1. Entraîneur personnel pour femmes
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Coach particulier
  4. Programme d'entraînement physique
  5. Programme de bien-être

Hjälper kvinnor att bli starka, självsäkra och i sin bästa form, utan förbud med hjälp av online coacher med lång erfarenhet och bred utbildning.

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

37 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Rekommenderar inte

Rekommenderar inte, det är väldigt mycket mall dom går efter. När jag bett om ändrat träningsprogram för vissa övningar med maskiner vill jag inte ha, så gör dom inte det. Tog 6mån innan dom ändrade från 5måltider till 6måltider. Allt verkade väldigt bra när jag skrev under men under resans gång ges ingen individuell coachning. Mer mail glöm inte din incheckning.

16 février 2026
Avis spontané

Supernöjd med Mandyfit och min resa!

Supernöjd med Mandyfit för att det inte är en quickfix utan man får verktygen för ett hälsosamt liv. Jag har testat att gå ner i vikt många gånger och alltid lyckats men aldrig lyckats med att hålla kvar vikten / orkat fortsätta. Här blir man peppad av en coach, ett community, grym träning och massor av god mat!

25 janvier 2025

Midsommarformen 2024

Signade mig på midsommarformen 2024!
Körde då rehab för mitt knä vilket kändes som man inte tog hänsyn till trots att man jag sagt det. Man sa även att det går att betala med Epassi, men arbetsgivaren måste då godkänna att man skickar in kvittot och det gör inte min arbetsgivare! Kände mig lurad på hela konceptet.

21 juin 2024

Réponse : Mandyfit

Hej Lena, tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar, och vi vill gärna bemöta de punkter du tar upp.

Hänsyn till rehab för ditt knä:
Vi strävar alltid efter att anpassa våra program efter våra kunders behov, inklusive eventuella skador eller rehabilitering. Det är tråkigt att höra att du inte kände att vi tog tillräcklig hänsyn till din situation. Vi kommer att ta detta vidare för att säkerställa att vi ännu bättre kommunicerar och anpassar våra upplägg framöver. Om du vill ge oss fler detaljer om hur vi kan förbättras i detta område, är du varmt välkommen att höra av dig direkt till oss.

Epassi och betalning:
Vi beklagar verkligen om det uppstod en missuppfattning kring Epassi. Det är korrekt att arbetsgivaren måste godkänna att kvitton skickas in för att Epassi ska kunna användas. Vi tar med oss detta och kommer att vara ännu tydligare i vår kommunikation för att undvika liknande missförstånd i framtiden.

Vårt mål är alltid att skapa en positiv och personlig upplevelse för våra kunder, och det är tråkigt att höra att vi inte lyckades fullt ut denna gång. Vi hoppas att vi kan få en chans att göra det bättre framöver och visa dig vad Midsommarformen verkligen handlar om.

Om det är något vi kan göra för att hjälpa dig eller om du har fler funderingar, tveka inte att kontakta oss direkt på hello@mandyfit.se. Vi uppskattar din ärlighet och ser detta som en möjlighet att utvecklas.

Tack igen för att du hörde av dig.

Team Mandyfit

Fruktansvärt dåligt

5 novembre 2024

Réponse : Mandyfit

Hej Ingrid, tack för att du tog dig tid att ge oss feedback, även om det är tråkigt att höra att du haft en negativ upplevelse. Vi skulle verkligen uppskatta om du kunde dela lite mer detaljer om vad som inte kändes bra, så vi kan förstå vad som gick fel och hur vi kan förbättra oss framöver.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt på hello@mandyfit.se, så att vi kan hantera detta på bästa möjliga sätt.

Tack för att du hörde av dig, och vi hoppas få en chans att göra det bättre.

Team Mandyfit

Har en coach som verkligen vinnlagt sig…

Har en coach som verkligen vinnlagt sig om att lära känna mig och mina behov. Det blev snabbt tydligt att det inte enbart är kost och motion som skulle kunna ge resultat, utan vi har även jobbat med stresshantering och sömn.
Kan enbart ge bästa betyg till erat upplägg som hela tiden är anpassat till mig och mina behov.

