2,5

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,5

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Sikke en god service

Sikke en service. Jeg skulle bruge mål og billeder af vinkelbeslag til hævesænkebeslag til påhængsmotor og ringede derfor til Marineworld i går.
To timer efter ringede de tilbage med alle oplysninger, så jeg kunne være sikker på, at jeg kunne bestille det.
Allerede i dag, dagen efter, har jeg modtaget beslaget.
Tak for kompetent og venlig service.

16 mai 2024

Bestilte et "kit" med en 3m…

Bestilte et "kit" med en 3m spilerstage. Det der kom, lignede ikke det der var på hjemmesiden og der manglede en bøjle. Efter en uge blev der rykket og svaret er, at den først kan leveres om en uge..... Hvordan kan der være mangler i et kit??? Er der det er varen jo ikke længere et "kit" :-(

29 juin 2022

leveret inden for 12 timer med GLS

leveret inden for 12 timer med GLS, wow.
kundeservice svarede med det samme og var hjælpsom.
Eneste minus er sortiment er mindre ind konkurrenter som gik med største delen af min ordre.

18 janvier 2022

Én stjerne er én for meget

Én stjerne er én for meget. Fik hurtigt den bestilte vare, men den var desværre itu, og så blev tempoet ellers sat ned; servicen ikke længere eksisterende; og der blev sået tvivl om grunden til produktet var i stykker, og derfor gjort opmærksom på, at vi ville modtage en ekstra regning på 750,-, hvis de ikke kunne acceptere reklamationen.
Efter to måneder (og en henvendelse fra vores elektriker), blev reklamationen godkendt og vi modtog en ny vare, som påstået var magen til. Det var den dog slet ikke...…!

21 septembre 2021

Virkelig ærgerlig oplevelse havde…

Virkelig ærgerlig oplevelse havde bestilt 2 varer på deres hjemmeside til levering til nærmeste pakkseshop betalt og havde fået en ordrebekræftigelse på mail Inc levering Med det aftalte.( Køb for over 800kr og få fragtfri levering står der på hjemmesiden og ordrebekiræftigelsen ) Dagen efter modtog jeg en ekstra opkrævning på mail på 950kr ekstra for levering og håndtering af varen. Da jeg klagede over det fik jeg et virkeligt flabet og uprofessionelt svar tilbage og har nu annulleret handlen.

31 mai 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit