v/ Lars Agertoft Bookede Lars til ophæng af diverse i forbindelse med flytning. Lars udførte opgaven præcist og omhyggeligt, og var venlig og imødekommende - i det hele taget en succes
Lisez les avis des autres
Har lige haft besøg af Rs anlæg og haveservice booket gennem Mand&bil, skulle have gravet en stor rod op så terrassen kunne udvides lidt. Hårdt gravearbejde, jord/rod kørt væk, grus og fliser hentet... Voir plus
En super god oplevelse. Jeg havde en virkelig god oplevelse med Mand & Bil! 🚛 Fra første kontakt var de professionelle, venlige og hurtige til at svare.
Dersom noe blir ødelagt under transport må en praktisk talt jage etter de for å få kompensasjon. I vårt tilfelle var det en samarbeidspartner som dyttet et 240x220 bord av et lasteplan. Da måtte jeg s... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
OBS: Mand&bil er et netværk. Netværket består af godt 80 forskellige virksomheder der samarbejder om markedsføring, kvalitetssikring osv. Det er nødvendigt fordi det ellers kan være svært at overleve som en lille handyman/håndværkervirksomhed. MEN det betyder også at de enkelte anmeldelser drejer sig om forskellige virksomheder og Mand&bils kontor har ringe mulighed for at svare da vi som sådan ingen indsigt har i de enkelte opgaver og deres udførsel. Og vi forsøger at holde hinanden i ørerne men den branche vi arbejder i er noget ganske andet end masseproduktion på en fabrik. Kombinationen af mange forskellige opgaver, mange forskellige kunder (og deres mænd og koner), mange forskellige forventninger og mange forskellige netværksmedlemmer gør det meget svært at levere 100% tilfredshed hver eneste gang. Men vi prøver og vi tør godt sige at inden for branchen er Mand&bils netværksmedlemmer nogle af de bedste.
Coordonnées de contact
Henriettevej 54, 5000, Odense C, Danemark
- info@mandogbil.dk
- mandogbil.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
super service
Bestilte mand og bil i fredericia. Kom på minuttet som aftalt. Han Hjalp med lidt ekstra. Manden var effektiv og hurtig til at løse opgaven. Prisen var som aftalt. Havde en oplevelse fra start til slut. Jeg ringer til ham igen næste gang.
Jeg giver min varmeste anbefaling.
Skuffelse på skuffelse.
Bestilte mandogbil.dk til at samle et drivhus. Det blev en oplevelse, jeg ikke ønsker at gentage.
- Vores mand fra mandogbil sagde at det til tage én dag at samle, og det så vil koste 3000 kr, alt inkl. Tiden skred med 'Nåede ikke at blive færdig i dag. Afslutter næste gang' undskyldning 2 gange. Samlet regning på næsten 11.000 kr, inkl. beton. Indgik forlig med at betale 7500 kr.
- Møtrikker ikke strammet ordenligt. Ca. 1/3 af møtrikkerne var overhovedet ikke strammet. En enkelt vigtig bolt var ikke påmonteret, så rammen skred 5 cm.
- Fundament var ikke opsat korrekt. Måtte selv refundere og fandt under udgravning af fundamentspyd kun 2 stykker knytnævestore betonklumper, som ikke havde nogen effekt. Der var godt nok sparet på materialet.
- Konstruktionen i mandogbil er i sig selv et problem. Går det godt så er det virksomheden, som nyder af det. Reklamation kan kun ske med selve arbejdsmanden. Ledelsen fralægger ansvaret.
De siger selv at de går ind for høj kvalitet og god kommunikation. Efter min opfattelse, så manglede begge.
Edit: Nogle stave- og formuleringsfejl
7,5 time forsinket
Mine forældre havde bestilt transport af mit klaver fra deres hus i Odense til vores lejlighed i København.
Min mor havde fået at vide, de ville aflevere det hos os mellem 06:00 og 07:00 i morges, så vi stod op 05:30 for at være klar til at tage imod. Klokken 07:15 var de ikke dukket op endnu, og jeg ringede til min mor for at høre, om hun kendte til ændringer i planen. Det gjorde hun ikke, men hun ringede til firmaet for at høre, hvor langt de var. Hun fik at vide, at de var i gang med en anden levering, og at der ville gå mindst en time, før de dukkede op hos os.
Jeg havde første skoledag i dag, så jeg tog af sted, selvom jeg gerne ville have været der, da klaveret blev sat på plads.
Omkring middag skrev min kæreste, der var hjemme, at klaveret stadig ikke var kommet, men at de håbede, de kunne være der omkring klokken 14.
De kom så cirka 14:30, altså 7,5 time senere end de oprindeligt havde sagt.
Åbenbart var der ikke blevet kommunikeret ordentligt mellem chaufføren og dem, der planlægger ruter, og det er jo ikke chaufførens skyld, men hvis man ikke kan stole på det tidspunkt, man bliver fortalt, bruger vi nok ikke Mandogbil en anden gang. Det var heldigt, at min kæreste ikke også havde skole eller arbejde i dag. Det er ikke sikkert, vi er lige så heldige næste gang, og så vil vi hellere bruge et sted, hvor man kan regne med deres tider.
Yderst professionelt arbejde
Jeg havde en forhave med et irriterende og kæmpe buskads, som jeg fik fjernet inkl. en forfærdelig masse rødder. Derefter blev der lagt fiberdug, stenmel og granitskærver. Det hele er blevet rundet af med et stakit. Det er virkelig veludført, prisen fornuftig og så var Jesper tilmed meget sympatisk. Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.