Virkelig god service de er super hurtige til at Svare samt forsendelse kan varmt anbefale dem 🙏🏻en af mine vare gik i stykker under transport og inden de resterende vare var afleveret på min bop... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Det bestilte varer kom godt og sikkert indpakket, farve er som bestilt og ønsket. Hurtig levering. Anbefaler.
Jeg bestilte maling hos malprivat, hvortil der opstod en udfordring med den valgte farve. Jeg fik meget hurtig kompetent råd og vejledning til en nærliggende farve samt blev jeg gjort opmærksom på,... Voir plus
Hurtig leverering. Skarpe priser. Top kvalitetsprodukter og mulighed for professionelle størrelser (fx 9 og 10 L, hvor byggemarkeder kun har max 3L). Har handlet her tre gange, og kommer til at fortsæ... Voir plus
Malprivat.dk er din personlige farvehandel, der tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsmaling og tilbehør – alt, hvad du behøver til dit næste malerprojekt. Vi specialiserer os i produkter fra Jotun, herunder indendørs og udendørs maling, træbeskyttelse, tapet samt tilbehør som pensler, ruller og spartelmasse. Besøg vores inspirerende showroom i Åbyhøj eller shop nemt online, og få professionel rådgivning, hurtig levering og konkurrencedygtige priser.
Søren Frichs Vej 51A, 8230, Aarhus, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Anbefaler.

Réponse : Malprivat.dk
Virkelig god service de er super hurtige til at
Svare samt forsendelse kan varmt anbefale dem 🙏🏻en af mine vare gik i stykker under transport og inden de resterende vare var afleveret på min bopæl ,var der allerede oprettet ny ordre på den ødelagte
tak for jeres hurtighed

Réponse : Malprivat.dk
Malingen var umiddelbart den billigste på markedet. Den blev sendt i påsken og kom hurtigt frem. Pakket godt ind og med tætsluttende låg.

Réponse : Malprivat.dk
Virkelig hurtig levering af bestilt maling. Og til en god pris!

Réponse : Malprivat.dk
Jeg har kun positivt at sige
Fik varen leveret til døren dagen efter jeg bestilte den
Har handlet her to gange og det bliver ikke sidste gang 🤠 fem stjerner +
Meget gode produkter, gode priser og altid hjælpsomme svar, hvis man skriver eller ringer.
det var ikke lukket tæt på flaske White Spirit og lidt løb ud væsken og lugtede

Réponse : Malprivat.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.