Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen, mooi ingepakt verzonden. Ik draag ze met plezier!
Bij Marbles by MG worden de sieraden op maat gemaakt voor jou. Iedere order die gemaakt wordt, gaat door de handen van eigenaresse Marit. Zij ontwerpt en maakt elk sieraad met alle liefde. Zorgvuldig uitgezochte materialen zoals edelsteentjes, worden gebruikt om jouw nieuwe tastbare herinnering te maken. Zodat je een stukje van je eigen verhaal bij je kunt dragen, om te koesteren en herinneren. Kies voor een ketting, een paar oorbellen of een hele armbandenset. Marit kijkt ook graag met je mee als je er niet helemaal uitkomt. Stuur gerust een berichtje en ze zal je meehelpen met het samenstellen van jouw nieuwe lievelingssieraad.
Draviksplein 11, 3892BC, Zeewolde, Pays-Bas
Prachtige oorbellen, mooi ingepakt verzonden. Ik draag ze met plezier!
Marit maakt mooie juwelen van hoogwaardige materialen, die ook mooi blijven na veel dragen. Ik ben fan!
Klantvriendelijk en zeer zorgvuldig in de communicatie.

Réponse : Marbles by MG
Prachtige sieraden, heel origineel en bovenal de lieve, deskundige , heel geduldige, meedenkende Marit die me geholpen heeft bij het uitzoeken van de sieraden. Top!

Réponse : Marbles by MG
Directe informatieve, vriendelijke reactie op mijn vraag via Vraagje. Zovele mogelijkheden om een sieraad samen te stellen en meedenken van Marit uit. Daarbij een veelzijdige website. Verrassend snelle toezending van sierraad en cadeaubon, beiden mooi ingepakt. Gewoon in alle opzichten 5 sterren!

Réponse : Marbles by MG
Marit heeft passie voor haar sieraden en dat zie je terug in alles!

Réponse : Marbles by MG
Nogmaals iets besteld bij Marbles, ondanks eerdere negatieve ervaring.
Lijkt me een prima bedrijf, maar ik heb wel een kanttekening: op hun website lijken de aangeboden items (m.n. kralen e.d.) groter dan ze in werkelijkheid blijken te zijn. Dat is wat teleurstellend.
Dus misschien moeten ze bij alle items vermelden wat de ware grootte is,

Réponse : Marbles by MG
Ik heb al meerdere keren hier leuke oorbellen besteld! Een leuk bedrijfje met leuke sierraden en een persoonlijke touch! Er zat deze keer weer een leuk briefje bij! Ik ga hier zeker vaker iets bestellen:)
Prachtige, vrouwelijke sieraden. Ik hou van de minimalistische stijl en de statement oorbellen! Tijdens mijn trouwdag droeg ik ook sieraden van MarblesbyMG. Marit denkt altijd goed mee, reageert snel en alles is mooi en zorgvuldig verpakt. Echt een aanrader!
Ik heb een adventskalender aangeschaft. Alle producten zien er prachtig uit. De sieraden zijn mooi op elkaar afgestemd en de kwaliteit is top.

Réponse : Marbles by MG
Goede service! Ik wilde een armbandje laten maken, je dacht goed mee en kon snel dit leuke kadootje maken en versturen!

Réponse : Marbles by MG
Heel blij met marbles by MG!
Niet alleen de sieraden zijn geweldig. De sevice die Marit bied is heel fijn. Ze denkt met je mee en maakt precies dat wat passend is.
Communicatie is heel prettig.
Dank!

Réponse : Marbles by MG
Alle sieraden worden met zorg gemaakt en Marit heeft altijd tijd om met je mee te denken. Ik ben fan van haar op maat gemaakte armbanden!

Réponse : Marbles by MG
Marit maakt de mooiste sieraden. Ze helpt met het samenstellen en is daarnaast een lief en mooi mens. Respect! 💚

Réponse : Marbles by MG
En savoir plus sur les différents types d'avis.