Har lige været nede for at hente det mad som jeg forudbestilte i går og så får man nu at vide at det er udsolgt !!!! Helt utilgiveligt - kan man ikke tælle eller er man helt tabt bag en vogn 😡 Jeg... Voir plus

Vi var på Margeritten to gange på 5 dage i vores sommerferie. Maden var sublim, vi fik hvidløgsbøf og plankehakkebøf. Perfekt stegt, saftigt og mørt. Personalet var venlige og med på vores humor og v... Voir plus

Her på en dejlig sommer dag i August 2020 besøgte vi igen restaurant Margeritten som ligger ved kirken i Allinge på Bornholm. Vi spiste middag i den hyggelige gårdhave og maden var super og et meget... Voir plus

Jeg holdt min 75 års fødselsdag for 17 gæster på Margeritten. Maden var super lækker (alle retter) Betjeningen helt i top- alt kørte perfekt🤗 En særlig tak til Nina, der gjorde festen til en dej... Voir plus

3,7

Moyen

Fantastiske bøffer men prisfejl

Fantastiske bøffer og stegt perfekt. Efter at have svinget dankortet fik jeg regningen i hånden og der var fejl i prisen (10,-). Da jeg påpegede dette, undskyldte tjeneren det med at hun havde lavet en fejl og slået en anden pizza ind og så gik hun uden at rode bod på det.

21 juillet 2021

Det plejer at være en fornøjelse at…

Det plejer at være en fornøjelse at spise og være på Margeritten, men I aften ødelagde de der var på arbejde alt,først måtte vi bede om menukortet, maden var den ene stjerne værd. Da vi var færdige kunne vi været gået uden at betale. Vi fangede så en tjener der var noget overrasket over vi ville betale,der var ikke mange i restauranten og 2 tjenere snakkede privat med kunderne.

19 mai 2021

Excellent service

Excellent service, easy to search for and order exactly what I wanted, fast delivery with no problems. Much prefer this service to others even if the discount

26 août 2020

Dyrt tilkøb.

Dyrt tilkøb.

Vi spiste der for anden gang på en uge - maden var fin nok men vi (min svigerinde og jeg) bestilte hver en ekstra bøf - jeg en oksefilet og svigerinden en ekstra hakkebøf. Jeg havde læst at min ekstra bøf kostede kr120,- men at en ekstra hakkebøf også kostede kr 120,- havde vi ikke lige forestillet os da retten dansk bøf kostede kr 119,-

25 août 2020

Middag på restaurant Margeritten, en fornøjelse.

Vi spiste middag i den hyggelige gårdhave og maden var super og et meget venligt personale.
Det kan varmt anbefales og bestil gerne bord da der kan være optaget.

13 août 2020

Så hyggeligt!

Så hyggeligt!

Margeritten i Allinge har den hyggeligste gårdhave og sød betjening.

Vi var super tilfredse med maden og der var gode børneretter at vælge mellem også samt papir og farver til børnene.

Vi kom 2 gange på vores ferie til Bornholm både til aften og frokost. Lækre burgere til frokost også ❤️

Vi kommer i hvert fald igen 👍🏼

3 août 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit