2,5

Bas

Incompatible Phone = No Refund

My wife convinced me to try Marco Polo eSIM since she had no issues with it in the past, however I was not able to scan and download the QR code to my mobile device.
I then discovered my phone was missing the necessary components for eSIM scanning.. Marco Polo REFUSED TO REIMBURSE ME DESPITE THE FACT THE eSIM had NOT been activated.
The company does not provide a list of incompatible devices for their product to warn the consumer prior to purchase.

My phone:
Samsung Galaxy S20 FE 5G,     Model:  SM-G781W

12 mars 2026

Been using services from the Marcopolo over a year...

Been using services from the Marcopolo website for over a year without a problem, and a week ago, upon buying a new EU e-SIM, I was unable to activate it in any way, contacted support, and within a day received a new fully working card. Fully recommended website 5/5!

18 septembre 2025

OPLICHTING

Op de website aangeven dat je de snelst mogelijke verbinding hebt van 5g. Na activering blijkt hij niet meer dan 3g te leveren. Wel apart als je eigen Provider 5g op dezelfde plaats leverd. Na veel mail verkeer en bewijs dat het anders kan willen ze niet overgaan op terug betaling. Het is pure oplichting. Eerst een data eSIM betalen maar als er niet geleverd wordt wat wel kan na bewijs last geen terug gave aankoop. Oplichting en zicht na een aantal mail niet weer laten horen. OPLICHTERS

9 juin 2025

Slechte service Marco Polo

Ik had een e-sim via Marco polo 28 dagen Holyday MAX ik werd geautoriseerd met een gezichtsscan en een paspoort scan. Kreeg al snel de bevestiging alles ok en een QR code esim was snel geïnstalleerd en het werkte direct, tot dat de landelijke stroomstoring kwam hier in Spanje, en Orange zegt dat Marcopolo geen juiste pasportscan geleverd heeft , en vervolgens Marco polo en Orange naar elkaar wijzen, en dag €29,00 eer word ook niet terug betaald dus pas op met Marco Polo slechte service !!!

28 mars 2025

Recomand dar trebuie răbdare

După o sperietura de 12 ore în care m am gândit ca este SCAM, și ca datele mele au fost furate. Asta s a întâmplat seara la ora 20:00 m am gândit sa cumpar. Dimineta am avut codul QR trimis pe email. Deci cred ca cel mai bine este sa cumpărați și sa trimiteți datele personale dimineața ca în aceeași zi sa luați și codul QR.
RECOMAND , doar ca ar trebui sa fie puțin mai rapizi. SUCCES

13 mai 2025

esim voor egypte

Ik kocht een esim voor egypte. Dat ging prima via de website. Ik heb geen startdatum voor de esim kunnen ingeven bij aankoop. Helaas ging de sim dus in op het moment dat ik deze installeerde. Het duurt nog even voor ik op reis ga, en dus is de sim nu waardeloos voor me.
De klantenservice helpt me niet. Na verschillende mails krijg ik en mijn geld niet terug, maar wordt er ook niet verder met met mee gedacht over hoe te compenseren. Daarnaast blijven ze volhouden dat ik een startdatum heb opgegeven, wat niet zo is.
Heel teleurstellend allemaal. Terwijl het makkelijker en klantvriendelijker kan worden opgelost.

10 avril 2025

Very nice

Everything is good, after i bought for 2 mins i thought they scammed me but after 5-10 mins they sended me qr code with sim pin, thank you guys!

22 février 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit