Mama Tan Express Avis

4,7

Ik ben altijd enorm tevreden over de spekkoek, heerlijk vers en houdbaar tot de aangegeven datum. Ik had er nu voor het eerst Kue Lapis bij besteld en helaas was het niet lekker tot de aangegeven houd... Voir plus

Spekkoek en Lapis Surabaya zoals wij Indo’s hem graag proeven! Met de handgemaakt, helemaal vers en lekker. Je proeft dat het geen kant en klaar supermarkt spul is. Echt een feestje om in de brievenbu... Voir plus

Fast delivery, nicely packaged, good initiative. Good flavor but a bit greasy. The pandan one I didn't perceive the pandan in it and the moskovian one could use some more plums and taste less like a... Voir plus

Bij Mama Tan lekker spekkoek besteld en ook een doosje bij vrienden laten bezorgen.....hhhmmm. Super lekker, leuk verpakt..... pakjes avond. Prima om bij vrienden te laten bezorgen.. met een persoon... Voir plus

1. Épicerie asiatique
  2. Buffet de desserts et confiseries

Homemade Indonesische Spekkoek en andere lekkerneijen per brievenbuspost. Wij maken de cakes al 40 jaar lang volgens eigen traditioneel Indonesisch familierecept en dat proef je! :)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Wat een overheerlijke spekkoek!!

Wat een overheerlijke spekkoek!!! Snel geleverd in een gezellig doosje.

18 février 2021

Dankjewel! Hopelijk zien we je gauw terug :D - MTE

Fast delivery

Fast delivery, nicely packaged, good initiative.
Good flavor but a bit greasy. The pandan one I didn't perceive the pandan in it and the moskovian one could use some more plums and taste less like alcohol pure.
Maybe we will order again.

17 février 2021

Réponse de Mama Tan Express

Hi Ibet! Thank you for your review. Hopefully we will see you again at Mama Tan Express and try our other snacks! Kind regards, MTE

Heerlijke spekkoek

Heerlijke spekkoek, snel geleverd en leuk kaartje erbij. Aanrader om iemand te verrassen via de post! Leuk dat er verschillende smaken in het pakketje zaten.

16 février 2021

Dankjewel Ilva! Hier zijn we enorm blij mee! - MTE

Heerlijke spekkoek

Heerlijke spekkoek, snel en mooi verpakt bezorgd!

16 février 2021

Dankjewel Tessa voor je review! :D Hopelijk zien we je gauw terug! - MTE

Enak!

Enak! Te lekker eigenlijk. Prima verzending. Wil ik ooit zonder zitten?

9 février 2021

Ha Michiel! Onwijs bedankt voor je review! Terima Kasih! :D - MTE

Overheerlijke spekkoek in de bus!

Snel geleverd, en netjes verpakt. Pakketje past ook netjes in de brievenbus. Alle cakejes zijn individueel verpakt. En een handgeschreven kaartje erbij was ook zeer attent. De spekkoek zelf was ook erg lekker! Ik ga ze zeker nog eens bestellen.

9 février 2021

Réponse de Mama Tan Express

Ha Arnoud! Ontzettend bedankt voor je review! Hopelijk zien we je gauw terug :) - MTE

Jamjamjamjam

Wouw!
Alleen al de verpakking is een cadeautje.
Ik ben zo onder de indruk!
En last but not least:
Het is verrukkelijk!
Ik wil niets anders meer dan #MAMATAN

23 décembre 2020

Wat was het lekker

Wat was het lekker! Ik had een brievenbus pakketje besteld. Met spekkoek en cake soerabaja. Alles was heerlijk. Het was netjes verpakt en ik kreeg het snel geleverd. Echt een aanrader!

15 décembre 2020

Heerlijke spek koek

Heerlijke spek koek! Jammer dat het kado zoveel later kwam. Maar daar konden jullie niets aan doen.

12 décembre 2020

Vriendelijk

Snelle reactie op mijn mail en vriendelijk afgehandeld. Helaas heb ik het nog niet mogen ontvangen (mogelijk door de drukte bij PostNL). Ik kan helaas nog niks zeggen of de lange levertijd invloed heeft op de kwaliteit.

7 décembre 2020