Does not meet expectations
Ordered from you because you promised 3 -5 delivery, still havent recieved my order and you want me to rate your performance??? Hmm okay...you suck, im starting to think this whole shit is a scam

Réponse : Manastin
Manastin | Your Trusted Partner in Premium Home Appliances Welcome to Manastin, where cutting-edge technology meets everyday comfort. As a specialized retailer of high-performance home appliances, we are dedicated to elevating your living space with products that combine durability, innovation, and style. Our curated collection features everything from professional-grade kitchen appliances and energy-efficient laundry solutions to the latest in smart home technology. At Manastin, we believe that "professionalism" isn't just a buzzword—it’s our standard. Every product in our inventory is hand-selected by experts to ensure it meets rigorous quality benchmarks. Why choose Manastin? Expert Curation: We don't just sell appliances; we provide solutions tailored to your lifestyle. Uncompromising Quality: Partnering with industry-leading brands to ensure long-term reliability. Customer-Centric Service: From seamless browsing to fast, secure shipping and after-sales support. Transform your home with the specialists who care. Discover the Manastin difference today.
6722 E 47TH AVENUE DR, 80216 , DENVER, Etats-Unis
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse : Manastin
Was really fast delivery, made ice quick and it’s quite and sleek. I would to recommend to anyone.