Ik ben fan van travel stof, het zit zo comfortabel & zo fijn ook altijd zakken in de jurken. Ik had nog nooit een travel jurk besteld via mapsy shop, maar mijn eerste ervaring is zo goed, dat ik zek... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Toevallig kwam ik gisteren op de website van Mapsy terecht. Daar zag ik de HS jurkjes one size voor 16,45. Van die lekkere maar toch geklede india flodder jurkjes. Had vragen over de maat. Meteen... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Mapsy omarmen we elke vrouw. Onze stijlvolle kleding combineert dagelijks comfort met een modieuze twist, perfect voor de zelfverzekerde vrouw. Van speelse prints tot tijdloze looks, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Met trendy, unieke ontwerpen van hoge kwaliteit geef je jouw garderobe moeiteloos die extra spark. Ontdek Mapsy en laat je stijl stralen, elke dag weer!
Coordonnées de contact
Amsterdam, Pays-Bas
- 0629325685
- hello@mapsy.shop
- mapsy.shop
Demande des avis aux clients
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Prima shop.Snelle levering
Verkeerd bezorgd en de volgende dag al een nieuwe opgestuurd.Prima ervaring met deze winkel.
Weer TOP jurkje gescoord
Werd goed op de hoogte gehouden via mail over levering
Makkelijke site om te bestellen.
Snelle levering en item was conform de…
Snelle levering en item was conform de verwachting
Ik ben fan van travels stof
Ik had nog nooit een travel jurk besteld via mapsy shop, maar mijn eerste ervaring is zo goed, dat ik zeker vaker ga bestellen
meegaand in het bieden van een oplossing
Besteld, betaald, toch niet leverbaar
Twee stukken besteld en betaald. Ontving verzendcode via PostNL. Daarna werd zonder opgaaf van reden terug gestort. Moest zelf mail sturen om er achter te komen dat beide items niet leverbaar waren. Heel gek. Waarom kon ik ze dan aanklikken in de webshop?

Réponse de Mapsy.shop
Zeer tevreden over de aankopen bij deze…
Zeer tevreden over de aankopen bij deze shop. Voldoet volledig aan de beschrijving van de kleding. Mooie afwerking, een goede pasvorm en een grote keuze. Een aanrader! Supervlugge bezorging na één of twee dagen naargelang het uur van bestelling.

SUPER ERVARING
Toevallig kwam ik gisteren op de website van Mapsy terecht.
Daar zag ik de HS jurkjes one size voor 16,45.
Van die lekkere maar toch geklede india flodder jurkjes.
Had vragen over de maat. Meteen antwoord
Heb er 4 besteld en had ze vanmiddag binnen.PERFECT👍👍Goeie pasvorm ,mooie lengte

Leuke kleding
Leuke kleding, gevarieerd, kleding zit prettig. Contact is makkelijk en snel, problemen worden snel en prettig opgelost.

Klantenservice
Ik heb contact gehad met jullie klantendienst, omdat ik de verkeerde kleur broek had besteld, paste niet bij het jasje.
Is goed opgelost door jullie, duurde even, maar heb nu wel een pak.

Verkeerde artikelen
Kreeg 1 keer een verkeerd artikel gestuurd, toen bleek het item uitverkocht. Andere kleur besteld en kreeg een artikel in een hele verkeerde maat en waarbij het label eruit was geknipt.

Niet telefonisch bereikbaar
Niet telefonisch bereikbaar, alleen voicemail, 10 x geprobeerd p

Réponse de Mapsy.shop
Snel geleverd en het product was zoals…
Snel geleverd en het product was zoals op het plaatje!
De broek paste goed! Maat komt overeen!

Größe stimmt gar nicht
Sehr schöner Blazer aber die bestellte Größe XL passt nur einer 36/38 (S, höchstens M) gut!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.