Bardzo szybka realizacja, świetny kontakt mailowy i przez messenger. Przed wysłaniem do druku mogłam jeszcze nanieść zmiany. Jestem bardzo zadowolona z zamówionych map - zamówiłam dwa duże plakaty... Voir plus
Po, pierwszym zamówieniu byłam zachwycona i postanowiłam zamówić drugi raz, na identyczna okazję, jaką był ślub znajomych 💒 prezent, trafiony w 10, wygląda stylowo nawet bez pakowania plakatu w ra... Voir plus
Bardzo polecam. Swoją mapę dostałam za czasów kiedy jeszcze w Polsce nie bylo takich rzeczy ale bardzo podobala sie mojej przyjaciolce ktora w sobote wychodzila za maz wiec mapa byla swietnym prezente... Voir plus
Wszystko super, papier dobrej jakości, plakat wygląda tak, jak chciałam. Jedyny problem jest taki, że w tworzeniu plakatu online chciała dodać podtytuł i przy wpisywaniu napis ten nachodził na tytuł.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Stwórz Swoją indywidualną mapę gwiazd, która zawsze będzie przypominać Ci o Twoich najważniejszych chwilach. Nasze Mapy gwiazd to również wspaniały prezent na ślub, narodziny dziecka, walentynki czy też każdą ważną dla Ciebie okazję.
Coordonnées de contact
Tutaj znajdziesz bardzo dobre prezenty.
super szybkie wykonanie i dostawa!
Mapa gwiazd
Świetny pomysł na prezent. Wygląda to bajecznie. Jestem zadowolona i z przyjemnością wrócę ponownie.
Wszystko na najwyższym poziomie
Wszystko na najwyższym poziomie, dostawa bardzo szybko, polecam gorąco!
Zadowolony
Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z opisem, mapa ładnie, bezpiecznie zapakowana.
Świetna obsługa!
Mapa gwiazd prezentuje się pięknie
Mapa gwiazd prezentuje się pięknie!
Polecam każdemu bo to mega oryginalny prezent ;)
Polecam całym sercem ❤️
Po, pierwszym zamówieniu byłam zachwycona i postanowiłam zamówić drugi raz, na identyczna okazję, jaką był ślub znajomych 💒 prezent, trafiony w 10, wygląda stylowo nawet bez pakowania plakatu w ramkę.
Super jakość, mega szybki czas realizacji wysyłki, robi wrażenie! 💕
Polecam i jeszcze raz polecam!
Jestem mega zadolona
Jestem mega zadolona. Indywidualnh projekt i wykonany perfekcyjnie. Bardzo dobry kontakt z klientem. Polecam
Mapa gwiazd - prezent na rocznicę
Mapa gwiazd była prezentem dla mojego narzeczonego z okazji naszej rocznicy ❤️ to naprawdę super prezent, który nam obojgu sprawił i sprawia wiele radości wisząc w naszej sypialni ❤️
Bardzo dobry i szybki kontakt ze…
Bardzo dobry i szybki kontakt ze sprzedającym. Mapa wyszła cudownie. Polecam
Wspaniała obsługa :) szybka wysyłka.
En savoir plus sur les différents types d'avis.