Der Laufstall ist eine großartige Anschaffung für unser Baby! Er bietet ausreichend Platz zum Spielen, ist stabil und sicher verarbeitet. Die weiche Polsterung sorgt dafür, dass unser Kind sich wohlfü... Voir plus

I ordered a playmat which arrived damaged. I contacted the store and they refused to issue a refund or send a new playmat. Horrible customer service, I will never buy from them again. Do not recommend... Voir plus

Legekøkken i træ ankom med brudt emballage ved skruer, hvilket manglede adskillige af. Træet i køkkenet var også knækket, hvilket jeg har været nødt til at lime.

Ich finde diesen Kinderwagen einfach perfekt. Er ist sehr leicht zu tragen und zu fahren, auch ganz einfach zusammen zu Klappen. Im vergleich zu den teuern Artikeln ist dieser für den Preis noch bes... Voir plus

3,7

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kinder Kart Toy Review: Fun, Durable, and Perfect for Little Drivers

Kinder Kart is a fantastic toy for young children, designed to capture the excitement of driving in a safe and playful way. Built with durable materials, it’s sturdy enough to withstand the energy of little ones while remaining lightweight for easy movement. Its design is colorful and engaging, and the easy-to-use steering helps develop motor skills and coordination. Perfect for indoor and outdoor fun, Kinder Kart will delight any young driver looking for their own little adventure!

20 octobre 2024

Rigtig fint

Fragt var super hurtig og legemåtten jeg bestilte var rigtig fin, dog troede jeg først jeg havde fået sendt det forkerte print, hvilket jeg var lidt negativ over..men da jeg så pakkede den helt ud havde den mønster på begge sider (smart)
Og så har alt bare som det skulle være! Fantastisk.
-dog kunne jeg godt savne at kundeservice var lidt nemmere at få fat i så derfor kun 4 stjerner.

24 juillet 2024

Hurtig levering og fint produkt.

Bestilte en legemåtte fra mamabrum mandag og modtog pakken fredag samme uge. Varen er super fin. Lækker tyk legemåtte i flotte farver og god kvalitet. Glæder mig til at få den brugt med mine 3 små børn 😁👏🏻

5 juillet 2024

Bestilte et legekøkken som var gået i…

Bestilte et legekøkken som var gået i stykker ved modtagelsen. Der er ingen respons når man skriver til dem. Så lad vær med at handle der. Det er penge lige ud af vinduet.
Er så blevet tilbudt en kompensation på 20 % men den er så ikke modtaget

24 décembre 2023

Perfekt!

Bestilte 27/12 og modtaget 2/1! Og kvaliteten er totalt i top, samtidig med, det er mega billigt 🙂

2 janvier 2024

Meget positivt overrasket

Jeg var ikke helt sikker på, hvad jeg kunne forvente, da jeg bestilte et legegulv (rulle). Jeg er virkelig positivt overrasket. Jeg synes, det er flottere end på billederne og så føles kvaliteten god. Det er blødt og behageligt at sidde og ligge på. Det kostede 1/4 af de dyre legetæppe, så jeg er godt tilfreds med mit køb.

23 octobre 2023