Bestilte en jakke 25 Maj 2025, pengene blev trukket 2 dage senere. Sendte første mail for at rykke for levering 10 dage senere, fik intet svar. Skrev igen 25 Juni men har stadig intet svar fået, og na... Voir plus
Mallinna
Har aldrig modtaget bestilte kjole trods ordrebekræftelse 12377712 af 15. maj kl. 17.21..det virkede meget professionelt, men det kan man ikke kalde det. Har rykket flere gange uden responds.
Bestilte en letvægts blæser i ægte hør. Pengene blev trukket 2 dage efter bestilling. Har henvendt mig 4 gange, men firmaet vender ikke tilbage. Mallinna skriver ellers: Hjemmelevering indenfor 24... Voir plus
Jeg bestilte den 6, april en taske , allerede den 8. april blev beløbet trukket på min konto, men ingen besked om at pakken var på vej. Den 10 april skrev jeg til dem . De svarede hurtigt tilbage, at... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Ingen vare, penge tabt
Det eneste jeg har modtaget fra firmaet, er en bekræftelse på bestillingen, og at de har trukket pengene på min konto!
Jeg har skrevet til firmaet på Facebook, hvor de havde en side, hvilket jeg ikke kan finde mere!
Hvad kan man gøre? Mine penge er åbenbart tabt, da jeg ikke kan komme i kontakt med firmaet mere!
Øv øv øv!
Det må være et svindelfirma.jeg købte 4…
Det må være et svindelfirma.jeg købte 4 skjorter d.3/4 2025 men ikke modtaget noget som helst,hvordan kan en sådan firma få lov at handle,og bedrage flere kunder jeg forstår det ikke.
Bestilte et par sko
Bestilte et par sko, penge hævet lige efter bestilling, har ikke set skyggen af sko,ingen kontakt, svindel og humbug og politi anmeldelse
Vil gerne lave en 10 gange minus men…
Vil gerne lave en 10 gange minus men desværre kan det ikke lade sig gøre.
Fupfirma som ikke eksisterer, kun billeder.
Bestilte et par sko og dom alle andre her skriver så blev pengene trukket lige efter.
Skoene lyser med sit fravær 😡
Har skrevet til dem 3 gange og får ikke svar og ikke sko.
Vil nu melde dem til politiet da de har “stjålet” mine penge og så også en hilsen til forbrugerombudsmanden.
Elisabeth
Har bestilt4 par bukser for 3 uger…
Har bestilt4 par bukser for 3 uger siden,pengene blev trukket dagen efter,har ikke hørt eller set noget siden så det bliver politi anmeldt
Fup firma
Bestilte d.16-3 -2025 en taske og har intet modtaget.
Har skrevet 10 mails og intet svar fået snyd og fup
Hold jer langt væk
My sweet grandpa was excited to have…
My sweet grandpa was excited to have ordered online some shorts but they never came it wasn’t a small amount of money either this was so terrible 😞 I am really upset.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse - bestilte en kjole til 260 kr d. 18. maj - pengene blev trukket to dage efter. Ingen svar på henvendelse og stadig ingen vare. I mailen der bekræfter købet kan man trykke på “se din ordre”, men det virker ikke - “server ikke fundet”
Øv øv. Handler der aldrig igen.
Køb af shorts.
Bestilte nogle shorts den 20.05. og beløbet blev trukket på kontoen 22.05. Jeg har endnu ikke modtaget varen, og de svarer ikke på mails. Tror desværre det er et svindelfirma, og fraråder andre at købe af firmaet.
Varer dukker aldrig op...
Bestilte for en uge siden et par shorts sæt med hjemmelevering efter 24 timer
Mallinna Trak pengene samme dag, men har nu en uge efter aldrig set tøjet
Har skrevet til dem, men har aldrig fået svar tilbage. Det bliver nok en politianmeldelse
Mallinna does not actually deserve any…
Mallinna does not actually deserve any star. I wrote twice to them about a trech coat I ordered on May 13. They already got my money but until now..already May 23, I haven't received the ordered item yet. And the worse thing is, they doesn't even bother to reply to the two messages I've sent to them.
What a shame...now I am beginning to think that they are scammer and not a legitimate online shop.
Bestilte i fredags et shorts sæt med…
Bestilte i fredags et shorts sæt med hjemmelevering efter 24 timer
Trak pengene samme dag, men har nu en uge efter aldrig set tøjet
Har skrevet til de siden tirsdag, men har aldrig fået svar tilbage
Agter at gå til politiet på mandag og anmelde dem rir svindel
Svindel
Har bestilt en jakke D 12/5. De trak pengene få dage efter men har aldrig modtaget min pakke, har skrevet til den 4 gange men får intet svar.
Har bestilt varen
Har bestilt varen, pengene bliv havet fra konto. Der var længe siden bestilt og ingen kontakter fra Mallinna’s forretning
Mallinna stjæler mine penge
Jeg bestilte den 9. april en blå blazer. Pengene blev hævet på min konto få dage senere, men indtil i dag, den 15. maj, er der ikke ankommet den vare, jeg har bestilt - og betalt. Jeg har skrevet til firmaet flere gange, men hører intet. Det er et svindelforetagende
FALSK FIRMA
Har aldrig modtaget min vare som jeg bestilte for langtid siden. dårlig service. Nå nej man kan klage over noget man aldrig har modtaget.
Ikke modtaget denne kjole og…
Jeg har købt og betalt denne kjole og aldrig modtaget den fra Skagen mode eller hvad de kalder sig for tiden
Samme skjorte, andet firmanavn.
Har bestilt samme lækkert udseende skjorte, men det var under et andet firmanavn, Kroghs Modehus.
Har også set den under andre spøjse firmanavn.
Varen kom efter en måneds ventetid, men i en kvalitet, så den end ikke kan sendes til genbrug.
Pengene franarret og en lang næse.
Min ordre 12355612 shorts sæt er aldrig…
Min ordre 12355612 shorts sæt er aldrig kommet men betalingen er trukket. 😡