7 octobre 2024

Otroliga coacher

Otroliga coacher, fantastiska kost och träningsscheman som verkligen är anpassade för att passa mig. Började med hemmaträning men gick sedan över till gym, inga problem med nya anpassade scheman då heller.
Kan varmt rekommendera mandyfit

15 septembre 2024

Fantastiska Mandyfit

Kört med mandyfit i drygt ett år nu. Jättebra kostplan med massa gott, känns inte som att äta utifrån en kostplan utan recept känns så lyxiga o väldigt lätta/snabblagad. Likaså träningsprogrammen är bra, lätt att regga i appen o utmana sig. Min coach har funnits med mig genom med-och motgångar under året! Är verkligen nöjd o kan bara rekommendera att köra med Mandyfit 😍❤️

14 septembre 2024
Avis spontané

Vill du göra en förändring som…

Vill du göra en förändring som verkligen ger resultat ? Då kan jag verkligen rekommendera Mandyfit. Lär dig hur just din kropp fungerar, hur du hittar en bra balans med kost, träning, sömn och ditt sociala liv. Underbara coacher som finns där och stöttar på ett personligt och proffsigt sätt. Jag har hittat något som äntligen fungerar och som är långsiktigt för resten av mitt liv 🤩

14 septembre 2024

Finns inget bättre än MandyFit⭐️

Finns inget bättre än MandyFit! Har hållit på i ett år och fortsätter 6 månader till. Livet har, trots två småbarn, blivit ENKLARE med hjälp av denna app och stöd från coach. Jag förstår inte hur jag INTE kunde göra storkok och matlådor tidigare?! Sparar enormt mycket tid, handlar mycket mat online och hämtar kassar och får därmed luckor och mer tid för träning 👌⭐️ Långsiktighet och hållbarhet, det är verkligen nyckelorden och hela konceptet med Mandy! 🙏

13 septembre 2024

Fantastiskt med Mandyfit!

Fantastiskt coach och träningsapp! Finns inget att klaga på, appen är så bra, coachningen är grym, recepten är så goda, och träningsscheman är lätta att följa.

Dem ser verkligen till att allt anpassas efter just dig och dina behov!

Har haft dem nu i över 1 år och fortsätter med dem ett tag till ♥️

12 septembre 2024

Toppen-nöjd med Mandyfit

Jag är så nöjd med Mandyfit!
Jag har världens bästa coach Alexandra, hon är mjuk, omtänksam, förstående och peppande. Hon svarar på alla mina frågor, stöttar när det känns tufft, hjälper mig att blicka framåt och vi har tillsammans ögonen på mina mål. Hon är bara ett meddelande bort. Jag har ibland lite dåligt tålamod och vill att alt ska gå snabbt, men hon tar ner mig på jorden, hjälper mig att se mina framsteg och får mig att lita på processen. Utan henne hade jag gett upp för länge sen.

Kostplanen varieras utefter vad jag tycker om och jag har massor med recept 🤩 Träningen anpassas efter mina mål, träningsfrekvens, tid att träna, skador och preferens.

Jag har tidigare varit coachad i tillexempel mammafitness hos Olga Rönnberg, men jag kände inte att det var lika bra. Jag hade inte samma kontakt med min coach, blev inte guidad på ett lika trevligt och fint sätt som nu och hade inte alls samma tillgång till recept. Själva träningsupplägget skulle jag säja var lika bra.

Mitt huvudmål var att gå ner i vikt och jag har gått ner 16 kg, från 90 till 74 vilket känns fantastiskt. Nu är målet att fortsätta ner till 70 kg och sen bygga ännu mer muskler vilket jag ser fram emot med Mandyfit och Alexandra vid min sida!

25 août 2024

Fantastisk coach och upplevelse

Har kört med Mandyfit i ett år och det är det bästa året i mitt liv om man ser på hälsa , mående och träning. Jag har fått goda recept , bra träningspass som anpassats efter mig som har två små barn här hemma. Jag är nog i mitt livs form . Så så glad! Min coach är FANTASTISK OCH jag kommer sakna henne och mandyfit enormt nu då perioden strax är över. Rekommenderar till alla! Snabba svar i chatten , bra pepp och vägledning ❤️❤️

22 août 2024
Avis spontané

Jag startade för några månader sen

Jag startade för några månader sen. Har en fantastisk coach som har förändrat mitt liv på många sätt. Har lyckats ändra sättet jag ser på träning, ekonomi kring min egna mat och städning i hemmet. Otroligt nöjd, även om det är dyrt!

