indflytning. Allervigtigst var kvaliteten i arbejdet, men dertil fleksibel, let at koordinere med og meget behagelig. Kan varmt anbefales, hvilket jeg allerede har gjort til venner og familie, som ligeledes har været tilfredse.

27 mai 2025

Fantastisk resultat 120m2 hus

Vi hyrede Thomas til at fuldspartle, filte og male alle vægge og lofter i vores 120m2 hjem. Det var en rigtig god oplevelse. Thomas er kanon dygtig og meget grundig i sit arbejde. Resultatet er blevet knivskarpt i hele huset og vi er meget glade for resultatet. En stor anbefaling herfra.

30 juin 2025

DEN PERFEKTE MALER!!!

Thomas fra malerfirmaet Birch Nielsen har været og male alle vores rum, i et 4 værelses hus, mens vi boede der og hold nu fast - han er fantastisk!
Jeg selv er en af de meget irriterende perfektionister, hvad ALT angår🙈😊 (som går og leder efter fejl🙈🙈🙈, men jeg har ingen fejl kunnet finde, han ser ALT selv🫶🏼.
Kæmpe stor varm anbefaling herfra❤️

29 septembre 2025

Professionelt arbejde og flot resultat

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Thomas fra Malerfirmaet Birch Nielsen, som malede vores badeværelse. Arbejdet blev udført omhyggeligt og grundigt, og vi kunne mærke, at han lagde vægt på at levere et flot resultat. Alt i alt en super positiv oplevelse, og vi kan varmt anbefale ham.

17 septembre 2025