21 août 2024

Jätte nöjd

Jätte nöjd! Bra med olika recept och älskar mina tärningspass som är anpassade till mig! Längtar efter mina träningspass! Jag ser resultatet och känner mig stark 💪🏼😍

2 août 2024
Avis spontané

Tyvärr fungerade inte detta koncept för…

Tyvärr fungerade inte detta koncept för mig.
Få recept och när man sedan fick nytt kostschema kom samma menyer igen vilket man fick säga ifrån. Fick påminna om att det nog var dags för nytt kostschema.
En opersonlig coach som jag inte ens fick namnet på. Ett abonnemang som man inte kunde gå ur. Kändes opersonligt och jag tappade motivationen.
Går man in i detta så behöver man ha egen motivation. För mig fungerade inte konceptet.
Hade fungerat om man haft koll på mina recept osv. Sedan ändrade de alltid när jag meddelade så det är ju bra. Men jag tappade motivationen när jag kände att man inte hade koll på min historik med sjukdom osv. Kändes som automatiska svar som skickas till alla.
Passade inte mig alls kändes bara opersonligt.
Men detta är min upplevelse ser ju att det fungerat för flera andra.

28 juin 2024

Réponse : Mandyfit

Tack för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi uppskattar all feedback, både positiv och negativ, eftersom den hjälper oss att förbättra vår tjänst.

Vi är verkligen ledsna att höra att vårt koncept inte levde upp till dina förväntningar. Det är vår högsta prioritet att varje kund ska känna sig väl omhändertagen och motiverad, och vi beklagar att du upplevde en brist på personlig anpassning och engagemang från vår sida.

Vi tar till oss din feedback och ser över våra rutiner för att säkerställa att varje kund får den personliga service och uppmärksamhet de förtjänar. Dina kommentarer om kostscheman och coachning är särskilt viktiga för oss, och vi kommer att arbeta hårt för att förbättra dessa områden.

Vi är glada över att höra att de ändringar du bad om implementerades snabbt och att vi kunde erbjuda bra support på det sättet. Vi är också medvetna om att motivation är en personlig sak, och vi strävar efter att skapa en tjänst som kan stödja och inspirera alla våra kunder.

För att lösa de problem du upplevde skulle vi gärna vilja komma i kontakt med dig för att diskutera hur vi kan förbättra din upplevelse framöver. Du är välkommen att kontakta oss direkt på hello@mandyfit.se. Vi hoppas få en chans att rätta till detta och visa dig den kvalitetsservice som vi strävar efter att erbjuda alla våra kunder.

Tack återigen för din feedback, och vi hoppas få höra från dig snart.

Amanda

Jag har lyckats med det jag inte trodde…

Jag har lyckats med det jag inte trodde var möjligt för mig, att få en positiv inställning till mat och en balans i livet. Man kan få njuta av mycket mat och gå ner i vikt! Det handlar om balans och bättre val. Enklare att lyckas med sina mål om man är mätt hela tiden. Jag har fått väldigt många bra verktyg gällande kost och träning som jag kommer ha resten av livet. Nu har jag hittat nåt som funkar. Och min coach har varit lyhörd och fantastisk! Min resa med Mandyfit är inte avslutad än.

14 juin 2024
Avis spontané

Bra coachning och pepp på vägen

Bra coachning och pepp på vägen! Goda recept med bra variation och där coachen tar hänsyn till önskemål. Haft bra dialog med min coach som peppar och håller koll på mig när jag varit ute på vift.
Tacksam för denna tiden ihop då jag behövt en push på vägen med min kost och träning. Rekommenderar!

Wow-känsla 😍

Wow!! ✨ Vart ska man börja.. ett liv som vart en bergochdalbana där jag inte hade en bra relation till mat pga olika omständigheter som skett i livet. Nu fått de verktyg jag behöver för att kunna prioritera mig själv och mitt välmående ❤️ Evigt tacksam för denna resa med er på Mandyfit och min coach Maria 🥰❤️

Supernöjd

Supernöjd, bra coachning, goda recept. Galet att man äter massa mer mat och ändå får fina resultat.
Rekommenderar

Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.